Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #468
Η εναλλακτική κωμωδία του Ντον Μακ Κέλαρ Ο αξέχαστος μήνας προβάλλεται αυτή την εβδομάδα στο Ολύμπιον ενώ συνεχίζονται οι προβολές της εξαιρετικής ταινίας Boyhood του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Στην αίθουσα Παύλος Ζάννας προβάλλεται η ταινία Στο σπίτι του Αθανάσιου Καρανικόλα, μια ανατομία της ελληνικής κρίσης και του γκρεμισμένου ελληνικού ονείρου. Το Μουσείο Κινηματογράφου - Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς με το πρόγραμμα Τα πρόσωπα του Χρόνου και της Μνήμης στο έργο του Αλέν Ρενέ. Μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ ταινιών. 
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (25/9/2014 - 1/10/2014)
BOYHOOD
Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
ΗΠΑ, 2014
  Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΜΗΝΑΣ
Ντον Μακ Κέλαρ
Καναδάς, 2013
 
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αθανάσιος Καρανικόλας
Ελλάδα / Γερμανία, 2014
 
 
 
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Το Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς με ένα πρόγραμμα δράσεων με τίτλο Τα πρόσωπα του Χρόνου και της Μνήμης στο έργο του Αλέν Ρενέ.
 
16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ Ταινιών
Ολοκληρώνεται την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ΓκΛΑΤ που πραγματοποιείται στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος του Μουσείου Κινηματογράφου - Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης.
 
CineΚάρταf 
Ενημερωθείτε για τις παροχές και τα προνόμια της CineΚάρταf για την κινηματογραφική σεζόν 2014-2015, και αποκτήστε την από τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ή online στο www.filmfestival.gr/cinekartaf σε προνομιακή τιμή!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: