Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση ενημέρωσης/γνωριμίας και προβολή του ντοκιμαντέρ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο αβγό.

Αγαπητοί φίλοι της μουσικής,
η oμάδα εργασίας του Μουσικού Χωριού και του «Αβγού» σας προσκαλούν με πολύ χαρά σε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης σχετικά με όλα τα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν από τα μέσα του Οκτωβρίου μέχρι και το Μάιο του 2014, καθώς και για τις ερχόμενες παραστάσεις.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΤΟ ΑΒΓΟ // Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος
ΩΡΑ 19.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Για να κάνουμε όμως τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα, ελάτε όλοι στην ώρα σας ώστε να απολαύσουμε μαζί το ντοκιμαντέρ του Ανδρέα Σιαδήμα με τίτλο «Μουσικό Χωριό» (2013) που προβλήθηκε στο τελευταίο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και έχει πάρει ήδη το δρόμο του για τις ελληνικές και ξένες αίθουσες προβολών.
Μετά τη λήξη της ταινίας θα ακολουθήσει κρασάκι μετά μουσικής στο ανακαινισμένο μπαλκόνι του χώρου και γνωριμία με εισηγητές / καλλιτέχνες του δικτύου μας. Ιδιαίτερος λόγος θα γίνει για τα τακτικά μας εργαστήρια τα οποία φέτος θα αποτελέσουν το βασικό κορμό των εκπαιδευτικών μας δράσεων.
Φέρτε μαζί σας ότι όργανο θέλετε, ακόμη και στεγνά μεζεδάκια για να τα μοιραστούμε, καθώς μπορεί να περνάμε καλά και να βαριόμαστε να πάμε για φαγητό!

η ομάδα εργασίας