Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Χιονοδρομικά κέντρα... διασκέδαση και αδρεναλίνη

Χιονοδρομικά κέντρα... διασκέδαση και αδρεναλίνη - Μέρος 2ο 
Απολαύστε τα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ, παίξτε με το χιόνι, φτιάξτε χιονάνθρωπους, απολαύστε ένα ζεστό ρόφημα με μοναδική θέα κατάλευκα βουνά... όλα αυτά σε ένα από τα πολλά χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας!
Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop
Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop. Απολαύστε το δημοφιλές χειμερινό σπορ με την έκπτωση που σας προσφέρουμε! Νοικιάστε όλα τα απαραίτητα και εφορμήστε !!!
Αράχωβα - Σκι: 20% έκπτωση σε αγορές ειδών ένδυσης στο Avalance Shop
Αράχωβα - Σκι: 20% έκπτωση σε αγορές ειδών ένδυσης στο Avalance Shop. Αγοράστε όμορφα , πρακτικά ρούχα για σκι και αθλητικές δραστηριότητες με έκπτωση! Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους!
Αράχωβα - Μαθήματα Σκι: 28€ ατομικά μαθήματα σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού
Αράχωβα - Μαθήματα Σκι: 28€ για ατομικά μαθήματα σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Επιδοθείτε σε ένα υπέροχο χειμερινό σπορ με την βοήθεια και την καθοδήγηση έμπειρου δασκάλου χιονοδρομίας με προνομιακή τιμή!
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Μια καταπληκτική προσφορά, σε απίστευτη τιμή για να χαρείτε την ξεκούραση και την διασκέδαση σε έναν πανέμορφο προορισμό!
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα. Μια καταπληκτική προσφορά, σε απίστευτη τιμή για να χαρείτε την ξεκούραση και την διασκέδαση σε έναν πανέμορφο προορισμό!
Ιτέα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Ιτέα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο διήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: