Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ HELLAS FORCE

ΤΟ hellasforce.com ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ





ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΟΥΤΙΝ

Αυτό θα είναι ένα από τα «δώρα» του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Έλληνα Πρωθυπουργό

BY  
Τρέμουν και μόνο στην ιδέα της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία οι Ευρωπαίοι «Εταίροι»… Τι θα περιλαμβάνει όμως ακριβώς; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας ετοιμάζει ένα ειδικό «δώρο»… Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζει … ειδικό δωράκι στην ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα. […]
Αντισυνταγματική η χαμηλότερη αμοιβή

Νέα «σφαλιάρα» σε Σαμαρά και Βενιζέλο – Αντισυνταγματική η χαμηλότερη αμοιβή

BY  
Αντισυνταγματική έκρινε το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης τη δυσμενή διάκριση αμοιβής (μειωμένος κατά 32% κατώτατος μισθός σε σύγκριση με τους άνω των 25 ετών) σε βάρος των νέων ηλικίας κάτω των 25 ετών που ισχύει από το 2012 με βάση την 6η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου σε εφαρμογή του Μνημονίου.
Τρίτη μεγίστη Παρθένους δέκα φέρει,

Μεγάλη Τρίτη – Των Δέκα Παρθένων

BY  
Τρίτη μεγίστη Παρθένους δέκα φέρει, Νίκην φερούσας ἀδεκάστου Δεσπότου.
Η Ρωσία παραμένει ισχυρή όσο το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο

Η Ρωσία παραμένει ισχυρή όσο το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο

BY  
ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΥΠΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εργασιακές Σχέσεις και Αύξηση του Κατώτατου Μισθού – Όλες οι Αλλαγές

BY  
ΠΡΟΣΟΧΗ… Μετά το Πάσχα ξεκινά ο κοινωνικός διάλογος για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και την αύξηση του κατώτατου μισθού, με τον υπουργό Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη να ετοιμάζει τη σχετική πρόσκληση προς τους κοινωνικούς εταίρους (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ).
Και νέο... εξοπλιστικό στην ατζέντα1

Και νέο… εξοπλιστικό στην ατζέντα

BY  
Πουθενά στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγράφονται τα εξοπλιστικά προγράμματα. Αναφέρει για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση της φορολογίας, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, κατάργηση του Μνημονίου, αλλά χρήματα για εξοπλιστικά προγράμματα δεν αναφέρονται.
H Mάχη των Οχυρών1

Ντοκουμέντο : H Mάχη των Οχυρών

BY  
Η εποποιία των οχυρών τής «Γραμμής Μεταξά» έμεινε στην ιστορία και στη συλλογική μνήμη του λαού, ως μια από τις πιο ηρωικές πράξεις αντίστασης στον κατακτητή.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ALERT – Σαρωτικές αλλαγές στις εξετάσεις με 4 αγνώστους «x»

BY  ON 
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ… Τρεις κατευθύνσεις, «άνοιγμα» των δύο επιστημονικών πεδίων που αφορούν τις επιστήμες Υγείας και την Εκπαίδευση σε όλους τους υποψήφιους, καθώς κι ένα πέμπτο μάθημα-μπαλαντέρ είναι οι αλλαγές που θα φέρει το υπουργείο Παιδείας στις Πανελλαδικές του 2016, το επόμενο σχολικό έτος, με νομοθετική ρύθμιση.
ΒΟΥΛΗ

Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Μνημόνια – Δεκτή με 156 ψήφους

BY  
Με 156 ψήφους (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) έγινε δεκτή από την Ολομέλεια η πρόταση των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο θέμα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των μνημονίων.
warning

Εγώ, το δεκανίκι της διαπλοκής

BY  ON
netakias Τα κείμενα και τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα Εγώ το δεκανίκι της διαπλοκής έγινα πολιτικός χάρη στην διαπλοκή, έχω την καρέκλα μου χάρη στην διαπλοκή, ειμαι απολογητής της διαπλοκής, προβάλλομαι από την διαπλοκή, για την διαπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: