Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


 

                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                     

---
---

                                       

Το Κοσσυφοπέδιο ζήτησε αναγνώριση από την Ελλάδα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαϊρεντίν Κούκι, ζήτησε την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου από το ελληνικό κράτος.
Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την πρέσβειρα της Ελλάδας στο Κοσσυφοπέδιο, Κωνσταντίνα Αθανασιάδου, όπως σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
Read More

Το νόημα της Θείας Λειτουργίας

Αγίου Νικολάου Καβάσιλα
Έργο της θείας Λειτουργίας είναι η μεταβολή των δώρων που προσφέρουν οι πιστοί –του άρτου και του οίνου- σε σώμα και αίμα Χριστού.
Και σκοπός της είναι ο αγιασμός των πιστών, οι οποίοι με τη θεία μετάληψη αποκομίζουν την άφεση των αμαρτιών τους, την κληρονομία της βασιλείας των ουρανών και κάθε πνευματικό αγαθό.
Read More

Ημαρτον... Παπούτσια με τον Σταυρό στις σόλες φτιάχνουν στην Κίνα (ΦΩΤΟ)

Η νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί με κάθε μέσο να «χτυπήσει» τον Τίμιο Σταυρό.
Είχαμε παρατηρήσει το φαινόμενο εδώ και χρόνια, ορισμένες εταιρείες να τοποθετούν μικρούς σταυρούς κάτω από τις σόλες των παπουτσιών ώστε οι πιστοί που θα τα φοράνε να πατάνε τον Τίμιο Σταυρό.
Read More

Ισλαμικό Κράτος: Αλβανός τζιχαντιστής καλεί σε ιερό πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Αλβανός τζιχαντιστής, ο Αμπού Αμπντάλα ο Κοσοβάρος (Abu Abdallah the Κosovar) σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καλεί τους συμπατριώτες του Αλβανούς από το Χαλέπι της Συρίας να συστρατευθούν με το Ισλαμικό Κράτος και να ενταχθούν στον Ιερό Πόλεμο (τζιχάντ).
Read More

Ασέβεια του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου στη μνήμη των Αγωνιστών του 1821

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα και την σύσκεψη που είχαν για τη διοργάνωσή της, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Read More

H εντυπωσιακή ανθοδέσμη που έστειλε ο Ιερώνυμος στον Τσίπρα για τη γιορτή του (ΦΩΤΟ)

Πέρα από τις ευχές για τα χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, πριν λίγη ώρα έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου και μία μεγάλη ανθοδέσμη εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου.
Read More

Η εντολή του Α.Τσίπρα για την υπόθεση του Β.Γιακουμάκη - Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ανάρτησης υβριστικών σχολίων εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.
Read More

Βανδάλισαν και την ιστορική εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέα στην Ερμού (ΦΩΤΟ)

Ανεγκέφαλοι έγραψαν σύνθημα στον τοίχο της ιστορικής εκκλησίας της Παναγίας Καπνικαρέα στην οδό Ερμού.
Σύμφωνα με τους περιοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα, ομάδα περίπου 200 ατόμων, κατέβαινε την Ερμού προς κατεύθυνση το Μοναστηράκι, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των δικαιωμάτων των μεταναστών.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου (Φώτο)

Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει οτιδήποτε δεν ανήκει στο σουνιτικό Ισλάμ.
Το Ισλαμικό Κράτος καταστρέφει και λεηλατεί αρχαιότητες, ελληνικές, ρωμαϊκές, ασσυριακές.
Read More

Θα πληρώσουμε και το «αμαρτωλό» swap της Goldman Sachs

Την ώρα που Ευρωπαίοι εταίροι πιέζουν τη χώρα μας στα όρια της χρηματοδοτικής ασφυξίας, το ελληνικό κράτος, μαζί με τις άλλες υποχρεώσεις του, καλείται να αποπληρώσει μέχρι τις 20 Μαρτίου και το πολύκροτο swap Titlos, που αρχικά οργανώθηκε από την Goldman Sachs για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και τώρα κατέχει η Εθνική Τράπεζα.
Read More

Γερμανία: Οι Έλληνες να μην δαγκώνουν το χέρι που τους ταϊζει, λέει στέλεχος της CSU

Η επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Γκέρντα Χάσελφελντ, μιλώντας στο γερμανικό Κοινοβούλιο περιέγραψε την ελληνική διεκδίκηση πολεμικών αποζημιώσεων, ως «φθηνό ελιγμό με σκοπό να αποσπάσει την προσοχή», ενώ υπογράμμισε πως «δεν δαγκώνει κανείς το χέρι που τον ταΐζει».
Read More

Γιατί ήθελαν να ανατινάξουν το γλυπτό του Άγνωστου Στρατιώτη ως «ανουσιούργημα εις βάρος της ελληνικής τέχνης;»

Το 1926 προκηρύχτηκε διαγωνισμός «διά την υποβολήν μελέτης ανεγέρσεως τάφου Αγνώστου Στρατιώτου εις την έμπροσθεν των Παλαιών Ανακτόρων Πλατείαν, καταλλήλος προς τούτο διαρρυθμιζομένην». Το 1929 ξεκίνησαν τα έργα και τελειώσαν το 1932.
Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, διαμεσολάβησαν έξι χρόνια συζητήσεων και διαφωνιών μεταξύ των πολιτικών, καλλιτεχνών, επιστημόνων και ολόκληρης της αθηναϊκής κοινωνίας. Αρχικά, διαφωνούσαν για την τοποθεσία του μνημείου.
Read More

Διαδικτυακή εκστρατεία για τον Βαγγέλη. Να μετονομαστεί η Σχολή σε 'Γαλακτοκομική σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη'

Την μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Σχολή "Βαγγέλης Γιακουμάκης" καθώς και την καθιέρωση υποτροφίας με το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαστή ζητά γκρουπ στο Facebook
Read More

Νέοι αποκεφαλισμοί από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε μέσω διαδικτύου ότι αποκεφάλισε τέσσερις άνδρες οι οποίοι είχαν στρατολογηθεί στις δυνάμεις των εθελοντών παραστρατιωτικών που πολεμούν στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων στην ιρακινή επαρχία Σαλαχεντίν, αναρτώντας σήμερα σειρά φωτογραφιών στο Διαδίκτυο.
Read More

Επίθεση με χημικά στη Συρία – Πιθανή προβοκάτσια εις βάρος της κυβέρνησης (βίντεο)

Η «μετριοπαθής» συριακή αντιπολίτευση, όπως ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός FSA και άλλοι αντικαθεστωτικοί που κινούνται στα όρια του τζιχαντισμού, καταγγέλλουν ότι κυβερνητικά στρατεύματα πραγματοποίησαν επίθεση με χημικά, κατά την οποία σκοτώθηκαν έξι άνθρωποι στη βορειοδυτική Συρία.
Read More

Δείτε τον Βαρουφάκη με μαύρο μολύβι στα μάτια και με μπύρα στο χέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που ίσως κάποιοι είχαμε ξεχάσει... Ο Βαρουφάκης, εμφανίζεται σε βίντεο, διαφημίζοντας το site του Θεοδωράκη σε... ροκ κατάσταση.
Read More

Το βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που σκορπά δάκρυα - Συγκλονισμένοι οι Έλληνες

Πλήθος κόσμου έχει συγκλονιστεί από την τραγική είδηση του εντοπισμού του άψυχου σώματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη... 
Read More

Τρόμος στην Κηφισιά: Διαρρήκτες χτύπησαν και τρύπησαν 64χρονο με κατσαβίδι!

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Κηφισιά έζησαν τα ξημερώματα ένας 64χρονος πατέρας και ο 34χρονος γιος του.
Read More

Φτιάξτε υπέροχο χαλβά Φαρσάλων

Και σε ποιον δεν αρέσει.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: