Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

 
FestivalNews #497
Μια ταινία που υμνεί τη χαρά της ζωής ανοίγει απόψε Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 στο Ολύμπιον, την αυλαία του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα. Το ντοκιμαντέρ Επιχείρηση χιπ χοπ του Μπριν Έβανς αφηγείται την περιπέτεια μιας όχι και τόσο συνηθισμένης ομάδας χορευτών: ηλικιωμένοι χιπ χόπερς από τη Νέα Ζηλανδία οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιπ Χοπ στο Λας Βέγκας, σε ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους. Αστείο και συγκινητικό, το ντοκιμαντέρ εκτυλίσσεται σαν μια απρόσμενη έκρηξη συναισθημάτων, που επιβεβαιώνει ένα κλισέ πέρα για πέρα αληθινό: ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Μετά την τελετή έναρξης θα ακολουθήσει πάρτυ στο Haven (Βενιζέλου 3). 
 
 
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Εκδοτήρια: Πλατεία Αριστοτέλους & Λιμάνι
Ώρες λειτουργίας: 10:00-24:00
Τιμή εισιτηρίου: 4€
Επικοινωνία: ticketing@filmfestival.gr
  CineΚάρταf
Αποκτήστε την κάρτα μέλους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης CineΚάρταf και απολαύστε προνόμια καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς! 
  ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Το 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καφέ και εστιατόρια της πόλης, παρέχει στους προσκεκλημένους της διοργάνωσης, στους κατόχους της CineΚάρταF και σε κατόχους εισιτηρίων ημέρας ειδικές προσφορές σε μενού, καφέ και ποτά.
 
 
 
 
Το site του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα ντοκιμαντέρ καθώς και το πλήρες πρόγραμμα προβολών και παράλληλων εκδηλώσεων στο www.filmfestival.gr και αγοράστε online τα εισιτήριά σας.
 
Το Φεστιβάλ παντού! 
Η εφαρμογή του 17ου ΦΝΘ για κινητό τηλέφωνο παρέχεται δωρεάν και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δει το σύνολο του προγράμματος του Φεστιβάλ, να δημιουργήσει το προσωπικό του πρόγραμμα, να σχολιάσει και να λάβει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω του twitter για όσα συμβαίνουν στο δεκαήμερο. 
Πρώτο Πλάνο, η εφημερίδα του Φεστιβάλ
Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες μιλούν στην εφημερίδα του Φεστιβάλ Πρώτο Πλάνο. Θα το βρείτε στους χώρους του Φεστιβάλ, σε επιλεγμένα σημεία της Θεσσαλονίκης και βέβαια στην ιστοσελίδα μας www.filmfestival.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: