Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ARCTUROS ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο λύκος Προκόπης επέστρεψε στη φύση  
Διαβάστε περισσότερα
Η έκθεση φωτογραφίας «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ 20Χ20» μεταφέρεται στην Αθήνα!

Δείτε εδώ όλους τους χώρους που θα φιλοξενηθεί η έκθεση!
Ο γύρος του Νυμφαίου επάνω σε ένα ποδήλατο

Δείτε φωτογραφίες από τις ποδηλατοδράσεις στο Νυμφαίο

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ έτρεξε στο Μαραθώνιο!

Στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών συμμετείχε την Κυριακή ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Φίλοι, υποστηρικτές και εργαζόμενοι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήραν μέρος στους αγώνες των 5 χλμ., 10 χλμ. και στο Μαραθώνιο των 42 χλμ! Στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων μεταξύ άλλων συμμετείχε ο υποστηρικτής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, Γιώργος Καλογερόπουλος ο οποίος έτρεξε μαζί με την μόλις 11 μηνών κόρη του, Λήδα. Ο Βαγγέλης Παπαγεωργίου που έτρεξε επίσης στο Μαραθώνιο έφτιαξε και ένα εξαιρετικό βίντεο με τα highlights της διαδρομής!
Δείτε φωτογραφίες από το Μαραθώνιο

Συνεχίζουμε την αναδάσωση στο Τριάδι

Διαβάστε περισσότερα

2.052 κιλά τροφής στους Ελληνικούς Ποιμενικούς από τη Royal Canin

Η Royal Canin παρέδωσε πριν από μερικές ημέρες το πρώτο σετ τροφής για τους ελληνικούς ποιμενικούς σκύλους και τα κουτάβια του Κέντρου Αναπαραγωγής του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ! Η πρώτη αποστολή που αποτελούνταν από 2.052 κιλά τροφής αποτελεί μέρος μόνο της συνολικής χορηγίας της Royal Canin προς το πρόγραμμα αναπαραγωγής και διάδοσης του ελληνικού ποιμενικού σκύλου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Πανηγύρι της Φύσης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Πάρτυ για τα 20 χρόνια δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμπληρώνει 20 χρόνια δράσης στα δάση και στα βουνά και την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, το γιόρτασε με ένα πάρτυ στην οδό Ρογκότη με κέφι, χορό και ένα πρωτότυπο fashion show στο οποίο παρουσιάστηκε η νέα σειρά T-shirt! Το show κατέληξε στα γραφεία του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, στην οδό Ρογκότη, όπου και επαναλήφθηκε ανάμεσα στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει τα γενέθλια της πιο αναγωρίσιμης ελληνικής περιβαλλοντικής οργάνωσης. Το πάρτυ κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα υπό τις μουσικές επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών του Republic 100,3 και το χορευτικό ρυθμό των Lindy Hop Greece.
Δείτε το βίντεο του πάρτυ
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε συνέδριο για τις επιπτώσεις των τεχνικών έργων στη λειτουργία των οικοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερο
Τρεις αρκούδες και ένας λύκος σκοτώθηκαν σε τροχαία!

Η άγρια ζωή πεθαίνει στο οδικό δίκτυο της Ελλάδας. Τέσσερα άγρια ζώα σκοτώθηκαν σε τροχαία ατυχήματα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων! Μία νεαρή λύκαινα περίπου 3 ετών ήταν το πρώτο θύμα όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στο 10ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Νεστόριου. Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε τρεις ημέρες συνέβησαν τρία τροχαία ατυχήματα με θύματα δύο νεαρές ενήλικες αρκούδες στον κάθετο οδικό άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής και στην Εγνατία Οδό και ένα μικρό αρκουδάκι κατά το νυχτερινό μάθημα εύρεσης τροφής από τη μητέρα του.
Βουνά γεμάτα με δηλητηριασμένα δολώματα

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που εργάστηκαν στο Νυμφαίο!

Τις τελευταίες εβδομάδες στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο αλλά και στα γραφεία μας στον Αετό Φλώρινας έγιναν πολλές και χρήσιμες εργασίες. Καμία από αυτές δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών οι οποίοι πρόσφεραν το χρόνο, τη διάθεση και τις δυνάμεις τους για να τις ολοκληρώσουμε. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!
Στην… υγειά των νέων υποστηρικτών μας

Ο μήνας του τρύγου τελείωσε πριν από μερικές ημέρες και μαζί του ολοκληρώθηκε και η προσφορά για τους υποστηρικτές του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ χορηγία των εταιρειών Κυρ-Γιάννη και House of Wine. Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας για την ενίσχυσή τους και ελπίζουμε να απολαύσουν το κρασί τους στην «υγειά» του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ!
Νέα σειρά T-shirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Η νέα σειρά T-shirt ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κυκλοφορεί! Τη σειρά σχεδίασε η διαφημιστική εταιρία Τρία και το concept της αντικατοπτρίζει διαχρονικά χαρακτηριστικά του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ όπως είναι η ελληνικότητα, το χιούμορ και η προτροπή για δράση. Τα T-shirt μεταξύ άλλων περιέχουν μηνύματα με λογοπαίγνια, το πασίγνωστο λογότυπο με τρεις... παραλλαγές, καθώς και άλλα έξυπνα σχέδια και μηνύματα. Είναι μία σύγχρονη σειρά που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας επιβεβαιώνοντας το σλόγκαν του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ «Άγρια ζωή κομμάτι της ζωής μας».
Ανακαλύψτε τη νέα σειρά T-shirt

Δεν υπάρχουν σχόλια: