Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Έξυπνα τηλέφωνα, έξυπνα ξενοδοχεία

Έξυπνα τηλέφωνα, έξυπνα ξενοδοχεία 
Τα έξυπνα τηλέφωνα, εκτός από στιλάτα τεχνολογικά gadgets και μόδα, είναι μάλλον και ο τρόπος λειτουργίας των ξενοδοχείων του μέλλοντος. Το νέο εγχείρημα βασίζεται στα smartphones τα οποία θα υποκαθιστούν τα κλειδιά των δωματίων των ξενοδοχείων.
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέο Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 85€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι. O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο βράδυ.
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο )
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Η μαγεία του δημοφιλέστερου προορισμού της Μακεδονίας σας περιμένει σε ένα πανέμορφο γραφικό ξενοδοχείο με τζάκι στο δωμάτιο σας και σε τιμή μοναδική!
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :78€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :78€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, πολύ κοντά στην Αθήνα , απολαύστε μια υπέροχη εκδρομή που θα σας ανανεώσει πραγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: