Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Γιατί ρε Λάκη - Η αποκάλυψη που "καίει" τον μεγάλο σατιρικό ηθοποιό

«Τον Λάκη τον έχω συγχωρέσει...
αν και μου έκανε πάρα πολύ κακό. Χωρίς αμφιβολία, αυτό που έζησα μαζί του ήταν ένα είδος bullying. Εξαιτίας του έχασα το θέατρο Αθήναιον που έκανα το 2007 στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να φιλοξενεί αθηναϊκούς θιάσους.
Read More

Νικήστε τους πόνους στον αυχένα φυσικά!

Νικήστε τους πόνους στον αυχένα φυσικά!
Είστε σκυμμένοι πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή; Η δουλειά σας απαιτεί να είστε πολλές ώρες σκυφτοί; Τότε σίγουρα θα έχτε νιώσει τον αυχένα σας να πονάει σε κάποια στιγμή της ζωής σας. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί πως θα αντιμετωπίσετε τον πόνο.
Read More

Απίστευτο! Εφτιαξαν σελίδα στο facebook για τον «ήρωα του Ισλαμικού Κράτους», Andreas Lubitz!

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 28χρονου συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους Andreas Lubitz, που εσκεμμένα επέλεξε να καταστρέψει το αεροπλάνο και να στείλει στον τάφο 149 ανθρώπους.
Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη του προσώπου του 28χρονου συγκυβερνήτη μία σελίδα υπέρ του «ξεφύτρωσε» στο facebook.
Read More

Η ωραιότερη Προσευχή της μάνας για το παιδί της

Η Προσευχή είναι του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς:
Read More

Η αρχαία Μονή του Τιμίου Σταυρού Κουκάς (ΦΩΤΟ)

του Δημητρίου Χ. Καππαή, Διδάκτωρ Θεολογίας
Μια από τις αρχαιότερες Μονές της Μητροπολιτικής περιφέρειας Λεμεσού η οποία βρίσκεται στο μικρό αλλά πολύ όμορφο χωριό Κουκά, είναι η Μονή του Τιμίου Σταυρού.
Η Μονή αυτή η οποία βρίσκεται στη βόρεια άκρη του χωριού, ανάγεται στα χρόνια της αγίας Ελένης (4ος αι. μ.Χ.).
Read More

Νέα σφαγή για το πετρέλαιο: Οι μοναρχίες του Κόλπου βομβαρδίζουν με F-15S, Tornado & F-16 Block 60 την Υεμένη και το Ιράν "βρυχάται"

Σε κρίσιμη για την διεθνή ασφάλεια εξελίσσεται η κατάσταση στην Υεμένη, καθώς από χθες το βράδυ και μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές σαουδαραβικά μαχητικά κρούσης F-15S και Τornado, αλλά και μαχητικά F-16 Block 60 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βομβαρδίζουν ανηλεώς τους σιίτες Υεμένη όπου η επανάσταση των σιιτών κατά του καθεστώτος του σουνίτη προέδρου Αμπντ Ράμπο Μανσούρ Χάντι κατάφερε να καταλάβει εκτός από το μεγαλύτερο μέρος της χώρας,το διοικητικό κέντρο της, την πρωτεύουσα Σανάα και να κυριαρχήσει σε μεγάλο βάθος στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία.
Read More

Αεροπορικά δυστυχήματα που προκάλεσαν «πιλότοι αυτοκτονίας»

Με αφορμή την πρόσφατη αεροπορική τραγωδία του Airbus A320, της γερμανικής Germanwings στις γαλλικές Άλπεις και την αποκάλυψη ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του αεροσκάφους Αντρέα Λούμπιτς οδήγησε στον θάνατο τους συναδέλφους του και τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης, επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει, ανασύρονται μνήμες από παρόμοια αεροπορικά δυστυχήματα. Σε αυτά η συντριβή των αεροσκαφών έγινε με την υπαιτιότητα ενός από τους δύο πιλότους.
Read More

Συγκλονίζει η μάνα του Βαγγέλη: Ανοιξε χθες το σπίτι για τη γιορτή του

Με τον αβάστακτο πόνο για το χαμό του παιδιού της, αλλά και με τον φόβο πως αυτή τη στιγμή ένας άλλος Βαγγέλης ή Βαγγελιώ βασανίζεται κάπου στην Ελλάδα, ζει η μάνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Αυτό αποκάλυψε η ίδια στον Σταύρο Θεοδωράκη που την επισκέφτηκε χθες. Μέρα γιορτής για τον Βαγγέλη και η μάνα αποφάσισε να έχει το σπίτι ανοιχτό για φίλους και συγγενείς.
Read More

Germanwings: Δεν ξέρουμε γιατί ο Lubitz έριξε το αεροπλάνο

Συνέντευξη τύπου για την αεροπορική τραγωδία στις Αλπεις, στη σκιά των τρομακτικών και άκρως σοκαριστικών αποκαλύψεων που έγιναν σήμερα, παραχώρησαν οι επικεφαλής της Lufthansa και της Germanwings.
Read More

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πράσινο» για εκταμίευση 1,8 δισ. ευρώ στην Ουκρανία

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η εκταμίευση δανείων συνολικού ύψους 1,8 δισ. ευρώ για την Ουκρανία, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει βραχυπρόθεσμα το έλλειμμα στο ισοζύγιο πληρωμών.
Read More

Ο Σαμαράς ανακάλυψε τη σύμβαση που ήταν κρυμμένη στο… διαδίκτυο

Ό,τι και να κάνει, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να αυτοτρολάρεται.
Στην προκειμένη περίπτωση κατάφερε να… αποκαλύψει τη σύμβαση για την παράταση της δανειακής σύμβασης που συνυπέγραψε η κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους εταίρους, η οποία ωστόσο ήταν αναρτημένη στο διαδίκτυο!
Read More

Ο ζητιάνος, η βαρυχειμωνιά και η Προσευχή της Μαρίας

Το χιονόνερο που έπεφτε ήταν εκνευριστικό. Ο δυνατός βοριάς δεν άφηνε τίποτε όρθιο. Το τσουχτερό κρύο ήταν ανυπόφορο.
Read More

Γκρεμίζουν σπίτια 3.500 πολιτών για να βρουν την αρχαία Σεβαστούπολη

Στην Σουλούσαραϊ, στην επαρχία Τοκάτη της Τουρκίας, που είναι μια κωμόπολη χτισμένη στα ερείπια της αρχαίας Σεβαστούπολης, βγήκε απόφαση από τη δημοτική αρχή ότι οι 3.500 κάτοικοι πρέπει υποχρεωτικά να μετακομίσουν, ώστε να ξεκινήσουν ανασκαφές για την ανάδειξη της αρχαίας πόλης που βρίσκεται θαμμένη στα θεμέλια των σπιτιών τους εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Read More

Παγκόσμιο σοκ: Ο συγκυβερνήτης έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο στις Αλπεις (ΦΩΤΟ)

Το γύρο του κόσμου κάνει η δήλωση του εισαγγελέα της Μασσαλίας, ότι ο ένας πιλότος του μοιραίου Airbus της Germanwings έριξε το αεροσκάφος επίτηδες στις Άλπεις, σκορπώντας το θάνατο και τους 150 επιβαίνοντες, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου.
Read More

Τι γράφουν τα τουρκικά σχολικά βιβλία για την ελληνική επανάσταση του 1821

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου  και καταδεικνύει τον τρόπο που διδάσκονται οι γείτονες την κοινή μας Ιστορία. 
Read More

Με πολύ κρύο και χιόνια θα είναι το φετινό Πάσχα


Με πολύ κρύο και χιόνια θα είναι το φετινό Πάσχα στη χώρα μας, σύμφωνα με Αμερικανούς μετεωρολόγους.
Read More

Κατηγορούμενος για λιποταξία ο λοχίας Μπέργκνταλ

Ο λοχίας Μπόου Μπέργκνταλ, πρώην αιχμάλωτος πολέμου των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν για πέντε χρόνια, θα προσαχθεί ενώπιον στρατοδικείου για λιποταξία και παράλειψη καθήκοντος ενώπιον του εχθρού, κι αντιμετωπίζει την ισόβια κάθειρξη εάν κριθεί ένοχος για τη δεύτερη κατηγορία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.
Read More

Τρεις συνήθειες που σκοτώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα

Τα περισσότερα από τα εγκεφαλικά μας κύτταρα αναπτύσσονται κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, ωστόσο ορισμένες περιοχές του εγκεφάλου συνεχίζουν να παράγουν κύτταρα και μετά την ενηλικίωση.
Read More

Έναν ακόμη ραδιοσταθμό κατέλαβαν οι αντιεξουσιαστές

Προχώρησαν λίγο πριν τις 12:30 το μεσημέρι στην κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αντέννα Πάτρας 105,3», τη στιγμή που βρισκόταν στον «αέρα» ενημερωτική εκπομπή.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: