Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Το μυστικό στης μακροζωίας βρίσκεται στην Ικαρία

Το νησί που οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν 
Με αυτόν τον τίτλο υποδέχτηκαν οι New York Times ένα από τα τελευταία τους άρθρα για την Ελλάδα. Το θέμα του αυτή τη φορά δεν είναι η πολιτική ή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, αλλά η εντυπωσιακή μακροβιότητα των κατοίκων της Ικαρίας και η διατροφή τους!
Shard, ο γυάλινος πύργος του Λονδίνου

Ο νέος πρωταγωνιστής στη τουριστική σκηνή του Λονδίνου λέγεται Shard και είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στην Ευρώπη. Το κτίριο εγκαινιάστηκε στις 5 Ιουλίου 2012 λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκαλώντας με το ύψος και την αισθητική του δριμεία κριτική.

Ποιο νησί μας προτιμούν οι Άγγλοι;

Ποιος είναι ο πιο φτηνός προορισμός στη χώρα μας για τους Άγγλους τουρίστες; Πόσα θα πλήρωναν στον Άγιο Μαυρίκιο; Αγγλική τράπεζα έκανε έρευνα για την περίοδο από τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου και βγάζει «πρωταθλήτρια» την…

Nollywood: Η νέα τάση στον κινηματογράφο

Παραφράζοντας για ακόμη μια φορά το διάσημο κινηματογραφικό Hollywood, ένα νέο κινηματογραφικό ρεύμα αναπτύσσεται. Το Nollywood είναι ο κινηματογράφος της Νιγηρίας που αναπτύχθηκε γρήγορα στη δεκαετία του 1990 και του 2000 για να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κινηματογραφική βιομηχανία του κόσμου όσον αφορά τον αριθμό των ετήσιων κινηματογραφικών παραγωγών, τοποθετώντας το μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες και πίσω από την ινδική κινηματογραφική βιομηχανία του Bollywood.

Δεν υπάρχουν σχόλια: