Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Έρχονται και άλλες προσλήψεις;

  logo newsletter
  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
 

Έρχονται και άλλες προσλήψεις;

Φόρα φαίνεται πως έχει πάρει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που φιλοδοξεί να καλύψει κάθε τρύπα στη στελέχωση του Συστήματος Υγείας και προαναγγέλλει νέες πιθανές προσλήψεις, πέραν των 4,5 χιλιάδων.
Περισσότερα

Ο Κοκκινάκης αναλαμβάνει τους «αντιφρονούντες» Διοικητές

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας αναλαμβάνει να «πείσει» τους Διοικητές των Δημόσιων νοσοκομείων να υποβάλλουν την παραίτηση τους.
Περισσότερα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι δαπάνες στο στόχαστρο του νέου Προέδρου

Ο Αθ. Γιαννόπουλος εγκαταστάθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σηκώνει τα μανίκια, βάζοντας πρώτα στο στόχαστρο να μειώσει τις δαπάνες του Κέντρου.
Περισσότερα

Abbvie: Έγκριση του Humira στην Ευρώπη για την θεραπεία της ψωρίασης

Στην έγκριση του bestseller της Abbvie, του Humira (adalimumab), για τη θεραπεία της σοβαρής χρόνιας ψωρίασης κατά πλάκας σε παιδιά και εφήβους από τεσσάρων ετών και άνω, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Περισσότερα

Έκλεισε η εξαγορά της Salix από την Valeant, έναντι 11 δισ. δολ.

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της φαρμακευτικής επιχείρησης Salix Pharmaceuticals από την Valeant Pharmaceuticals Inc έναντι περίπου 11 δις. δολ.
Περισσότερα

Θα το πάρει το... ΠΟΤΑΜΙ το ωράριο των φαρμακείων;

Κόντρα με φόντο το διευρυμένο ωράριο, έχει ξεσπάσει μεταξύ των φαρμακοποιών και τριών βουλευτών από το ΠΟΤΑΜΙ.
Περισσότερα

50.000 ευρώ επενδύει η Bayer σε start-ups με καινοτόμες εφαρμογές υγείας

Την πεποίθηση της Bayer πως το «κλειδί» για την καινοτομία και την επιτυχία βρίσκεται στις συνεργασίες που συνδυάζουν την υπάρχουσα τεχνογνωσία, επιβεβαιώνει η απόφαση της εταιρείας να στηρ&#943#943;ξει για 2η χρονιά την επιχειρηματική καινοτομία μέσω του προγράμματος Grants4Apps Accelerator 2015.
Περισσότερα

Αττικόν: Περιφρούρησαν το δικαίωμα των ασθενών στην αξιοπρεπή και ασφαλή νοσηλεία

Σε κανονικούς θαλάμους των κλινικών και όχι σε ράντζα και φορεία στους διαδρόμους, νοσηλεύτηκαν οι ασθενείς – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – κατά τη γενική εφημερία της 2ας Απριλίου στο Αττικόν, από την οποία εξυπηρετήθηκαν συνολικά περισσότερα από 1.100 επείγοντα περιστατικά.
Περισσότερα

Τι κρύβει η φράση "Σουσάμι άνοιξε"; Οι "μαγικές" ιδιότητες του σησαμιού

Το σουσάμι (ή σησάμι) και τα προϊόντα του αποτελούν τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας, γνωστά στην ανθρωπότητα εδώ και 6.000 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, το σουσάμι έχει συσχετιστεί τόσο με την πρόληψη όσο και με την αντιμετώπιση χρονίων νοσημάτων με υψηλή συχνότητα στους κατοίκους της Δύσης. 
Περισσότερα

Όμιλος ΙΑΣΩ - Φιλοκτήτης: Προσφορά δωρεάν παροχών για όλο τον Απρίλιο

Μια μεγάλη προσφορά κάνει ο Όμιλος ΙΑΣΩ, τιμώντας την 7η Απρίλη που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: