Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΝΕΡΑΪΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΣΤΟ THE APIVITA EXPERIENCE STORE ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ



Πώς συναντήθηκαν ένας Άνεργος πρίγκιπας με μια γλυκατζού Νεράιδα νονά; Μήπως στο «Βασίλειο της Γεύσης» σε ένα ξακουστό πάρτι γενεθλίων; Και ποιος έφαγε τελικά την τούρτα;
Σε αυτές κι ένα σωρό άλλες μυστηριώδεις αλλά κι αστείες απορίες θα απαντήσουν οι συγγραφείς Ιωάννα Μπουλντούμη που βάλθηκε να βρει δουλειά εν μέσω κρίσης στον Άνεργο Πρίγκιπά της και η Αλεξάνδρα Τσόλκα που δημιούργησε την πιο τρυφερή Νεράιδα Νονά με μια ακαταμάχητη αδυναμία στα γλυκά.
Παιδιά, πάρτε τους γονείς σας και ελάτε! Γονείς, ελάτε να ζήσετε μια ξέγνοιαστη εμπειρία γεμάτη γέλιο, γλύκα και φαντασία παρέα με τα παιδιά σας.
Πού; Σε έναν χώρο που είναι από μόνος του εμπειρία: Στο The APIVITA Experience Store (Σόλωνος 6 και Κανάρη, Κολωνάκι).
Πότε; Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, στις 12 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.
Είσοδος ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 3640560 ή στείλτε e-mail στο experience_store@apivita.com.
Τα βιβλία Ο άνεργος πρίγκιπας της Ιωάννας Μπουλντούμη (εικόνες: Νικόλας Ανδρικόπουλος) και Καληνύχτα, νεράιδα νονά της Αλεξάνδρας Τσόλκα (εικόνες: Κατερίνα Βερούτσου) κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στη σειρά «Μικρές Καληνύχτες».
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Ο άνεργος πρίγκιπας
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες! Κι είναι αλήθεια! Η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις: μέχρι και οι γαλαζοαίματοι μένουν άνεργοι. Έτσι και ο δικός μας ο πρίγκιπας. Όμως δεν το έβαλε κάτω: ξεκίνησε αμέσως να ψάχνει για μια θέση στα γειτονικά βασίλεια. Και γνωστούς πήρε τηλέφωνο, και βιογραφικά έστειλε, και συνεντεύξεις έδωσε. Δουλειά όμως δεν έβρισκε. Δεν ήθελε και πολύ να τον πιάσει απελπισία! Η μοίρα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη: κι ο πρίγκιπας ήταν πιο ώριμος από ποτέ για να την ακούσει!
Καληνύχτα, νεράιδα νονά
Μια καλόκαρδη νεράιδα νονά με αδυναμία στα γλυκά! Μια τούρτα γενεθλίων λαχταριστή, όλο χρώματα και καραμελωμένα στολίδια! Ένα κοριτσάκι που ’χει μόνο τη νονά για να τη φιλάει και έναν σκυλάκο, τον Πρίγκιπα, για να αγκαλιάζει! Ένα πάρτι! Και ένα μεγάλο μυστήριο: ποιος έφαγε την τούρτα και πώς θα γιορταστούν τα πιο ωραία γενέθλια;
Ένα ευαίσθητο βιβλίο που μιλάει για τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία για τα παιδιά, δηλαδή η παρουσία ενός προσώπου που τα νοιάζεται και τα αγαπάει και όχι τα δώρα και τα υλικά αγαθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: