Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Καθυστέρησα να στείλω την πρόσφατη ενημέρωση. Όχι ότι δεν υπήρξαν πληροφορίες για την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρίες. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές που καταγράφονται καθημερινά στο http://news.disabled.gr/ και στο http://www.disabled.gr/
Η καλή είδηση είναι πως βγήκε το περιοδικό Αυτονομία. Μπορείτε να το διαβάσετε στη διεύθυνση http://issuu.com/disability_now/docs/a89?mode=embed με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εκδίδεται μαζί με τις φωτογραφίες και τις διαφημιστικές καταχωρίσεις.
Εάν είσαστε εραστές του παραδοσιακού ίντερνετ τότε μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?cat=294 όπου υπάρχει μαζί με τις φωτογραφίες.
Πολλά νέα ενδιαφέροντα κείμενα για την παράλυση, την παραπληγία και την τετραπληγία μπορείτε να διαβάσετε στο καιhttp://www.disabled.gr/lib/?cat=8
Στην κεντρική σελίδα του http://www.disabled.gr/ θα βρείτε την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της Δ.Ε.Η. για το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, για τον νέο τρόπο πληρωμής των επιδομάτων και των συντάξεων, καθώς επίσης την εγκύκλιο που αφορά την συγχώνευση των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας στο εξωιδρυματικό επίδομα.
Γενικά μιλώντας χρειάζεται διάβασμα το http://www.disabled.gr/ ειδικά τα κείμενα που ενδιαφέρουν άμεσα.
Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια: