Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                 


---

Και επίσημα η απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη ζητάει με την πρότασή του αρμόδιος εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος από το Δικαστικό Συμβούλιο.
Η συγκεκριμένη έρευνα που ξεκίνησε το 2011 ζητά από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο την απαλλαγή από τις κατηγορίες 65 ατόμων, ανάμεσα στα οποία και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
Read More

Απόστρατος Λιμενικός σε κύκλωμα δουλέμπορων που έφερναν λαθρομετανάστες

55χρονος απόστρατος του Λιμενικού Σώματος είναι ένας από τους πέντε δουλέμπορους που συνελήφθησαν το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή του ΙΧΘΥΚΑ της δημοτικής ενότητας Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου, όταν αποβίβασαν 54 αλλοδαπούς μετανάστες από τη Συρία, τη Σομαλία, το Ιράκ και το Ιράν!
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος αποχώρησε από το Γιάρμουκ – Παραμένει η Αλ Νούσρα

Εκατοντάδες τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος αποχώρησαν από την παλαιστινιακή προσφυγική συνοικία Γιάρμουκ, προάστιο της Δαμασκού, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.
Ωστόσο, αν και το Ισλαμικό Κράτος αποτραβήχτηκε από το Γιάρμουκ, στη συνοικία παραμένει η τζιχαντιστική Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.
Read More

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Αδύνατη η εκταμίευση δόσης στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Αδύνατη χαρακτηρίζει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών την καταβολή τμήματος της δόσης των 7,2 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα εντός του Απριλίου.
Όπως εξηγεί η εκπρόσωπος, την οποία επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η εκταμίευση της δόσης θα πρέπει να γίνει μόνο εξ ολοκλήρου και όχι τμηματικά.
Read More

Διαδηλώτρια επιτέθηκε στον Μάριο Ντράγκι μπροστά στις κάμερες (ΒΙΝΤΕΟ)

Διακόπηκε αναπάντεχα η συνέντευξη τύπου του κεντρικού τραπεζίτη μετά από είσοδο διαδηλώτριας στο χώρο που δινόταν η συνέντευξη.
Η διαδηλώτρια, που παραμένει άγνωστο πώς μπόρεσε να περάσει τους ελέγχους ασφαλείας στο κτίριο της ΕΚΤ φώναζε "Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ", και όρμηξε πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν ο Μάριο Ντράγκι ρίχνοντας κομφετί.
Read More

Ο Καμμένος στη Mόσχα: Του έκαναν δώρο ένα καλάσνικοφ και μία βότκα (ΦΩΤΟ)

Ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται στη Μόσχα από το βράδυ της Τρίτης, οπότε και ξεκίνησε τις πρώτες επαφές του με Ρώσους αξιωματούχους.
Κάποιοι από αυτούς ήταν εκπρόσωποι της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας.
Read More

Τουρκία: Κατακόρυφη πτώση στα ποσοστά του κόμματος του Ερντογάν

Πέντε τουρκικά ινστιτούτα δημοσκοπήσεων προβλέπουν πτώση των ποσοστών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου, γεγονός που ενδεχομένως θα αποτελέσει πλήγμα στην φιλοδοξία του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ενισχύσει τις προεδρικές εξουσίες.
Read More

Αυτή είναι η διευθύντρια τράπεζας που εργαζόταν ως πόρνη με 450 ευρώ την ώρα

Σεξουαλικό σκάνδαλο μεγατόνων συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ολλανδίας. Η 46χρονη διευθύντρια χρηματαγορών της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας έκανε και δεύτερη δουλειά. Την «αρχαιότερη»…
Read More

Die Zeit: Σχέδιο για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας, εντός ευρώ, από τη Γερμανία

Σχέδιο για πιθανή πτώχευση της Ελλάδας, αλλά εντός ευρώ, επεξεργάζεται η κυβέρνηση της Γερμανίας, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit.
Read More

Διαβάστε τι είπε ο υπάλληλος στο βενζινάδικο που πρόσβαλε τη Ζωή!

Μια άλλη εκδοχή από αυτή που έχει δει το φως της δημοσιότητας για όλα όσα συνέβησαν το Πάσχα σε βενζινάδικο της Αιδηψού με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσιάζει την Τετάρτη ο «Μικροπολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Read More

Έπεσε ο Σημίτης και άνοιξε το κεφάλι του! Εισήχθη στο νοσοκομείο…

Την πόρτα του Νοσοκομείου Πύργου πέρασε το πρωί της Τρίτης ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε καταλύσει μετά της συζύγου του, προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.
Read More

Ο Όσιος Παΐσιος, μας μιλά για την σωστή Εξομολόγηση

Γιατί μερικές φορές, ενώ η συνείδηση μας ελέγχει, δεν κάνουμε τον ανάλογο αγώνα, για να διορθωθούμε;
- Αυτό μπορεί να συμβεί και από ένα τσάκισμα ψυχικό. Όταν είναι κανείς πανικοβλημένος από κάποιον πειρασμό, θέλει να αγωνισθεί, αλλά δεν έχει διάθεση, δεν έχει ψυχική δύναμη. Τότε πρέπει να τακτοποιηθεί εσωτερικά με την εξομολόγηση.
Read More

Κήδεψε τον άντρα της φέροντας... στριπτιζέζ στην κηδεία του γιατί ήταν γυναικάς!

Θέλησε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον δικό της άνθρωπο και βρήκε τον πιο... ευφάνταστο και σέξι τρόπο.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα στην Ταϊβάν είπε το "τελευταίο αντίο" στο σύζυγό της προσλαμβάνοντας στρίπερ, οι οποίες εμφανίστηκαν με εσώρουχα στην κηδεία και άρχισαν να λικνίζονται με ερωτικό τρόπο, ακόμη και πάνω από το φέρετρο.
Read More

Τοπ μόντελ η Ραχήλ: Μετά από μένα, ντίβα και ο Γιάνης

Η Ραχήλ Μακρή ποζάρει και φέρνει την άνοιξη με το δικό της τρόπο στο περιοδικό «YOU», και μιλά για όλα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο περιοδικό για την ζωή της, το τατουάζ της, την αδελφική σχέση της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ λέει την άποψη της για τον Γιάννη Βαρουφάκη.
Read More

7 ελληνικά νησιά στις προτιμήσεις του γκέι τουρισμού

Επτά ελληνικά νησιά που αποτελούν τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις του γκέι τουρισμού, αναδεικνύει, βάσει των προτάσεων του πρακτορείου Destsetters η βρετανική ηλεκτρονική εφημερίδα Day Star News.
Read More

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία της λόγχης που τρύπησε τον Χριστό... (ΦΩΤΟ)

Η λόγχη-που χρησιμοποιήθηκε από το Ρωμαίο εκατόνταρχο Λογγίνο για να τρυπήσει τη δεξιά πλευρά του Χριστού στο σταυρό-έγινε δημοφιλής κυρίως χάρη στο κλασικό πλέον βιβλίο του Τρίβορ Ραβενσκροφτ «the spear of destiny» (λόγχη του πεπρωμένου)...
Read More

Στο δρόμο της Ελλάδας η Πορτογαλία: «Παρακάμπτει» το ρωσικό εμπάργκο - Υπό ίδρυση κοινοπραξίες με ρωσικές εταιρίες

Κοινή παραγωγική μονάδα βαθιάς επεξεργασίας αγροτικής παραγωγής θα λειτουργήσει στη ρωσική περιφέρεια του Σαράτοφ σε συνεργασία των πορτογαλικών εταιρειών «Optimistic», «Leisure launch», «CAL» και «Global food» και της ρωσικής μεταφορικής-αποθηκευτικής εταιρείας «Devon-Alliance», σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μαξίμ Φατέεφ.
Read More

Ο Κ. Βουτσάς στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ: Είμαι πιο αριστερός από αυτούς που βγήκαν, αλλά ας κάνουμε υπομονή

Συνέντευξη στην Ασημίνα Ρούσσου
Ένας ζωντανός μύθος που έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες κι συνεχίζει να κάνει, δε μασάει τα λόγια του και μιλάει στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ για το θέμα του bullying, για το μυστικό που τον κρατάει ακμαίο και σχολιάζει το πολιτικό σκηνικό.
Read More

Εναέριο "τείχος" στο Αιγαίο από Ελλάδα-Ισραήλ-ΗΠΑ

Ελλάδα,Ισραήλ και ΗΠΑ θα “πετάξουν” μαζί σε μια μεγάλη άσκηση,στον ελληνικό εναέριο χώρο. Περίπου 150 αεροσκάφη θα βρεθούν μαζί στον αέρα για την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ που ξεκινά σε λίγες μέρες.
Read More

Mήνυμα Παπαδημούλη: Τις εκλογές τις θέλει η Bild

Παρέμβαση - κατεύθυνση με tweet από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη.
«Διαπραγμάτευση-λύση, χωρίς νέα ελλείμματα "έξω", ρήξη με τη διαπλοκή και τις παθογένειες "μέσα". 
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: