Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν Σεμινάριο «Πώς να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση» | 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 | D.O.M.I. /*festival*/ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014


D.O.M.I. /*festival*/ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
«Πώς να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση»
Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης
Παρασκευή 12 Σεπτέμβριου 2014 | 11:00 π.μ.-2:00 μ.μ. | ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. | Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης
Η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα σου άρχισε! Αν θες κι εσύ να γνωρίσεις το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που σου ταιριάζει και να ξεκινήσεις μια λαμπρή ΚΑΡΙΕΡΑ, έλα τον Σεπτέμβριο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. στο κέντρο της Αθήνας. Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σού προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια, Ημερίδες, Εκθέσεις, Μουσική, Workshops, Παράλληλες Δράσεις.
Αν θες να μπεις κι εσύ στον κόσμο των ισχυρών μπορείς να γνωρίσεις τον Τομέα Οικονομία & Διοίκηση του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. . Η ανάπτυξη  των επιχειρήσεων βασίζεται  σήμερα σε ικανά στελέχη, τα οποία θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της Νέας Οικονομίας, έχοντας εξειδικευμένες πρακτικές γνώσεις. Όλη η δομή της σύγχρονης επιχείρησης, ειδικά στις σημερινές συνθήκες κρίσης, στηρίζεται στο δυναμικό του διοικητικού και οικονομικού τομέα.  Οι σπουδές στην Οικονομία & Διοίκηση  προσφέρουν προοπτικές και εξέλιξη  σε ένα επάγγελμα περιζήτητο, και κερδοφόρο.
Τώρα πια, μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ τη δική σου επιχείρηση μαθαίνοντας ό,τι χρειάζεται μέσα από το εξειδικευμένο Σεμινάριο «Επιχειρηματικότητα. Πώς να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση», στις 12 Σεπτεμβρίου 2014. Μεταξύ των θεμάτων που θα αναλυθούν, περιλαμβάνονται πληροφορίες και καθοδήγηση  για startups, business plan και τι επιχείρηση σου ταιριάζει.
Εισηγητής: Δ. Παπαδημητρίου
Έλα στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. για να απολαύσεις μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν! Γνώρισε το Επάγγελμα που σε ενδιαφέρει μέσα από τα μοναδικά Σεμινάρια και Εργαστηριακά Μαθήματα με τους καταξιωμένους καθηγητές που μόνο το I.IEK D.O.M.I. διοργανώνει.
Διεκδίκησε το μέλλον σου στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I.!
Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα των Δωρεάν Σεμιναρίων και των Παράλληλων Δράσεων του D.O.M.I. /*festival*/  http://www.domi-iek.gr/domi-festival-september-program
Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
E-mail: info@domi-iek.gr | facebook.com/domi.iek

Δεν υπάρχουν σχόλια: