Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πειθαρχική Δίωξη σε υπάλληλο του ΕΚΑΒ που δεν σήκωνε το τηλέφωνο


logo newsletter
 
 

Πειθαρχική Δίωξη σε υπάλληλο του ΕΚΑΒ που δεν σήκωνε το τηλέφωνο

Ολοκληρώθηκε η επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της Βέροιας, όταν πολίτης καλούσε επί ματαίω για 45 λεπτά το ΕΚΑΒ.
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: Παράταση συμβάσεων παρόχων

Την παράταση των συμβάσεων με τους παρόχους του ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ.
Περισσότερα

"Παγάκια" εργαζόμενοι και ασθενείς στο ΚΥ Φραγκίστας

Χωρίς θέρμανση πραγματοποιούνται οι κλινικές και εργαστηριακές πράξεις στο Κέντρο Υγείας Φραγκίστας στο Καρπενήσι, υποβάλλοντας σε δοκιμασία τις σωματικές - και ψυχολογικές - αντοχές εργαζομένων κι ασθενών.
Περισσότερα

Οδηγίες αποζημίωσης σκευασμάτων ειδικής διατροφής εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ

Νέες λίστες με διατροφικά σκευάσματα που αποζημιώνει, δημοσίευσε ο ΕΟΠΥΥ.
Περισσότερα

Ξεκίνησε η διάθεση του διάδοχου Lantus στις ΗΠΑ από την Sanofi

Ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας η διάθεση της νέας ινσουλίνης Toujeo στις ΗΠΑ, από την γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi, που αποτελεί «διάδοχο» του κορυφαίου σε πωλήσεις προϊόντος Lantus, το οποίο αντιπροσωπεύει το 20% των πωλήσεων του ομίλου.
Περισσότερα

Έκλεισε το deal με την Βρετανική Κυβέρνηση η GlaxoSmithKline

Σε συμφωνία κατέληξε τελικά η GlaxoSmithKline με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να διαθέσει το νέο εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας Β, μετά από μια μακρά αντιπαράθεση αναφορικά με την τιμή που είχε η δεύτερη με την προηγούμενη ιδιοκτησία, την Novartis.
Περισσότερα

Οι λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από τον Καρκίνο του Πνεύμονα

Ελάχιστα ή ακόμη και τίποτα γνωρίζει η πλειοψηφία των ενηλίκων για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, όπως έδειξε παγκόσμια έρευνα. Το πράσινο φως έδωσε η ΕΕ στο ceritinib για ασθενείς με ALK θετικό μη-μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.
Περισσότερα

Προειδοποιητική στάση εργασίας στο Νοσοκομείο και τα ΚΥ Κέρκυρας

Προειδοποιητικές κινητοποιήσεις ξεκινούν στις 2 Απριλίου οι γιατροί στις δομές του ΕΣΥ στην  Κέρκυρα, απαιτώντας προσλήψεις προσωπικού, πληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών και σεβασμό του ιατρικού επαγγέλματος, μεταξύ άλλων.
Περισσότερα

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της μελέτης Odyssey Long Term της Sanofi

Τα αποτελέσματα μιας κλινικής μελέτης Φάσης 3 με το alirocumab, ένα υπό ανάπτυξη μονοκλωνικό αντίσωμα, η οποία διήρκησε 18 μήνες (78 εβδομάδες) και στην οποία συμμετείχαν 2.341 ασθενείς με υπερχοληστερολαιμία και υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο, ανακοίνωσαν η Sanofi και η Regeneron Pharmaceuticals.
Περισσότερα

AbbVie: Στην κορυφή της λίστας "Best Workplaces 2015" στην Ελλάδα

Την 1η θέση στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50-250 εργαζόμενους, κατέκτησε η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie.
Περισσότερα

Pfizer: Σταθερά στην 1η θέση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Την κορυφή των Best Workplaces 2015 κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά η πρωτοπόρος βιοφαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas, η οποία διακρίθηκε στην κατηγορία των επιχειρήσεων με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.
Περισσότερα

Αποτελεσματικό το Selexipag στην αντιμετώπιση της ΠΑΥ

Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα του Selexipag στην Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση (ΠΑΥ) παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο συνέδριο του Αμερικανικού Κολεγίου Καρδιολογίας (American College of Cardiology, ACC).
Περισσότερα

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Aναπτυξιολογική εκτίμηση για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Aναπτυξιολογική εκτίμηση σε ειδική τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμoύ.
Περισσότερα

Mobility Forum & Apps Awards 2015

Στον κινητό κόσμο του 21ου αιώνα σας καλωσορίζουν η Ethos Events, το περιοδικό bIT & MOBILE και το portal bITdaily.gr, που διοργανώνουν τo Mobility Forum & Apps Awards.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: