Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Δύο μυθιστορήματα των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ υποψήφια για το Βραβείο Αναγνωστών 2012 του ΕΚΕΒΙ
Ψηφίστε τον αγαπημένο σας συγγραφέα και το βιβλίο που σας άρεσε
από σήμερα έως τις 9 Δεκεμβρίου.
Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), σε συνεργασία με την ΕΡΤ, ξεκινά τη διαδικασία ψηφοφορίας για το Βραβείο Αναγνωστών 2012, δίνοντας την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να αναδείξει το αγαπημένο ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς.
Στη «βραχεία λίστα» των 19 βιβλίων που κατήρτισαν με την ψήφο τους τα μέλη των Λεσχών Ανάγνωσης που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ που αγάπησαν οι αναγνώστες και ενθουσίασαν τους κριτικούς.
1. Σκοτεινές επιγραφές του Αλέξη Πανσέληνου

ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡ. ΔΙΑΒΑΖΩ 2012
Ένας κόσμος σε παράκρουση. Μια νεολαία οπλισμένη με σπρέι.
Μια περίεργη επιγραφή στο κέντρο της πόλης. Οι εφιάλτες ενός ερασιτέχνη ζωγράφου που ψάχνει μέσα από το νόημα της επιγραφής να ανακτήσει τη χαμένη του αγάπη.
Ένα μυθιστόρημα για την απώλεια. Σαν ανοιχτή ερωτική επιστολή…
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα.
Στείλτε ΒΑ (κενό) 14 στο 54160
2. Ο Θεός αυτοπροσώπως του Σάκη Σερέφα

Ένα σαρκαστικό μυθιστόρημα για τη βία που ασκούμε και μας ασκούν καθημερινά, με αφορμή μιαν αληθινή ιστορία στις αρχές της δεκαετίας του εξήντα, η οποία ακόμη στοιχειώνει στη μνήμη του πανελλήνιου.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερα για το βιβλίο και τον συγγραφέα.
Στείλτε ΒΑ (κενό) 16 στο 54160
Με την ψήφο τους οι αναγνώστες συμμετέχουν κατά 50% στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ το υπόλοιπο 50% βγαίνει από τις ψήφους που έχουν ήδη δώσει οι Λέσχες Ανάγνωσης. Η ψηφοφορία γίνεται στέλνοντας με sms (χρέωση απλού μηνύματος) τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο επιλογής σας, στο πενταψήφιο 54160. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο. Η ψήφος καταχωρείται αυτόματα στο σύστημα τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων της ΕΡΤ.
Το Βραβείο Αναγνωστών απονέμεται κάθε χρόνο από το 2005 από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Το 2009 το Βραβείο Αναγνωστών κέρδισε ο Γιάννης Καλπούζος για το μυθιστόρημά του Ιμαρέτ, Στη σκιά του ρολογιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: