Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr


                                Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                                       

---
---

                                       

Απίστευτο: Φιλοσκοπιανό gala στην Αριδαία

Αντιδράσεις στη δυτική Μακεδονία προκαλεί φιλοσκοπιανό gala, πίσω από το οποίο κρύβεται η «πρέσβειρα» της λεγόμενης «United ‘’Macedonian’’ Diaspora» στην Ελλάδα Ευγενία Νατσουλίδου και πρόεδροι συγκεκριμένων Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, που λειτουργούν ως «δούρειοι ίπποι» της σκοπιανής προπαγάνδας.
Read More

Ο Κώστας Ησυχος ψάχνει και στη Ρωσία για ντοκουμέντα για τη γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα

Επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί από χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, ο οποίος παραχώρησε από την Ελλάδα συνεντεύξεις σε ρωσικά ΜΜΕ, εκδηλώνοντας μεταξύ άλλων το ενδιαφέρον της Αθήνας να αποκτήσει από ρωσικά αρχεία τυχόν στοιχεία για την γερμανική Κατοχή, ενόψει και των επικείμενων εορτασμών των 70 χρόνων από την αντιφασιστική νίκη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Read More

Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων Ευβοίας (ΦΩΤΟ)

Έτος ιδρύσεως της Ιεράς Μονής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στα Ήλια της Αιδηψού αναφέρεται επίσημα το 1670, όμως κατά την τοπική παράδοση το μοναστήρι και η παρουσία μοναχών στην συγκεκριμένη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας υφίσταται από τον 13ο αιώνα.
Read More

Αποχώρησαν οι αντιεξουσιαστές από τη Νομική

Έληξε γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης η κατάληψη της Νομικής Σχολής, αφού αποχώρησαν από το κτήριο οι αντιεξουσιαστές.
Από το πρωί σήμερα βρέθηκαν στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν περικυκλώσει το κτήριο, χωρίς όμως να υπάρξει επέμβαση.
Read More

Γερμανία: Ελληνοβαυαρική αλληλεγγύη μετά από νέες υβριστικές συμπεριφορές εναντίον Ελλήνων

Η οικονομική κρίση στην Πατρίδα μας και οι συνεχείς αναφορές στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης (τύπος και τηλεόραση) για τις εμπερίστατες σχέσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της γερμανικής κυβέρνησης, έχουν αρνητικές προεκτάσεις και στην ευρύτερη γερμανική κοινή γνώμη.
Read More

Ραγδαίες εξελίξεις: Λύγισε και μαρτύρησε "πρόσωπο" κλειδί στην υπόθεση του Βαγγέλη

Μετά από πιέσεις, πρόσωπο-κλειδί στην εξαφάνιση του νεαρού Βαγγέλη μίλησε και έδωσε κρίσιμα στοιχεία που συμπληρώνουν καθοριστικά κομμάτια στο παζλ της εξαφάνισης.
Την ώρα που η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην κατάθεση στενού συγγενικού προσώπου του νεαρού φοιτητή που μάλιστα μίλησε μαζί του, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του 22χρονου.
Read More

Windows 10: Βιομετρική αναγνώριση προσώπου αντί για password

Η Microsoft προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στα συστήματα που έχουν Windows 10 με τη χρήση βιομετρικών
Τα νέα Windows 10 της Microsoft, θα επιτρέπουν στον χρήστη να συνδεθεί στον υπολογιστή του ή σε όποια άλλη συσκευή έχει, με την χρήση βιομετρικών όπως είναι η αναγνώριση του προσώπου, της ίριδας του ματιού ή και των δαχτυλικών αποτυπωμάτων τους και όχι με την χρήση κωδικού πρόσβασης (password) όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Read More

Εγινε της... Χρυσής Αυγής στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εκανε πίσω τελικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο θέμα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, μετά τα πυρά βουλευτών της αντιπολίτευσης αλλά και της συμπολίτευσης.
Read More

8 νεκροί και δεκάδες όμηροι σε χτύπημα τζιχαντιστών στην Τύνιδα(Φώτο)

8 νεκροί και δεκάδες όμηροι είναι ο πρώτος απολογισμός της τζιχαντιστικής επίθεσης που σημειώθηκε νωρίτερα την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, Τύνιδα.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, τρεις ένοπλοι αρχικά άνοιξαν πυρ γύρω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Τυνησίας άνοιξαν πυρ τρεις ένοπλοι.
Read More

Σόιμπλε: Όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί λύση με την Ελλάδα

Νέο σαφές μήνυμα προς την Ελλάδα έστειλε σήμερα, Τετάρτη (18/03/2015) ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Επιμένει στη σκληρή στάση ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος σήμερα σε νέες του δηλώσεις επιχειρεί να "σφίξει" και άλλο τη "θηλιά", τονίζοντας ότι ο χρόνος για τη χώρα μας «λιγοστεύει».
Read More

Αυτός είναι ο 67 χρόνος που ασελγούσε σε βάρος ανήλικου κοριτσιού (Φώτο)

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου, ο οποίος κατηγορείται πως για πέντε χρόνια ασελγούσε σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού.
Read More

Συνελήφθη 54χρονος δημόσιος υπάλληλος να ασελγεί σε 12χρονη

Ένας 54χρονος Υπάλληλος της διεύθυνσης συγκοινωνιών Καλαμάτας συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Μερόπη Μεσσηνίας από την Αστυνομία για κατάχρηση και ασέλγεια ανηλίκου πιο συγκεκριμένα σε ένα κορίτσι 12,5 ετών.
Read More

Χιονούλες νηστίσιμες

 
Υπέροχες λαχταριστές χιονούλες που θα γλυκάνουν κάθε ουρανίσκο. Το ινδοκάρυδο και η μπύρα είναι τα συστατικά που απογειώνουν το αποτέλεσμα.
Εύκολη παρασκευή , όμορφη εμφάνιση και ιδιαίτερη γεύση είναι τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της συνταγής μας. Το καλό με  τις Χιονούλες είναι πως είναι και νηστίσιμες και μπορείς να τις απολαύσεις ακόμη και μέσα στην Σαρακοστή.
Read More

Αμαρτία και μετάνοια! Τά έκ προθέσεως σφάλματα Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης

Νά προσέξουμε πολύ τά έκ προθέσεως σφάλματα, γιατί αυτό πού θά εξετάση ό Θεός είναι ή πρόθεση μας.
Τά σφάλματα πού κάνουμε από απροσεξία είναι ελαφρότερα. Μερικές αμαρτίες είναι αμαρτίες, αλλά έχουν καί ελαφρυντικά.
Read More

Την Παρασκευή απαγορεύονται οι selfies -Γιατί υπάρχει κίνδυνος ολικής τύφλωσης

Οι selfies την ερχόμενη Παρασκευή απαγορεύονται αυστηρά.
Ειδικοί επιστήμονες προειδοποιούν ότι την Παρασκευή, όταν θα συμβεί το σπάνιο και εντυπωσιακό φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου (τελευταία φορά είχε ξαναγίνει το 1999) απαγορεύονται οι selfies καθώς υπάρχει κίνδυνος να τους δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στα μάτια. Ακόμη και τύφλωση.
Read More

Νηστίσιμα αφράτα κουλούρια με πετιμέζι!

Σας αρέσουν τα μουστοκούλουρα;
Τότε θα λατρέψετε αυτά τα αφράτα κουλουράκια με πετιμέζι. Γίνονται με ελαιόλαδο, άρα συνοδεύουν χωρίς ενοχές τον καφέ και την περίοδο της Σαρακοστής.
Read More

Bild για Βαρουφάκη: Ψεύτης, Ζιντάν και αυτοκαταστροφικός

Δηλητήριο στάζουν τα δημοσιεύματα της γερμανικής εφημερίδας "Bild" για τον Γιάνη Βαρουφάκη, σχολιάζοντας με διόλου κολακευτικά λόγια τον τρόπο με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών χειρίστηκε το θέμα με την άσεμνη χειρονομία αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση.
Read More

Bloomberg: Ενώ άλλοι επενδυτές αποσύρονται η Japonica επιμένει στα ελληνικά ομόλογα

Μπορεί οι αναλυτές της Morgan Stanley να "σηκώνουν ψηλά τα χέρια" στο θέμα της Ελλάδας και να πωλούν τα ελληνικά ομόλογα αλλά υπάρχει ένας επενδυτής που είναι αισιόδοξος για τη μακροπρόθεσμη πορεία της χώρας, τονίζει το Bloomberg.
Read More

Απειλούν συμφοιτητή του Γιακουμάκη γιατί άνοιξε το στόμα του και μίλησε (βίντεο)

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την Τετάρτη το πρωί στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε ότι συμφοιτητής του αδικοχαμένου νέου δέχθηκε απειλές γιατί άνοιξε το στόμα του και μίλησε για την υπόθεση.
Read More

Καγκελαρία: Είναι η κατάλληλη στιγμή για συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνει η διαδικασία σε τροχιά», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καγκελαρίας όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ εξαιτίας «ατυχήματος».
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: