Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                  

---
---

                                       

Στο Βερολίνο στις 23 Μαρτίου ο Τσίπρας - Πρόσκληση από την Μέρκελ

Η πολυαναμενόμενη πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για επίσκεψη στο Βερολίνο διατυπώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν ο έλληνας πρωθυπουργός και η γερμανίδα καγκελάριος.
Read More

«Ημουν στην ομάδα που σχεδίαζε δολοφονία του Καραμανλή»

Νέα τροπή στη δικαστική έρευνα για το σχέδιο «Πυθία 1», το αποκαλούμενο σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, δίνει με κατάθεσή του στον ανακριτή Δημήτρη Φούκα μάρτυρας-κλειδί.
Read More

Μεγάλες αλλαγές στο Facebook - Μπαίνουν φραγμοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες οδηγίες στο Facebook περιγράφουν λεπτομερώς τι είδους γυμνό μπορούν ή όχι να μοιραστούν οι χρήστες, ενώ δίδονται και κατευθυντήριες γραμμές για τις «επικίνδυνες οργανώσεις».
Μέχρι πρότινος στη σελίδα παρέχονταν μόνο αόριστοι περιορισμοί σχετικά με το τι είδους γυμνό μπορούσε να αναρτηθεί από τους χρήστες.
Read More

O Γερμανός Ελμαρ Μπροκ προειδοποιεί: Το Grexit θα αποδυναμώσει ΕΕ και ΝΑΤΟ

Μια αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα σήμαινε την αποδυνάμωση για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, προειδοποιεί ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλμαρ Μπροκ μέσα από συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».
Read More

Τέλος ο Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει ο Γεωργιάδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί από σήμερα ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς ο «Δικέφαλος» δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει την παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του.
Read More

Ιερά Μονή Αγίου Ιγνατίου (Λειμώνος) στην Λέσβο (ΦΩΤΟ)

Ιδρυμένη ή μάλλον επανιδρυμένη -καθώς η παράδοση την θέλει να έχει χτιστεί στα ερείπια βυζαντινού μοναστηριού- από τον Άγιο Ιγνάτιο τον Αγαλλιανό, Αρχιεπίσκοπο Μηθύμνης το 1526, η ανδρική Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Λειμώνος δεσπόζει στην εκκλησιαστική ιστορία της νήσου Λέσβου τους τελευταίους πέντε αιώνες.
Read More

Ολλανδή τζιχαντίστρια ταξίδεψε στο Ισλαμικό Κράτος μέσω Ελλάδας – Αναζητούν συνδέσμους

Μία γυναίκα – τζιχαντίστρια από την Ολλανδία απήγαγε τα δύο παιδιά της και ταξίδεψε στη Συρία μέσα από την Ελλάδα για να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος.
Η γυναίκα είναι τσετσενικής καταγωγής και με την πράξη της άνοιξε… λογαριασμό στη χώρα της στις υποθέσεις απαγωγής παιδιών και ένταξής τους στις τάξεις των τζιχαντιστών.
Read More

Παυλόπουλος προς Ευρωπαίους: "Φυλάμε και τα δικά σας σύνορα μην το ξεχνάτε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα στους Ευρωπαίους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μέσα από την αίθουσα ΚΥΣΕΑ του ΥΠΕΘΑ.
“Οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν φυλάττουν μόνο ελληνικά σύνορα ,αλλά τα σύνορα της Ευρώπης”.
Read More

Καρυδόπιτα νηστίσιμη


Αν και νηστίσιμη, είναι νοστιμότατη!
Γρήγορη, εύκολη με λίγα υλικά και φυσικά με λίγες θερμίδες!
Read More

Μοναδικές εικόνες από το Ηράκλειο του 1958 (Φώτο)

Μοναδικές εικόνες από το Ηράκλειο σχεδόν 60 χρόνια πριν, παρουσιάζονται στο απόσπασμα της ταινίας ντοκιμαντέρ για τη Σπιναλόγκα "Το νησί της σιωπής"
Read More

Άγιος Παΐσιος. Ό­ταν α­δι­κεί­σαι να μη λες: «Να το βρει α­πό τον Θε­ό», για­τί τό­τε κα­τα­ριέ­σαι με ευ­γέ­νεια

Ό­ταν α­δι­κεί­σαι να μη λες:
« Να το βρει α­πό τον Θε­ό», για­τί τό­τε κα­τα­ριέ­σαι με εύ­γέ­νεια.
Read More

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το δώρο Πάσχα

Η Μεγάλη Τετάρτη είναι η καταληκτική ημερομηνία κατά την οποία οι εργοδότες μπορούν να καταβάλουν το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
Το δώρο Πάσχα ισούται με το 50% του μηνιαίου μισθού του εκάστοτε εργαζομένου, εφόσον αυτός απασχολείται στην επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 30 Απριλίου κάθε έτους. 
Read More

Τράπεζες αντικαθιστούν τους κωδικούς πρόσβασης με σάρωση ίριδας

Μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες και εταιρείες στον κόσμο, επικαλούμενες δήθεν λόγους ασφαλείας, προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να μυήσουν περισσότερους πελάτες στην παγκοσμιοποιητική τεχνολογία.
Read More

Ελληνικά φρέσκα τρόφιμα σε 1.100 νέες οικογένειες με παιδιά από την «Αποστολή» και τον «IOCC»

Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, γάλα, γιαούρτι, αυγά και νωπό κοτόπουλο, αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής, θα προσφέρει για δέκα συνεχείς μήνες, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε 1.100 οικογένειες με ανήλικα παιδιά που ζούνε στο όριο της ακραίας φτώχειας, στα πλαίσια του νέου προγράμματος GIVE FOR GREECE,του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC με την στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ελληνοαμερικανικών ιδρυμάτων και Αμερικανών πολιτών.
Read More

Ρύθμιση – βόμβα: Έρχεται κατάσχεση όλων των αδήλωτων εισοδημάτων (;)

Ρύθμιση με στόχο τη δημιουργία περιουσιολογίου φέρεται να ετοιμάζει το κυβερνητικό επιτελείο.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κεφάλαιο», η υπό επεξεργασία ρύθμιση προβλέπει την κατάσχεση όλων των χρηματικών ποσών που δεν έχουν δηλωθεί στην εφορία.
Read More

Μόσχα: Στις φλόγες το ιστορικό μοναστήρι Νοβοντέβιτσι (Βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες (16/03/2015) το βράδυ στο καμπαναριό της ιστορικής μονής Νοβοντέβιτσι στη Μόσχα, το οποίο έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.
Read More

Ρευστότητα με μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ από την Αναπτυξιακή Τράπεζα

Ρευστότητα στην αγορά με τη μέθοδο των μικροδανείων μέχρι 25.000 ευρώ, διαμέσου της δημιουργίας Αναπτυξιακής Τράπεζας ή Ταμείου, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης στη γενική συνέλευση των εμπόρων, και το γνωστοποίησε με σημερινή της ανακοίνωση η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.
Read More

Επίσημη επίσκεψη Παυλόπουλου στο υπ. Εθνικής Άμυνας

Επίσημη επίσκεψη στο υπουργείο Άμυνας πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Read More

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η κατάληψη στη Νομική

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα, η κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών, με την πρυτανεία του Ιδρύματος να επισημαίνει ότι οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί έως σήμερα σε συνεργασία με τους κοσμήτορες της Νομικής και της Σχολής Πολιτικών για να αποχωρήσουν οι καταληψίες, έχουν αποβεί άκαρπες.
Read More

Λεηλάτησαν το εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων (Φώτο)

Λεηλασίες στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκεται στο πεζόδρομο της Νομικής Αθηνών, πραγματοποίησαν άγνωστοι το Σάββατο (14/03/2015).
Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν οι δράστες αφού έσπασαν τα καθίσματα, έκλεψαν τάματα από την εικόνα της Παναγιάς, αφαίρεσαν ασημικά και χρυσά τάματα από την Αγία Τράπεζα, ενώ άδειασαν το παγκάρι της Εκκλησίας. 
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: