Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                            14/03/15

---
---

                                       

Κατέβασε τα ρολά ο τετράποδος γκολκίπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι θυμούνται τον Γιασίν, κάποιοι νεότεροι τον Ντασάεφ, άλλοι τον Ολιβερ Καν, αλλά σαν τον..κύριο του βίντεο τερματοφύλακας δεν υπάρχει! 
Read More

Σε πύρινο κλοιό το Βαλπαράισο στη Χιλή: Καίγονται δασικές εκτάσεις(Φώτο)

Τεράστια πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου σε δασική περιοχή στα κεντρικά της Χιλής, απειλώντας την πόλη Βαλπαράισο, σύμφωνα με ανακοίνωση που η υπηρεσία εκτάκτων αναγκών.
Read More

Καρφιά Παπαδημούλη για όσους δίνουν πολλές συνεντεύξεις -«Οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα...»

Σπόντες για όσους δίνουν πολλές συνεντεύξεις έριξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω Twitter.
Το πρωί του Σαββάτου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε λιγότερες συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό, χωρίς όμως να κατονομάζει τον ή τους αποδέκτες του συγκεκριμένου μηνύματός του.
Read More

Ιάπωνες επιστήμονες πέτυχαν μετάδοση ρεύματος μέσω του αέρα

Ιάπωνες ερευνητές κατόρθωσαν να μεταφέρουν ηλεκτρική ενέργεια με ασύρματο τρόπο, μέσω του αέρα, καθιστώντας περιττά τα καλώδια.
Το επίτευγμα ανήκει στους επιστήμονες της Ιαπωνικής Υπηρεσίας Εξερεύνησης του Διαστήματος (JAXA), που, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, χρησιμοποίησαν μικροκύματα για να κάνουν, από ένα πομπό σε ένα δέκτη, μετάδοση ρεύματος αρκετού ώστε να ζεστάνει μια κατσαρόλα.
Read More

Η «μαύρη τρύπα» των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Συνολικά τα 76 δισεκατομμύρια ευρώ φτάνουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, από ανείσπρακτα πρόστιμα, καταπτώσεις δανείων με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, μη απόδοση του ΦΠΑ και αδυναμία πληρωμής του φόρου εισοδήματος.
Στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία δημοσίευσε η «Καθημερινή», αναφέρουν ότι από τα 76 δισεκατομμύρια, τα 2,33 δισ. ευρώ βρίσκονται ήδη σε διακανονισμό, ενώ περίπου 73,67 δισ. ευρώ είναι το ποσό που οφείλουν επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στο ελληνικό Δημόσιο.
Read More

10 Τροφές επικίνδυνες για την υγεία μας

Μπορεί να αποτελούν νόστιμα σνακ και πολλά από αυτά να τα τρώμε κάθε μέρα, ωστόσο η επίδραση τους στον οργανισμό είναι τουλάχιστον καταστροφική.
Read More

Το κελί του Αγίου Παΐσιου στον Τίμιο Σταυρό (Φώτο)

Σε αυτό το φτωχικό Καψαλιώτικο Καλυβάκι, που βλέπετε  παρακάτω στις φωτογραφίες, ασκείτο ο Άγιος .
Στην διαδρομή από Σταυρονικήτα προς Καρυές, λίγο μετά το προσκυνητάρι από τα αριστερά του δρόμου, ξεκινά ένα μονοπάτι.
Read More

Ιωάννινα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχτεί στις φλόγες.
Read More

Πάνος Καμμένος: «Η Γερμανία ανακατεύεται σε ζητήματα που δεν την αφορούν» - Ολόκληρη η συνέντευξη στη Bild

Για εμπλοκή στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας κατηγόρησε τη Γερμανία ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην Bild.

Αναφέροντας ότι κάποιοι δεν ήθελαν να σχηματίσει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε τις προειδοποιήσεις για τους μετανάστες, ζήτησε από την Τουρκία να σέβεται τις υποχρεώσεις της, ενώ έκανε επίθεση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τόνισε ότι δεν είναι θεωρητική η συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Read More

Η Ρωσία κατασκευάζει στη Συρία το μεγαλύτερο κέντρο παρακολούθησης και υποκλοπών στη Μέση Ανατολή για να "βλέπει" την Τουρκία!


Την μεγαλύτερη βάση υποκλοπών και παρακολούθησης σε όλη τη Μέση Ανατολή που θα "βλέπει" τα πάντα από το Αιγαίο, μέχρι και τα σύνορα Ιράκ-Ιράν κατασκευάζει η Ρωσία στο ψηλότερο βουνό της Συρίας Jabal kurd στη περιοχή της Λατάκιας.
Με την κίνηση αυτή οι Ρώσοι θα θέσουν υπό έλεγχο ολόκληρη την Τουρκία την οποία άλλωστε δεν εμπιστεύουνται (και δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που να την εμπιστεύεται), και θα προτατεύουν την Κύπρο αλλά και τις ναυτικές τους μονάδες που θα ελλιμενίζονται στη Λεμεσό.
Read More

Θαυματουργική ίαση Αρχιερέως από την Παναγία!

Γεννήθηκα στὴν Κάλυμνο, στὶς 14 Μαΐου 1955, ἀπὸ εὐσεβεῖς γονεῖς· τὸν Παντελὴ Λαμπαδάριο καὶ τὴν Καλλιόπη, τὸ γένος Ζαΐρη.
Τὸ 1975 ἔγινε ἡ κουρά μου ὡς μοναχοῦ ἀπὸ τὸν σεβαστὸ Γέροντά μου ἀρχιμ. π. Ἀμφιλόχιο Τσοῦκο, σημερινὸ Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας. 
Read More

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν Άγγελο...»

Την ώρα πού μπήκα στο δωμάτιο του, ήταν εκεί οι γιατροί, πού έκαναν την καθημερινή επίσκεψη τους στους θαλάμους των ασθενών. Κατά σύμπτωση οι γιατροί εκείνοι ήταν πρώην φοιτητές μου στο Πανεπιστήμιο.
Έτσι, μόλις με είδαν, ήρθαν κοντά μου και με ενημέρωσαν για την κατάσταση της υγείας του Γέροντα.
Read More

Spiegel: Να πληρώσουμε για το Δίστομο για να μην έχει επιχειρήματα ο Τσίπρας

Είναι ηθικά και πολιτικα σωστό να το κάνουμε - Και οικονομικά αντέχουμε να δώσουμε 28 εκατ. ευρώ - Η κυβέρνηση Τσίπρα θα έχει έτσι μια δικαιολογία λιγότερη
Υπέρ της καταβολής των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα τάσσεται με την κεντρική ανάρτησή στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Der Spiegel λέγοντας ότι αυτό είναι ηθικά και πολιτικά σωστό.
Read More

Η Μέρκελ φοβάται γεωπολιτικές αναταράξεις και θέλει να σώσει την Ελλάδα!

Ένας… εμφύλιος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γερμανία ανάμεσα στην Άνγκελα Μέρκελ και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η Γερμανίδα καγκελάριος φοβούμενη γενίκευση της αστάθειας στα Βαλκάνια, εμφανίζεται αποφασισμένη να αποτρέψει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ από ατύχημα, λένε πηγές στην καγκελαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Euroinsight.
Read More

Οι Τούρκοι¨ζεσταίνονται¨για τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ;

Η παρακάτω είδηση μέσα σε μερικές ώρες έγινε ευρέως γνωστή.
Τι κρύβεται όμως πίσω από την ενέργεια αυτή των Τούρκων που συμπίπτει με την παραμονή της έλευσης των τεχνικών κλιμακίων – Θεσμών των μνημονιακών εταίρων μας από την Εσπερία;
Read More

Από που θα βρεθούν τα λεφτά για την "αποκατάσταση" των μισθών στις ΕΔ; Από τις μίζες!

Η υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των αποδοχών των στρατιωτικών στα επίπεδα του θέρους του 2012 είναι μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Ο πρόεδρος των δεύτερων Πάνος Καμμένος είναι πλέον πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ και η ευθύνη του είναι μεγάλη. Το ερώτημα που θα βρεθούν τα χρήματα είναι εύλογο και αναζητά απαντηση.
Read More

Οι Αμερικανοί διαθέτουν 400 εκατ. δολάρια για διατήρηση του χάους στη Συρία

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ- State Department- ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι μαζί με το Κογκρέσο προτίθεται να παρέχει σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της λεγόμενης «ήπιας» ισλαμικής αντιπολίτευσης στη Συρία, προκειμένου να ενισχυθούν για την ανατροπή του προέδρου της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αυτό αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα βασισμένο σε πληροφορίες από το κανάλι ‘Al Arabiya’.
Read More

Ρωσία: Το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού γύρισε στη Γη

Στη Γη γύρισαν οι Ρώσοι Αλεξάνδρ Σαμοκουτιάγιεφ και η Ελένα Σερόβα, καθώς και ο Αμερικάνος Μπάρι Ουίλμορ που έμειναν στη τροχιά περίπου 170 μέρες.
Οι ειδικοί των ομάδων αναχαίτισης και διάσωσης έβγαλαν τους αστροναύτες από το σκάφος. "Το πλήρωμα αισθάνεται καλά ", τόνισαν στο Κέντρο Διαχείρισης Πτήσεων.
Read More

Έκκληση για βοήθεια σε δύο αδερφάκια από το Αγρίνιο (κοινοποιήστε το)

Δύο αδερφάκια ηλικίας 3,5 χρονών και 2 μηνών, από την ευρύτερη περιοχή του... Αγρινίου, πάσχουν από ρετινοβλάστωμα (κακοήθη όγκο) του δεξιού και αριστερού οφθαλμού.
Λόγω της σοβαρότητα της κατάστασής τους και της ανάγκης επείγουσας θεραπείας, πρέπει να μεταφερθούν άμεσα σε ειδικό κέντρο του εξωτερικού (Σιέννα – Ιταλία) για αντιμετώπιση.
Read More

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Τρόμος από ενδεχόμενο χτύπημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς πληροφορίες και εκτιμήσεις, συγκλίνουν στο ότι δεν αποκλείεται στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μεγάλο αστικό κέντρο της χώρας, να υπάρξει χτύπημα τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, μετά από συσκέψεις, όπου συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έδωσε εντολή να βρίκσονται σε πλήρη ετοιμότητα η Ελληνική Αστυνομία αλλά και Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: