Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πάρτι με υλικά στο Ωνάσειο!

  logo newsletter
 
 

Πάρτι με υλικά στο Ωνάσειο!

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι το πάρτι στην υγεία τελείωσε το 2010. Τα στοιχεία, που φέρνουμε σήμερα στο φως, δείχνουν ότι στο Ωνάσειο το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι και το Σεπτέμβρη του 2014. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Ωνάσειο αγόραζε ειδικά καρδιολογικά υλικά σε τιμές 2-3 φορές μεγαλύτερες από ό,τι τα νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Περισσότερα

Εβδομάδα εκλογών και... αλλαγών στο ΣΦΕΕ

Την Παρασκευή ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) εκλέγει τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, σε μια διαδικασία που δεν αποκλείεται να σημάνουν των ισορροπιών. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για το ΔΣ και ποιοι οι "διεκδικητές" της θέσης του Προέδρου;
Περισσότερα

Εξώδικο Κλινικαρχών στον ΕΟΠΥΥ

Μετά τις ανακοινώσεις και τις πολλαπλές επιστολές διαμαρτυρίας, το πρόβλημα που έχει προκύψει με την αποστολή των βεβαιώσεων παρακράτησης φόρου στους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, αποτέλεσε το αντικείμενο και εξώδικης διαμαρτυρίας.
Περισσότερα

Ερευνάται η προέλευση 5 εκ. ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμούς γιατρού του ΕΣΥ

Στο «μικροσκόπιο» της ΔΟΥ Καβάλας βρίσκεται νοσοκομειακός γιατρός, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς στους λογαριασμούς τους εντοπίστηκε χρηματικό ποσό που δεν δικαιολογείται από την εργασία τους. 
Περισσότερα

Σύννεφα απολύσεων και μείωσης κόστους πάνω απ' την Novartis

Αναταραχές στο εσωτερικό του ομίλου Novartis προκάλεσαν οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου Joe Jimenez, την προηγούμενη εβδομάδα, στις οποίες κάνει λόγο για σημαντικές περικοπές στο κόστος λειτουργίας της επιχείρησης.
Περισσότερα

Λύση με εξωδικαστικό συμβιβασμό 25 εκατ. δολ. για θυγατρική της J&J

Την ενοχή της παραδέχτηκε η θυγατρική της Johnson & Johnson σε σχετική κατηγορία πώλησης φαρμάκων μολυσμένα με μέταλλα, συμφωνώντας να καταβάλει περί τα 25 εκατ. δολ. εξωδικαστικά προκειμένου να κλείσει το θέμα.
Περισσότερα

Όταν το ΕΚΑΒ δεν απαντάει στις κλήσεις-Επείγουσα προκαταρκτική Έρευνα

Επί 45 λεπτά καλούσε πολίτης στη Βέροια το ΕΚΑΒ, χωρίς να λάβει απάντηση.  Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η διεύθυνση του παραρτήματος της Θεσσαλονίκης, που μετετράπη σε κατεπείγουσα με εντολή του προέδρου του ΕΚΑΒ.
Περισσότερα

Ελλείψεις οδήγησαν εκτός ΜΕΘ βρέφος 14 μηνών

Τα πολλαπλά προβλήματα του ΕΣΥ, οι ελλείψεις σε πόρους, υλικά και ανθρώπους αναδεικνύονται μέσω μιας απίστευτης ιστορίας, πρωταγωνίστρια της οποίας ήταν η μικρή Ραφαέλα, που νοσηλεύεται εδώ και μήνες στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης, μετά από τροχαίο.
Περισσότερα

Επανεξελέγη πρόεδρος στον ΠΙΣ ο Μιχάλης Βλασταράκος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ, όπως αναδείχθηκε από τις εκλογές της 8ης Μαρτίου 2015. Με 10 ψήφους σε σύνολο 15, επανεκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο Μιχάλης Βλασταράκος.
Περισσότερα

Ο γιατρός που εκλέχθηκε βουλευτής κι αρνήθηκε αυτοκίνητο και αστυνομικό φρουρό

Πιστός στη στάση ζωής του, ο γνωστός και ως «ιεραπόστολος της ιατρικής» στο Γ. Γεννηματάς όπου υπηρέτησε για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, είπε «όχι» σε βουλευτικό αυτοκίνητο και αστυνομικό φρουρό.
Περισσότερα

"Nein" οδοντιάτρων στη μετατροπή των αποθεματικών του ΕΤΑΑ σε Repos

«Τους σηκώθηκε η τρίχα» στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, όταν άκουσαν τα σενάρια που κυκλοφορούν περί μετατροπής των αποθεματικών του ΕΤΑΑ σε ρέπος, με επιχείρημα την ενίσχυση της κρατικής ρευστότητας.
Περισσότερα

Έχασε τον καλύτερό του φίλο ο "Χάτσικο" της Κομοτηνής

Χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη του «Χάτσικο» της Κομοτηνής, λίγο πριν γίνει γνωστό ότι πέθανε το αφεντικό του.
Περισσότερα

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν συναισθάνονται;

Με στωικότητα περιμένει εδώ και 6 μέρες το αφεντικό του να γυρίσει, δίπλα στο αυτοκίνητο που εκείνος οδηγούσε, πριν πάρει ταξί για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του σκυλάκου που όλη η Κομοτηνή αναγνωρίζει πια ως τον Έλληνα «Χάτσικο».
Περισσότερα

Μαθήματα Α΄ Βοηθειών σε μικρούς μαθητές της ακριτικής Ελλάδας από την ELPEN

«Ταξίδι στην ακριτική Ελλάδα, με πυξίδα την Υγεία!» ονομάζεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Α΄ Βοηθειών, για μαθητές Δημοτικού σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, που υλοποιούν  η Άγονη Γραμμή Γόνιμη και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος είναι η ELPEN.
Περισσότερα

Apps Awards 2015: Λήγει στις 20/3 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα βραβεία Apps Awards 2015! Προθεσμία υποβολής μέχρι 20/3/2015 στο appsawards.ethosevents.eu
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: