Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ζήσε... Μάη μου οι προσλήψεις στην Υγεία

  logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 15
 

Ζήσε... Μάη μου οι προσλήψεις στην Υγεία

Ζήτημα τιμής αποδεικνύεται για την κυβέρνηση η ταχύτατη προώθηση των 4.500 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού που έχει υποσχεθεί για το ΕΣΥ, για να μην καταρρεύσει η δημόσια υγεία.
Περισσότερα

Εντός του 2015 το "taxis" της Υγείας

Το μήνυμα ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας εργάζονται συστηματικά για την ηλεκτρονική ενοποίηση των δομών περίθαλψης, έστειλε από την Κρήτη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με στόχο την άμεση παρέμβαση στις πηγές κόστους του συστήματος.
Περισσότερα

Μέχρι τον Οκτώβριο επαρκεί η χρηματοδότηση στο νοσοκομείο Σπάρτης

Βγάζει δεν βγάζει το φθινόπωρο το νοσοκομείο Σπάρτης, στο οποίο η «πετσοκομμένη» χρηματοδότηση καλύπτει μετά βίας τις λειτουργικές ανάγκες μέχρι και τον προσεχή Οκτώβρη.
Περισσότερα

Προσφορά εξαγοράς 29 δις. δολ. στην Perrigo από την Mylan

Προσφορά εξαγοράς 29 δις. δολ. στην Perrigo από την MylanΠρόταση εξαγοράς της ιρλανδικής ανταγωνίστριας εταιρείας Perrigo κατέθεσε η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Mylan NV, έναντι 28,9 δισ. δολαρίων.
Περισσότερα

ΙΣΑ: Σε θέση "μάχης" για την ανακοστολόγηση των ιατρικών πράξεων και εξετάσεων

Ούτε συζήτηση περί ανακοστολόγησης των ιατρικών πράξεων και εξετάσεων του ΕΟΠΥΥ δεν κάνουν οι γιατροί της Αθήνας, που απορρίπτουν σχετική πρόταση του Οργανισμού, ως καταστροφική για τον κλάδο.
Περισσότερα

Τέλος στην «επιδημία» των καισαρικών ζητά ο ΠΟΥ

Μόνο εάν είναι «ιατρικά απαραίτητες» θα πρέπει να γίνονται οι καισαρικές, όπως συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), κάνοντας λόγο ακόμη και για «επιδημία» σε όλο τον κόσμο.
Περισσότερα

Μοιραίος αποδείχθηκε ο πονόλαιμος για έναν μεσήλικα στην Κρήτη

Την τελευταία του πνοή άφησε στα επείγοντα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ανήμερα του Πάσχα, ένας 44χρονος ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα με συμπτώματα φαρυγγίτιδας: έντονη δυσφορία, οίδημα στο λαιμό και δυσκολία αναπνοής.
Περισσότερα

Έρχεται το βελτιωμένο iCoach 2015 κατά του καπνίσματος

Την νέα, βελτιωμένη έκδοση της καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής «iCoach» που βοηθά τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα, επαναλανσάρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιχειρώντας να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην «μάχη» κατά του καπνίσματος.
Περισσότερα

Νίκησε τον Έμπολα o νοσηλευτής που είχε προσβληθεί

Ένας Αμερικανός ο οποίος εργαζόταν ως νοσηλευτής στη Σιέρα Λεόνε και είχε προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό Έμπολα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για θεραπεία.
Περισσότερα

Όταν η αγωγή υγείας γίνεται παιχνίδι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης που διοργάνωσε  το Dettol και η ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο την εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας σε θέματα υγιεινής και καθαριότητας.
Περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια: