Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr


---
---

                                       

Η Τουρκία αποσύρει F-4 μετά από τις απανωτές πτώσεις και τον θάνατο 6 πιλότων!

Oι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα τον οριστικό τερματισμό των πτήσεων ενός μέρους του στόλου των μαχητικών F-4 αμερικανικής κατασκευής, έπειτα από δύο δυστυχήματα με απολογισμό 6 νεκρούς στα οποία ενεπλάκησαν τα αεροσκάφη αυτού του τύπου κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.
«Οι πτήσεις των αεροσκαφών τύπου RF-4E θα διακοπούν αρχής γενομένης από αύριο» δήλωσε ενώπιον του τύπου ο αρχηγός του γενικού επιτελείου αεροπορίας, ο πτέραρχος Αμπιντίν Ουνάλ.
Read More

Σοκ: Η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο -Στο πάτωμα αγκαλιά με ένα λούτρινο (εικόνες)

Η δικαιοσύνη ας δει αυτή την κατάντια-ο σοφρωνισμός όταν γίνεται βασανιστήριο και φτάνει τους κρατούμενους πριν τον θάνατο τότε γίνεται επικίνδυνος...
Παντελώς ατημέλητη, άβαφη, αχτένιστη, με τζιν, φόρμες και βερμούδες, χωρίς τα ακριβά αξεσουάρ της ζει πλέον στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο. Το επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που δημοσιεύσει σήμερα πολλές φωτογραφίες από τη ζωή της Βίκυς Σταμάτη στο δωμάτιό της στο Δρομοκαΐτειο.
Read More

Στρατιωτικές ασκήσεις σε τρεις ακόμη περιοχές της Ρωσίας

Περίπου 4,5 χιλιάδες πυροβολητές πραγματοποιούν μαχητικούς βομβαρδισμούς στους χώρους ασκήσεων των περιοχών των πόλεων Κέμεροβο, Ορενμπούργκ και Τσελιάμπινσκ, αναφέρει την Τρίτη το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής.
Οι στρατιώτες επεξεργάζονται τις δεξιότητες βομβαρδισμού από αυτοκινούμενο ολμοβόλα "Msta-S", "Akacia", "Gvozdika" και συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων "Grad" και "Uragan".
Read More

Προκαλούν οι διάδοχοι του Αδόλφου Χίτλερ: «Αν η Ελλάδα επιτεθεί σε γερμανική ιδιοκτησία θα αμυνθούμε»

«Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν ελληνικές επιθέσεις εναντίον γερμανικής ιδιοκτησίας, η Γερμανία θα αμυνθεί» δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΚΟ των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για δημοσιονομικά θέματα Χανς Μίχελμπαχ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου.
Read More

Τι σημαίνει η φράση «μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος»;

Ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την πρόταση για επανασύσταση της Επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις για τα θύματα του Διστόμου, το ακατόρθωτο.
Σε αποστροφή του λόγου του είπε, δύο φορές μάλιστα, ότι αναφορικά με το επίμαχο θέμα οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα αρ…δια, αλλά δεν το αντιλήφθηκε σχεδόν κανείς στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.
Read More

Ρωσία: Εξετάζονται τρόποι χαλάρωσης του εμπάργκο κατά Ελλάδας, Κύπρου και Ουγγαρίας

Πιθανούς τρόπους χαλάρωσης του εμπάργκο εισαγωγής τροφίμων από σειρά χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ουγγαρία εξετάζει το ρωσικό υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας, σύμφωνα με τον υπουργό Νικολάι Φιόντοροφ.
Read More

Απαράδεκτη Eurobank! Προχώρησε σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Παρά την εξαγγελία της κυβέρνησης και τη συμφωνία με τις τράπεζες για αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η Eurobank προχωρεί σε κατάσχεση κατοικίας άνεργης κι ανασφάλιστης οικογένειας με τρία παιδιά στην Αγία Παρασκευή. Κάλεσμα για κινητοποίηση στο ειρηνοδικείο Χαλανδρίου σήμερα Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι.
Η τράπεζα έχει στείλει το ειδοποιητήριο για κατάσχεση ενός μέρους του σπιτιού, καθώς ένα χρόνο πριν έγινε κατάσχεση και σφραγίσθηκε ένα άλλο τμήμα του, το οποίο είχε χτιστεί με άλλη άδεια, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια οικία. 
Read More

Η «Τρόικα» έγινε τετράδα: Brussels Group το νέο όνομα - Ποιοι συμμετέχουν, πως θα λειτουργεί

Brussels Group (BG) θα ονομάζεται από εδώ και στο εξής η διαπραγματευτική ομάδα που θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στην οποία μετέχουν στελέχη της ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ESM/EFSM και από την Ελλάδα.
Το Μέγαρο Μαξίμου, μέσω άτυπης ενημέρωσης, ανακοίνωσε την έναρξη των συζητήσεων σημειώνοντας ότι η διαπραγμάτευση θα είναι πολιτική και τεχνική.
Read More

Εδωσαν το όνομά του Νίκου Βέρτη σε δρόμο! (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Βέρτης, απέκτησε οδό με το όνομά του, στο Τορόντο του Καναδά!
Η οδός ονομάζεται Vertis και ο τραγουδιστής ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας:
Read More

«Ντροπή σε αυτούς που διακινούν σενάρια για βεντέτα», λέει ο θείος του Βαγγέλη

«Πυρ και μανία» ο κρητικός θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Γιώργος Βισδιαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες γίνεται κοινωνός πολλαπλών ανυπόστατων πληροφοριών.
Όπως ο ίδιος λέει, μιλώντας στο protothema.gr, όλες αυτές οι φήμες αποτελούν αποκυήματα φαντασίας κάποιων που έχοντας έλλειψη σεβασμού στο δράμα και την αγωνία της οικογένειας μιλούν για υπόθεση πίσω από την οποία κρύβεται «βεντέτα».
Read More

Ιερά Μονή του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι (ΦΩΤΟ)

Το μετόχι του γυναικείου Ιερού Ησυχαστηρίου της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι Αττικής, βρίσκεται μεταξύ του Ωρωπού και της Μαλακάσας, βόρεια της Αθήνας.
Το μοναστήρι – μετόχι είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, δημοφιλή γέροντα και άγιο του περασμένου αιώνα.
Read More

Το «nein» της Μέρκελ στην πρόσκληση Πούτιν

«Nein» ήταν η απάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρόσκληση που της απηύθυνε για τις 9 Μαΐου στη Μόσχα και με την οποία την καλούσε να παραστεί στην Μεγάλη Παρέλαση για την πανηγυρική 70στή επέτειο της Ημέρας της Νίκης κατά των ναζιστών στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Read More

Το ευρώ πάει για το 1 προς 1 με το δολάριο

Προς χαμηλά 12 ετών κινείται ολοταχώς το ευρώ, με την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου να υποχωρεί εκ νέου σήμερα κάτω από το 1,057, λόγω της επίδρασης που έχει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Read More

Εκπρόσωπος Μέρκελ: Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έχει κλείσει οριστικά

Απόλυτα ξεκάθαρος ως προς το θέμα των υποχρεώσεων της Γερμανίας έναντι της Ελλάδας εμφανίστηκε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφαν Ζάιμπερτ.
Read More

Ρωσία: «Με βασανιστήρια» αποσπάστηκε η ομολογία για τη δολοφονία του Νεμτσόφ

Ο ένας εκ των δύο υπόπτων οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του φιλελεύθερου Ρώσου πολιτικού Μπόρις Νεμτσόφ στις 27 Φεβρουαρίου στη Μόσχα, Ζάουρ Νταντάγεφ, «ομολόγησε» υπό πίεση, δήλωσε μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ρωσίας.
Ο Αντρέι Μπαμπούσκιν, ο οποίος επισκέφθηκε τον Νταντάγεφ την Τρίτη, τόνισε ότι είδε «πολλές πληγές» στο σώμα του, οι οποίες υποδείκνυαν ότι είχε βασανιστεί. Ο ίδιος ο ύποπτος τόνισε ότι πέρασε δύο ημέρες δεμένος και με μία σακούλα στο κεφάλι του.
Read More

Ομαδικά πυρά στην κυβέρνηση από τους καναλάρχες

Με εξαίρεση το STAR που κράτησε τις ισορροπίες απέναντι στην κυβέρνηση, τόσο μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων όσο και από την εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, ολόκληρη τη Δευτέρα, που παραδοσιακά είναι γεμάτη ενημερωτικές εκπομπές, όλα τα κανάλια έριξαν πυρά κατά της κυβέρνησης Τσίπρα!
Από νωρίς το χορό έσυρε ο ΣΚΑΪ με έντονη αντικυβερνητική ρητορεία η οποία υποχρέωσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη να βγει και να διαμαρτυρηθεί στον «αέρα» της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ενώ υπήρξε μίνι αντιπαράθεση με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη.
Read More

Το απόγευμα της Τετάρτης οι συναντήσεις Βαρουφάκη με Σαπέν και Μακρόν

Συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, όπως επίσης και με τον υπουργό Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν θα έχει το απόγευμα της Τετάρτης (11/3), στο Παρίσι, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Read More

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ μιλάει για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Βίντεο)

Ο Σ. Χαρατουνιάν μίλησε στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, για την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για το πόρισμα της επιτροπής αλλά και για τα όσα... δεν έγιναν από τη Διοίκηση, για να προστατευτεί ο Βαγγέλης.
"Στόχος του πορίσματος ήταν να απαντηθούν κάποια ερωτήματα. Τα ερωτήματα ήταν εάν υπήρξε ενδοσχολική βία. Αυτό απαντήθηκε οτι υπήρξε... 
Read More

Προσοχή: Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν αναιμία!


Η αναιμία είναι μια συχνή διαταραχή, που εμφανίζεται, όταν η ανεπάρκεια των ερυθρών αιμοσφαιρίων εμποδίζει την κυκλοφορία του οξυγόνου σε όλο το σώμα. Η πιο συνηθισμένη αιτία της αναιμίας είναι τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από αναιμία νιώθουν κουρασμένοι και εξαντλημένοι και η γενική υγεία τους αρχίζει να χειροτερεύει. 
Read More

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο ο Μελισσανίδης

Λίγες ώρες έμειναν για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκε από το πρωί της Τετάρτης (11/03) στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: