Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Στα αναχώματα των Σερρών βγήκε ο Στρατός με τα μηχανήματα !(ΦΩΤΟ)

Στο αγώνα των αναχωμάτων του Αχινού ενισχύοντας τα έργα ώστε να προστατέψουν τις αγροτικές καλλιέργειες στην Πεδιάδα των Σερρών βγήκε με εντολή ο Στρατός και ρίχτηκε στην μάχη μετά στοιχεία της φύσης !
Συγκεκριμένα διατέθηκαν ανατρεπόμενα οχήματα ,εκσκαφείς τάφρων ,φορτωτές -εκσκαφείς τάφρων απο το 10ο Σύνταγμα Πεζικού μ την συνδρομή του 723 Τάγματος Μηχανικού !
Read More

«Περίεργες Αποστρατίες» στην ΕΛ.ΑΣ…Γιατί άραγε;

Στις πρόσφατες κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ είχαμε εκτός των άλλων και την αποστρατεία του Γενικού Διευθυντή της Ζακύνθου που προκάλεσε τουλάχιστον έκπληξη στο νησί !
Το θέμα αναφέρθηκε και στα τοπικά ΜΜΕ με αναφορές στο τύπο και στα Ραδιόφωνα ,γιατί ο Αξιωματικός που αποστρατεύτηκε είχε μεγάλες επιτυχίες και κατάφερε να ησυχάσει το νησί ,σταματώντας το οργανωμένο έγκλημα ,αλλά και εξιχνιάζοντας σε χρόνο ρεκόρ υποθέσεις όπως ! (http://imerazante.gr/2014/09/12/88323)
Read More

Όλοι γελούσαν με την εμφάνιση αυτού του άντρα, δεν γνώριζαν όμως τί έκρυβε μέσα του...

Μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων, διηγείται μια ιστορία που της άλλαξε τη ζωή...
«Το σπίτι μας ήταν ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Νοσοκομείου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη. Ζούσαμε στον κάτω όροφο και στον πάνω όροφο είχαμε φτιάξει δωμάτια που τα νοικιάζαμε σε ανθρώπους που ήθελαν να επισκεφτούν την κλινική.
Read More

«Πυρ και μανία» οι εισαγγελείς για το νομοσχέδιο με τις συλλήβδην αποφυλακίσεις

«Κεραυνοβολούν» οι εισαγγελείς με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς τον νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο, μεταξύ των άλλων, αποφυλακίζεται στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών της χώρας, μεγάλος αριθμός κρατουμένων.
Read More

Υπ. Παιδείας: Στις 68.345 οι εισακτέοι σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Στις 68.345 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Παιδείας.
Εξ αυτών των θέσεων οι 44.200 αφορούν τα Πανεπιστήμια και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και οι 24.145 θέσεις τα ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ και ΑΣΤΕ.
Read More

Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση της ΜΥΚ! Ποιος και γιατί την κατέθεσε

Μηνυτήρια αναφορά για τα όσα ειπωθηκαν κατά των βατραχανθρώπων της ΜΥΚ κατέθεσε απόστρατος πλωτάρχης.
Ο Παναγιώτης Σταμάτης πλωτάρχης ε.α “μη δεχόμενος τον διασυρμό των Ενόπλων Δυνάμεων”, όπως αναφέρει κατέθεσε την παρακάτω μηνυτήρια αναφορά:
Read More

Ο ιρακινός στρατός εκδίωξε τους τζιχαντιστές από το Τικρίτ

Το δυτικό και νότιο Τικρίτ ελέγχουν πλέον οι δυνάμεις του στρατού του Ιράκ, οι οποίες εισήλθαν ήδη στο κέντρο της πόλης, πολεμώντας ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Την είδηση ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ιράκ, Χάιντερ Αλ Αμπάντι.
Read More

Σκόπια: «Το ζήτημα της ονομασίας έχει εισέλθει σε μία διαφορετική φάση»

Η διαφορά μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας έχει εισέλθει, κατά κάποιο τρόπο, σε μία «διαφορετική φάση», εκτίμησε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε συνέντευξή του σε ιδιωτικό σταθμό των Σκοπίων.
Read More

Γκουρία: Δεν φταίει η τρόικα για τα προβλήματα της Ελλάδας

Η τρόικα δεν είναι αυτή που ευθύνεται για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία.
Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Il Sole 24 ore», ο κ. Γκουρία χαρακτήρισε ως «μη παραγωγικό το να κατηγορεί κάποιος την τρόικα για τα ελληνικά προβλήματα.
Read More

«Δικαστήριο» στο Βρετανικό Μουσείο για σπάνιο ελληνικό άγαλμα (ΦΩΤΟ)

Ένα μοναδικό στο είδος του ελληνικό άγαλμα του 3ου αιώνα π.Χ από την ελληνική αποικία της Κυρήνης στη Λιβύη, απασχόλησε δικαστήριο που για πρώτη φορά συνεδρίασε στο Βρετανικό Μουσείο.
Το άγαλμα αποτέλεσε αντικείμενο λαθρανασκαφής και παράνομης εξαγωγής από τη χώρα το 2011.
Read More

Επέμβαση Τούρκων κομάντος στην ομηρία του εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ

Ειδικές Δυνάμεις της Τουρκίας εισέβαλαν στο κτίριο του δικαστηρίου στην Κωνσταντινούπολη όπου μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP-C κρατούσαν όμηρο τον εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ (Selim Kiraz).
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από διεθνή Μέσα, πυροβολισμοί ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστικού μεγάρου του Τσαγλαγιάν, όπου κρατείται ο όμηρος.
Read More

Η οργάνωση που ήθελε να σκοτώσει τον Ερντογάν κάνει "άνω κάτω" την Τουρκία!

H DHKP-C είναι μια ακροαριστερή οργάνωση που πιστεύει στον Μαρξισμό-Λενινισμό και έχει επιλέξει την ένοπλη δράση λειτουργώντας ως “Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο της Τουρκίας”.
Σήμερα έχει κάνει την Τουρκία πάλι πρωτοσέλιδο σ΄ όλο το κόσμο με την ομηρία του εισαγγελέα ο οποιος ερευνά την δολοφονία του 15χρονου διαδηλωτή στα επεισόδια στην πλατεία Γκεζι.
Read More

Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη σπάει τη σιωπή της-Καταθέτει αυτή την ώρα

Στην Aστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου καταθέτει αυτή την ώρα η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η μητέρα του 20χρονου σπουδαστή κλήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από την Α.Δ. Ιωαννίνων να καταθέσει για το κρίσιμο τηλεφώνημα με το γιο της την παραμονή της εξαφάνισης και της αυτοχειρίας του, αλλά και για το αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της που θα μπορούσε να«φωτίσει» περισσότερο το μυστήριο γύρω από τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή και όσα βίωνε ο Βαγγέλης.
Read More

Ζητούν παρέμβαση οι Πρυτανικές Αρχές για την κατάληψη στο ΕΚΠΑ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο στις 11.00 το πρωί, στα Προπύλαια, καλούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας οι πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ, καθώς συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η κατάληψη του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αντιεξουσιαστών.
Read More

Πολλά χαρίζει ο Θεός σε εκείνον όπου δίνει!

Έεεεεε! σεις, όπου σκορπίζετε τα πλούτη στον αέρα, το χέρι σας το άπονο και άσωτο απλώστε και δώστε και στον άρρωστο και στη φτωχή μητέρα, ελεημοσύνη, χριστιανοί, ελεημοσύνη δώστε!
Read More

Βαρύ πένθος για τον Αντώνη Κανάκη

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Αντώνης Κανάκης καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Γιάννη - Δανιήλ Δούμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», χθες το βράδυ.
Read More

Σοκαριστικές εικόνες: Ακροαριστεροί απειλούν να σκοτώσουν τον εισαγγελέα της υπόθεσης Μπερκίν Ελβάν

Σοκ προκαλούν εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και δείχνουν τον εισαγγελέα της υπόθεσης δολοφονίας του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, να κρατείται όμηρος από μέλη της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης DHKP-C.
Read More

Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό - Σκοτώνει όλες τις μολύνσεις στο σώμα!

Στη μεσαιωνική Ευρώπη οι άνθρωποι υπέφεραν από πολλές ασθένειες και επιδημίες με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές ζωές. Αυτό έκανε τους ανθρώπους να εφεύρουν φυσικές θεραπείες μέσω των οποίων θα μπορούσαν να επιβιώσουν.
Read More

Γερμανοί πολιτικοί τσακώνονται για την Ελλάδα

Ποικίλες συζητήσεις σχετικά με τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης προκαλεί στη Γερμανία η πορεία των διαπραγματεύσεων στο Brussels Group.
Read More

Τα φυτοφάρμακα καταστρέφουν το σπέρμα

Οι άνδρες που συχνά τρώνε φρούτα και λαχανικά, τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα ζιζανιοκτόνων, παρασιτοκτόνων και άλλων φυτοφαρμάκων, εμφανίζουν μικρότερη ποσότητα και χειρότερη ποιότητα σπέρματος και άρα πιθανώς (αλλά όχι σίγουρα) μειωμένη ικανότητα αναπαραγωγής, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: