Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                            12/03/15

---
---

                                       

Το υποβρύχιο ΚΑΤΣΩΝΗΣ και 850 εργαζόμενοι "παράπλευρη απώλεια" του ελληνογερμανικού πολέμου

Ο ελληνογερμανικός πόλεμος μαίνεται και τίποτα δεν δείχνει προς το παρόν ότι υπάρχει διέξοδος για την ένταση που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο χωρών, με ευθύνη κυρίως του Βερολίνου. Κι όπως σε κάθε πόλεμο υπάρχουν και “παράπλευρες απώλειες”. 
Μία απ΄ αυτές αφορά άμεσα τις ΕΔ ,ειδικότερα το ΠΝ και την ναυπηγική βιομηχανία της χώρας. Ο λόγος για το τελευταίο υποβρύχιο τύπου 214 και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που απασχολούν 850 εργαζόμενους.
Read More

Κοινοποιούμε!!! Επείγον αιμοπετάλια και αίμα αναζητά 18 μηνών βρέφος!

Κοινοποιούμε Βοηθάμε να βρεθούν αιμοπετάλια για το 18 μηνών βρέφος!
Επείγουσα ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια έχει ένα βρέφος 18 μηνών, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Read More

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς: "Γιατί αποστρατεύθηκα" (βίντεο)

Θεσμικός όπως αναμενόταν ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς απάντησε σ΄ όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν σχετικά με την αποστρατεία του αλλά και για το στράτευμα.
Απάντησε σ΄ όλες τις φήμες που την συνόδευσαν αλλά και στην “υπόγεια” προσπάθεια απαξίωσής του που αρκετές φορές επιχειρήθηκε εις βάρος του.
Read More

Εκκληση για αίμα για τις φίλες του Αποστόλη που σκοτώθηκε στην Κηφισίας (κοινοποιήστε το)

Πρόκειται για την Ηλιάννα και τη Γεωργία οι οποίες χρειάζονται αρκετές φιάλες αίμα - Η αιμοδοσία διεξάγεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς ΤΗΛ: 2132032000
Έκκληση για αίμα κάνουν φίλοι και συγγενείς των κοριτσιών που τράκαραν τα ξημερώματα της Δευτέρας μαζί με τον άτυχο Αποστόλη Τσαούση, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Read More

Πίνοντας και προσφέροντας ένα ποτήρι νερό μπορούμε να έχουμε υγιείς νεφρούς

Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού σήμερα 12 Μαρτίου
Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη θέσπιση της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού.
Η 12η Μαρτίου έχει ως στόχο την κινητοποίηση της ιατρικής κοινότητας, των αρμόδιων αρχών και του κοινού για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των νεφρών και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου (ΧΝΝ).
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να ανατινάξει τον Αγιο Γεώργιο στη Μοσούλη

Το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη βομβάρδισε για δεύτερη φορά μια αρχαία χριστιανική εκκλησία της πόλης, αφού την πρώτη οι τζιχαντιστές κατάφεραν να της προκαλέσουν μόνο μερικές ζημιές.
Στην προσπάθειά τους να εξαραβίσουν πλήρως τη Μοσούλη, εκδιώκοντας τους Κούρδους, Ασσύριους και Τουρκμένους κατοίκους της, συνέχισαν τις προσπάθειες καταστροφής του ναού του Αγίου Γεωργίου στη Μοσούλη.
Read More

Ο Τζέικ (Jake) με τα γαλάζια μάτια ανατινάχτηκε για το Ισλαμικό Κράτος (ΦΩΤΟ)

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι φωτογραφίες του «λευκού» Βρετανού τζιχαντιστή Τζέικ (Jake) στο διαδίκτυο προκάλεσαν αίσθηση.
Ένας νεαρός, μη αραβικής καταγωγής, εγκατέλειψε τα πάντα για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Read More

Spiegel: "Oι ΗΠΑ σαμποτάρουν επίτηδες όλες τις διπλωματικές λύσεις στο ουκρανικό"

Το ΝΑΤΟ εσκεμμένα σαμποτάρει τις προσπάθειες ειρήνευσης στην Ουκρανία, και εμποδίζει την οποιαδήποτε διπλωματική λύση για να μην τα "ξαναβρούν" Γερμανία και Ρωσία, και αποτύχει η αμερικανική διείσδυση στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Read More

Γερμανός υπουργός κατά Καμμένου: Οι δηλώσεις του είναι παράξενες, θα ζητήσουμε εξηγήσεις

Στην αντεπίθεση περνάει η Γερμανία μετά το διάβημα που απέστειλε η ελληνική πλευρά στο Βερολίνο για τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.
Τώρα ήταν η σειρά του υπουργού Εσωτερικών Thomas de Maizière να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις για τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι αν η Ευρώπη επιτεθεί στην Ελλάδα, τότε και η Ελλάδα θα στείλει τους πρόσφυγες στο Βερολίνο.
Read More

Προκαλεί εκ νέου ο Σόιμπλε: Ανοησίες ότι προσέβαλα τον Βαρουφάκη

Τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη, δίνει σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Είναι «ανοησίες» να λένε ότι προσέβαλα τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, δήλωσε ο κ. Σόιμπλε στο Reuters, απορρίπτοντας το διάβημα της Αθήνας.
Read More

Θαυμαστό περιστατικό με τον Γέροντα Παΐσιο

Το παρακατω περιστατικο με τον π. Παισιο ειναι περα ως περα αληθινο. Δεν εχει δημοσιευθει ποτε διοτι οι ανθρωποι που μου το διηγηθηκαν ειναι πολυ ταπεινοι.
Read More

Νηστίσιμη συνταγή νόστιμα μαραθοπιτάκια

Με υλικά που έχετε στο σπίτι και μόλις σε μερικά λεπτά θα έχετε νόστιμα μαραθοπιτάκια
Read More

Independent: Ποιοί Ευρωπαίοι δουλεύουν περισσότερες ώρες την εβδομάδα; (ΦΩΤΟ)

Μετά τις εκλογές και την «επανάσταση των Ελλήνων με την ψήφιση του Σύριζα», όπως χαρακτηριστικά λέει ρεπορτάζ της εφημερίδας Independent, και ενώ η ελληνική οικονομία παλεύει να ορθοποδήσει, μια στατιστική από νούμερα του οργανισμού OECD (Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη) που δημοσιεύει η Statista, παρουσιάζει τους πιο σκληρά εργαζόμενους της ΕΕ και δεν είναι αυτοί που νομίζετε.
Read More

Μάθημα Ανθρωπιάς από ολόκληρη γειτονιά σε φίλο τους με προβλήματα ακοής(Βίντεο)

Μια ολόκληρη γειτονιά στην Κωνσταντινούπολη έμαθε μέσα σε ένα μήνα νοηματική για να κάνει ένα συνάνθρωπό τους με πρόβλημα ακοής να μην αισθάνεται διαφορετικός!
Read More

Άγιος Παΐσιος :Τι αναφέρει για τον 3 παγκόσμιο και την Ελλάδα

Ο Άγιος  Παΐσιος ο Αγιορείτης, γνωστός σε όλους σχεδόν τους Έλληνες, είχε κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα!
Read More

Στον Κοντονή οι αθλητικοί εισαγγελείς!

Έπειτα από το χθεσινό επεισοδιακό ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε στο γραφείο του τους αθλητικούς εισαγγελείς.
Read More

Μπαγκλαντές: 4 νεκροί έπειτα από κατάρρευση εργοστασίου Δεκάδες εγκλωβισμένοι

Τουλάχιστον 4 εργάτες έχασαν τη ζωή τους στο Μπαγκλαντές, όταν κτήριο το οποίο στέγαζε εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου κατέρρευσε .
Δεκάδες άτομα παραμένουν εγκλωβισμένα στα ερείπια, ενώ δυστυχώς υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.
Read More

Ο Μητρόπουλος προβλέπει ότι οι δανειστές θα μας την «πέσουν» χειρότερα!

Μιλώντας στον Real FM ο Αλέξης Μητρόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι «οι δανειστές συνεχίζουν τον εκβιασμό και την πίεση».
Ο Αλέξης Μητρόπουλος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και στεναχωρημένος για την διπλή τρόικα, δηλαδή την διπλή επιτήρηση που θα έχει η χώρα μας, η οποία θα είναι τόσο πολιτική όσο και τεχνική.
Read More

Ποιοι και γιατί επαναφέρουν σενάρια περί ασθένειας Πούτιν;-Τι απαντά το Κρεμλίνο

του Μανώλη Κείου
Πριν από δύο χρόνια με αφορμή και την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών από τα στοιχεία του Wikileaks διέρρευσε μια φήμη πως κάποιοι ηγέτες, που όλως τυχαίως αντιτίθενται στα σχέδια των ΗΠΑ,....αρρωσταίνουν! Το Wikileaks μάλιστα έδινε τότε δύο χρόνια ζωής στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν, ο οποίος παρόλα αυτά ζει και βασιλεύει. Προς τα τέλη του 2012 ανάλογες φήμες περί ασθένειας είχαν κυκλοφορήσει στο διεθνή τύπο και για τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν. Τότε ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνέντευξη τύπου διέψευσε τα σενάρια. Αυτά όμως επανήλθαν αυτές τις μέρες. 
Read More

Ο Βρούτσης αποκάλεσε τον Ρωμανιά «υποκριτή» και «λαϊκιστή»

Σφοδρή επίθεση κατά του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Ρωμανιά εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: