Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                    


---

Η γκάφα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για τον Βαρουφάκη έφερε καρατόμηση…

Μια συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για «παραλογισμό» στις απαιτήσεις της Τρόικα για περαιτέρω λιτότητα και συρρίκνωση του δημόσιο τομέα.
Read More

Γενοκτονία Αρμενίων: Η Τουρκία ανακάλεσε τον Πρέσβη της στη Αυστρία

Η κυβέρνηση της Τουρκίας ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι ανακαλεί για διαβουλεύσεις τον πρεσβευτή της στην Αυστρία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμβολική αναγνώριση από το κοινοβούλιο στη Βιέννη της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Read More

Προβλήματα στα μάτια από τη χρήση υπολογιστών

Το να κοιτάμε μια οθόνη για ώρες έχει γίνει μέρος της σύγχρονης εργασιακής ζωής. Αναπόφευκτα μπορεί να δημιουργήσει καταπόνηση στα μάτια.
Το οπτικό σύνδρομο υπολογιστών δεν είναι συγκεκριμένο πρόβλημα οφθαλμών. Ο όρος περιλαμβάνει γκάμα καταπόνησης των ματιών και πόνου που εμφανίζουν οι χρήστες υπολογιστών.
Read More

Wall Street: Παγκόσμιος Αρμαγεδδώνας εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ!

Ανώτατα στελέχη της Wall Street και υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη στην Ουάσιγκτον προειδοποιούν τους Ευρωπαίους να μην αφήσουν την Ελλάδα να χρεοκοπήσει και να φύγει από την Ευρωζώνη, ανησυχώντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επιβράδυνε την ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας και θα προκαλούσε αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία.
Read More

Ποια τηλεοπτικά σήριαλ συνεχίζονται τη νέα σεζόν

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι συζητήσεις του Alpha με τους συντελεστές μιας από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με σκοπό να κάνει το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς. Αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις, ο ανταγωνισμός στο prime time θα αποκτήσει νέα δεδομένα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και θα γίνουν οι ανακοινώσεις.
Read More

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 18χρονος ύποπτος για τζιχάντ

Φέρεται να είχε πολεμήσει στη Συρία.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι ένας 18χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Κακαβιά.
Read More

Die Zeit: «H τρόικα έφερε στην εξουσία τον Τσίπρα»

«H τρόικα έφερε στην εξουσία τον Τσίπρα», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» στην ιστοσελίδα της επισημαίνοντας ότι η άσκοπη και χωρίς σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα, σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή πολιτική της λιτότητας, οδηγεί την Αθήνα στην μιζέρια.
Read More

Άδωνις σε Καμμένο: Βρε ουστ!

Επίθεση στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε το πρωί μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το «μάζεμα» των αποθεματικών. Εγραψε ο κ. Γεωργιάδης: «Θυμάστε τις εποχές που ο Καμμένος κατηγορούσε την Τράπεζα της Ελλάδας ως όργανο των τοκογλύφων; Τώρα ψηφίζει να πάνε εκεί ΟΛΑ τα Αποθεματικά...βρε ούστ!».
Read More

Ο Τσίπρας πάει στη Μέρκελ με τελεσίγραφο: Συμφωνία τώρα ή εκλογές

Με το τελεσίγραφο «συμφωνία τώρα ή εκλογές» πάει ο κ. Τσίπρας για να συναντήσει σήμερα την κ. Μέρκελ, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.
Read More

Στρατιωτική επιχείρηση κατά των δουλεμπόρων σχεδιάζει η Ε.Ε.

Το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον των «δουλεμπόρων» στη Λιβύη, θα εξετάσουν οι ηγέτες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα συμμετάσχουν στην έκτακτη σύνοδο κορυφής με θέμα τη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη, όπως αναφέρει το προσχέδιο της απόφασης.
Read More

Ναόμι Κλάιν: Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από χρεοκοπία

«Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η Ευρωζώνη. Και για να γίνει, σας εκπαιδεύουν να αισθάνεστε ένοχοι γι΄ αυτό που είστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είστε άρρωστοι».
Read More

Δίνουν τα αποθεματικά τους ύψους 110 εκατ. ευρώ τα ασφαλιστικά ταμεία

Δίνουν τα αποθεματικά τους, ύψους περίπου 110 εκατ. ευρώ, και τα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΟΔΔΗΧ, για να μετατραπούν σε ρέπος μετά από συμφωνία των διοικητικών συμβουλίων του ΟΑΕΕ και του ΟΑΕΔ.
Read More

Καπνίζει χασίς ένα στα δέκα 15χρονα στην Ελλάδα

Ένας στους 10 εφήβους ηλικίας 15 ετών (9,6%) ανέφερε την περασμένη χρονιά ότι έχει κάνει χρήση κάνναβης (χασίς) έστω και μία φορά στη ζωή του.
Read More

«Λεβεντόπαιδο» και «καβαλημένο καλάμι» ο Νίκος Παππάς για Τα ΝΕΑ

Στο στόχαστρο του συγκροτήματος Λαμπράκη βρίσκεται ο Νίκος Παππάς. Προφανώς γιατί δεν τους σηκώνει τα τηλέφωνα…
Η αλήθεια είναι ότι ένα θέμα με τα τηλέφωνα το έχει ο Νίκος Παππάς.
Read More

"Υπογράψτε να σωθεί το παιδί μου σας εκλιπαρώ" Συγκλονιστική έκκληση μητέρας

Συγκλονίζει η έκκληση της μικρής Ραφαέλας από την Καλαμπάκα, Αντιγόνης Γάτου, για να αρθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια στη μεταφορά της μικρούλας για θεραπεία στο εξωτερικό.
Read More

ΒΟΜΒΑ – Η Παγκόσμια Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων παίρνει «σάρκα και οστά»(ΒΙΝΤΕΟ)

Alert !! Η Συνθήκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Παγκόσμια Κυβέρνηση (αυτή που λησμονούσε ο Γιώργος Παπανδρέου και άλλοι πολλοί Έλληνες πολιτικοί και όχι μόνο) υπογράφεται στις μέρες μας !! Είστε έτοιμοι γι αυτό;
Read More

Ολο το παρασκήνιο της συνάντησης Κοτζιά-Ράις στις ΗΠΑ

Απόπειρα να χαμηλώσουν τους τόνους- τουλάχιστον δημοσίως και προς το παρόν- από την πλευρά του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της δρομολογούμενης αποφυλάκισης και κατ' οίκον κράτησης του Σάββα Ξηρού μετά τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης.
Read More

Μαθητές από την Αρτα «ξέμειναν» στην Ελβετία λόγω απάτης

Οι μαθητές του Λυκείου της Αρτας είχαν πάει στην Ελβετία εκπαιδευτική εκδρομή προκειμένου να δουν το CERN.
Οι συνεννοήσεις πριν το ταξίδι δεν πρόδιδε την περιπέτεια που θα ζούσαν μόλις πατούσαν το πόδι τους εκεί. 
Read More

Η Χρυσοβελώνη διόρισε κόρη και γραμματέα στο ΥΠΕΘΑ

Ερωτήματα εγείρουν οι δύο διορισμοί στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Κάμμενου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Larissanet.gr, η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, διόρισε τόσο την κόρη της όσο και της γραμματέα της στο ΥΠΕΘΑ και δημοσιεύει τα ΦΕΚ με τις σχετικές αποφάσεις.
Read More

Telegraph: Oι άνεργοι στην Ελλάδα δεν έχουν ελπίδα

Βασιζόμενο στα στοιχεία της Eurostat, το άρθρο της Telegraph αναφέρει πως το 73,5% των ανθρώπων που δηλώθηκαν ως άνεργοι το 2014, ήταν άνεργοι για περισσότερο από ένα χρόνο, σε σύγκριση με το 67,1% το 2013.
Η Αττική είναι η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ευρώπης (77,3%), ενώ αποκαρδιωτικά είναι και τα ποσοστά ανεργίας στη Δυτική Ελλάδα (76,7%).
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: