Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #466
Το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τιμά και γιορτάζει τα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου και καλεί το κοινό να συμμετάσχει ενεργά σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα. Μια λίστα με συνολικά 200 ταινίες που έχουν ως αφετηρία τους χρονολογικά την Γκόλφω του Κώστα Μπαχατόρη (1914), έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.filmfestival.gr και οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τις ταινίες που αγάπησαν και επιθυμούν να ξαναδούν στη μεγάλη οθόνη. Σας προσκαλούμε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ταινία και να γιορτάσετε μαζί μας τα 100 χρόνια ελληνικού σινεμά! Τα φιλμ που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους του κοινού θα προβληθούν στο επετειακό αφιέρωμα του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (11-17/09/2014)

BOYHOOD

Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
ΗΠΑ, 2014
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ

Αλέξανδρος Λεονταρίτης
Ελλάδα, 2013
 
 
 
CineΚάρταf 
Ξεκίνησε η πώληση της ετήσιας CineΚάρταf για την κινηματογραφική σεζόν 2014-2015. Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της CineΚάρταF και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή!
 
Γίνε κι εσύ εθελοντής!
Ζήσε εκ των έσω τη συναρπαστική εμπειρία του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, της μεγάλης κινηματογραφικής γιορτής της πόλης, μέσα από το πρόγραμμα εθελοντισμού του Φεστιβάλ! Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 11η Σεπτεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: