Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Μετεγγραφές φοιτητών με το σταγονόμετρο– Πλαφόν 10% & αυστηρά κριτήρια

Μετεγγραφές με το... σταγονόμετρο και με τη βούλα του ΣτΕ, το οποίο έκρινε ότι οι μετεγγραφές θα γίνονται, πλέον, με ανώτατο πλαφόν.
Το πλαφόν θα καθορίζεται από τις σχολές και δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% για κάθε ακαδημαϊκή χρονιά.
Read More

Δένδιας υπέρ Καμμένου-Τσίπρα: Επιβαλλόμενη λύση η σύμβαση για τα αεροσκάφη

Επικροτεί την απόφαση Τσίπρα - Καμμένου να υπογράψουν την σύμβαση για την αποκατάσταση των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Ρ-3 Orion, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Read More

Βρετανός εισαγγελέας προειδοποιεί: Η «jihadimania» θυμίζει την εποχή της Beatlemania

Ο ανώτατος Βρετανός εισαγγελέας, Nazir Afzal, που τέθηκε πρόσφατα επικεφαλής στο Crown Prosecution Service, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Guardian υποστήριξε ότι η Βρετανία μαστίζεται από «jihadimania» ανάμεσα στους εφήβους, που θαυμάζουν τους τζιχαντιστές και επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Συρία για να τους συναντήσουν.
Read More

Παππάς για ΕΡΤ: Εως 2.500 οι εργαζόμενοι, 60 εκατ. ευρώ το κόστος

Την δέσμευσή του περί αξιοκρατικής και διαφανούς λειτουργίας της νέας ΕΡΤ έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά την έναρξη της συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή της Βουλής.
Read More

Κομισιόν: Είναι η ώρα της Ελλάδας να κάνει τώρα κάποια κίνηση

Oι συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλεξάντερ Βιντερστάιν, ο οποίος πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να κάνει κάποια κίνηση.
Read More

Ρωσία: Θέλει εισαγωγή της ρωσικής γλώσσας στα σχολεία της Κύπρου

Το ενδεχόμενο να ενταχθεί η ρωσική γλώσσα ως υποχρεωτικό μάθημα στα Λύκεια της Κύπρου, συζήτησαν μεταξύ άλλων ο Κύπριος Πρόεδρος με τον πρέσβη της Ρωσίας στη Λευκωσία Stanislav Osadchiy.
Read More

Προσευχή μετάνοιας

Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου
Αμαρτήσαμε, Κύριε, ανομήσαμε, ασεβήσαμε.
Λησμονήσαμε τις εντολές σου και πορευθήκαμε σύμφωνα με τη δική μας πονηρή σκέψη.
Read More

Δύο συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

Μια υπόθεση παιδικής πορνογραφίας εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τη Europol και το FBI, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης.
Read More

Ρωσικό ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα δεν μας έχει ζητήσει δάνειο

Δεν έχει ζητήσει δάνειο από τη Ρωσία η Ελλάδα, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Αντόν Σιλουάνοφ, όπως μετέδωσε το Reuters.
Read More

Τζορτζ Κλούνεϊ-Αμάλ: Απίστευτο! Πρόστιμο αν πλησιάσεις το σπίτι τους

Έχεις 500 ευρώ; τότε μπορείς να προσπαθήσεις να φτάσεις στην εξώπορτα των Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο.
Read More

Λάρισα: Aπεργία πείνας ξεκίνησε διευθύντρια του νηπιαγωγείου - Οι καταγγελίες για αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά

Απεργία πείνας ξεκίνησε από χθες, Μεγάλη Δευτέρα, η διευθύντρια του 33ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη διαμαρτυρία της, για τη διενέργεια σε βάρος της δύο Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων (ΕΔΕ), από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, κ. Βασίλη Σακελλαρίου.
Read More

Μητέρα έβαζε τον άντρα της να βιάζει την ανήλικη κόρη της

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις της αρρωστημένης ζωής που είχαν επιλέξει η Misty Machinshok και ο 29χρονος σύζυγός της Gary.
Read More

Θρίλερ με την υπόθεση του αδελφοκτόνου από την Πτολεμαΐδα - Ξανά στη δημοσιότητα 10 χρόνια μετά

Η συγκλονιστική ιστορία του αδελφοκτόνου από το χωριό Δροσερό της Πτολεμαΐδας, που ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας με νέα δεδομένα. 
Read More

Νηστίσιμα γεμιστά

Είναι πολύ γευστικά και νόστιμα.
Read More

Ξενοδοχεία ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν το δικό τους χαρτί υγείας!

Το πρόβλημα της έλλειψης προϊόντων έχει επιδεινωθεί τόσο στη Βενεζουέλα που ορισμένα ξενοδοχεία της χώρας ζητούν από τους τουρίστες να φέρουν μαζί τους το δικό τους χαρτί υγείας και σαπούνι, δήλωσε πρόσφατα ένας εκπρόσωπος του τουριστικού κλάδου της χώρας.
Read More

Η καλλονή αστυνομικός που συνόδευε τη Βίκυ Σταμάτη στη ΓΑΔΑ(ΦΩΤΟ)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η χθεσινή κατάθεση της Βίκυς Σταμάτη στους εισαγγελείς Ντογιάκο και Πεπόνη, καθώς οι φήμες έλεγαν πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επρόκειτο να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις μίζες στα εξοπλιστικά.
Read More

Τα νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Τσίπρα κάτω από την Ακρόπολη

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και ένα φιλικό τους ζευγάρι δειπνούσαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», σε γνωστό bistro bar της περιοχής.
Read More

Κατάληψη στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στην κατάληψη προχώρησαν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, που ζητούν την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας (τύπου Γ'), εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους κρατούμενους απεργούς πείνας.
Read More

Προκαταρκτική για τα θαλασσοδάνεια σε υπερχρεωμένα ΜΜΕ

Το έγγραφο του αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Αθανασίου, προς τον αναπληρωτή εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Γαληνό Μπρη, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έπειτα από καταγγελία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Νίκου Νικολόπουλου, σχετικά με την παράνομη τραπεζική χρηματοδότηση της επιχειρηματικής δράσης ορισμένων ιδιοκτητών ΜΜΕ, διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.
Read More

Η σφαγή των Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος έγινε πίνακας

Η σφαγή των Κούρδων Ζωροαστριστών Γιαζίντι από το Ισλαμικό Κράτος τον Αύγουστο του 2014 έγινε πίνακας.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: