Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Το πρώτο crash test για το ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία

  logo newsletter
   
 

Το πρώτο crash test για το ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία

Ήταν ζήτημα χρόνου. Έφθασε η ώρα για το ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί ενώπιος ενωπίω με τις προεκλογικές του υποσχέσεις στην Υγεία. Το πρώτο crash test θα είναι η διαχείριση των φαρμακοποιών και των ελευθέρων επαγγελματιών γιατρών και ειδικά των πρώην γιατρών του ΙΚΑ.
Περισσότερα

Τι σημαίνει μια ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στα Φάρμακα

Η... ασάφεια που περιβάλλει τα σχέδια του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης είδικά για το μέλλον του ΦΠΑ στα Φάρμακα, έχει προκαλέσει ένα κύμα αντιδράσεων και προβληματισμών στην αγορά για τις επιπτώσεις μιας πιθανής αύξησης του φορολογικού συντελεστή.
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Καμία επιβάρυνση για τους παρόχους από τις βεβαιώσεις φόρου

Ορθές χαρακτηρίζει τις βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου που χορηγήθηκαν στους συμβεβλημένους γιατρούς, η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.
Περισσότερα

Κοινοπραξία Bristol-Myers Squib και Rigel με στόχο τον καρκίνο

Σε «κοινοπραξία» προχωρούν η Rigel Pharmaceuticals και η Bristol-Myers Squibb προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάπτυξη και εμπορευματοποίηη νέες ανοσοθεραπειών για τον καρκίνο.
Περισσότερα

Ποιες αλλαγές φέρνει στη GSK η εξαγορά της GlycoVaxyn

Την τεχνολογία της GlyxoVaxyn σκοπεύει να αξιοποιήσει η GlaxoSmithKline για την ανάπτυξη νέων θεραπευτικών εμβολίων, σε μια μεγάλη κατηγορία βακτηριδιακών ασθενειών.
Περισσότερα

Στρατηγική για την Ευρώπη 2020: "Εχθρική" για τα ΑμεΑ και τις οικογένειές τους

Άμβλυνση των ανισοτήτων στο εσωτερικό των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των Ατόμων με Αναπηρίες, διαπιστώνει το Ευρωπαϊκό Forum Ατόμων με Αναπηρία.
Περισσότερα

166 επικουρικοί για την κάλυψη άμεσων αναγκών στα νοσοκομεία - Δείτε τα ονόματα

Να αναλάβbeta;ουν άμεσα καθήκοντα καλούνται 166 γιατροί, με απόφαση του Υπουργού Υγείας που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.
Περισσότερα

Οι γιατροί που διορίζονται σε περιφερειακά ιατρεία – Πίνακας

Τους γιατρούς που τοποθετούνται σε περιφερειακά ιατρεία του ΠΕΔΥ ανά τη χώρα ανήρτησε το Υπουργείο Υγείας.
Περισσότερα

«Ναι» στον εξορθολογισμό, αλλά με σχεδιασμό και υπό κάποιες προϋθέσεις λέει ο ΙΣΑ

Συντάσσεται με τον Υπουργό Υγείας στην προσπάθεια του τελευταίου να προχωρήσει σε αλλαγή του πλαισίου αποζημίωσης των ιδιωτικών κλινικών από τον ΕΟΠΥΥ,  ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.
Περισσότερα

Τα Prix Galien «βραβεύουν» τη φαρμακευτική έρευνα και καινοτομία

Τα διεθνούς φήμης φαρμακευτικά βραβεία Prix Galien θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη φορά στη χώρα μας στις 7 Μαρτίου 2015, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Περισσότερα

Athens Diabetes Forum: Μια πολυδιάσταση εκδήλωση για το Σακχαρώδη διαβήτη και τη διατροφή

Τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στην πολιτική υγείας στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη στην Ελλάδα, στο επίκεντρο του AthensDiabetesForum, τον προσεχή Μάρτη.
Περισσότερα

"Unlimited Access": Διεθνές φεστιβάλ χορού για ανθρώπους με ή χωρίς αναπηρία

Ελάτε στις 27 Φλεβάρη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού “Unlimited Access” και δείτε το χορό με... άλλο μάτι. Μεικτές ομάδες χορού - ατόμων με αναπηρίες και χωρίς, παρουσιάζουν το έργο τους, επιδιώκοντας να αναθεωρήσετε τον τρόπο αντιμετώπισής τους στο χώρο του πολιτισμού.
Περισσότερα

Με διεθνή συμμετοχή, το 1ο Πανελ. Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπ/σης στην Εσωτερική Παθολογία

Πολυμέτωπη «μάχη» εναντίον πληθώρας νοσημάτων που χαρακτηρίζονται από τους ειδικούς ως «μάστιγες» του σύγχρονου κόσμου και ταλαιπωρούν εκατομμύρια συνανθρώπους μας σε παγκόσμιο επίπεδο, καλείται να δώσει σήμερα η σύγχρονη Εσωτερική Παθολογία. Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα προσδοκά να δώσει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία, που διοργανώνει με Διεθνή Συμμετοχή και δωρεάν είσοδο η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος.
Περισσότερα

Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Πρωτοποριακή μέθοδος για την αντιμετώπιση της λιθίασης νεφρού σε παιδιά

Νέα μέθοδος για την αντιμετώπιση της λιθίασης νεφρού σε παιδιά εφαρμόστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, συνδυάζοντας την ενδοσκοπική με τη διαδερμική χειρουργική.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: