Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Εξομοιώνονται –σχεδόν- ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι

  logo newsletter
 
 
 
 

Εξομοιώνονται –σχεδόν- ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι

Ανοίγει η ομπρέλα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του πληθυσμού, όπως ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου των συναρμόδιων υπουργείων στην Αριστοτέλους. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιες οι εξαιρέσεις...
Περισσότερα

Συνάντηση ΣΦΕΕ – Κουρουμπλή

Τα δυσεπίλυτα προβλήματα του Φαρμάκου θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού Υγείας και των επικεφαλής του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).
Περισσότερα

«Ράμπο» για την ανασφάλιστη εργασία ετοιμάζει ο Στρατούλης

Επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της χώρας αναμένεται να δεχθούν την επίσκεψη των νέων ελεγκτών των ασφαλιστικών ταμείων, που θα ενταχθούν στη μάχη κατά της αδήλωτης εργασίας.
Περισσότερα

Καταγγελίες για μαζικά κρούσματα αυταρχισμού σε ειδικευόμενους γιατρούς

Πληθαίνουν οι αναφορές από γιατρούς, κυρίως ειδικευόμενους, σχετικά με απειλητικές συμπεριφορές που δέχονται σε βάρος τους, με αφορμή την επίσχεση εργασίας που κήρυξαν ή πρόκειται να κηρύξουν, διεκδικώντας τις δεδουλευμένες εφημερίες που τους οφείλονται.
Περισσότερα

Δύο τροπολογίες Ξανθού στο ΝΣ Κατρούγκαλου

Προς ψήφιση αναμένεται να οδηγηθούν δυο τροπολογίες του Υπουργείου Υγείας, που έχουν ενταχθεί στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Περισσότερα

Σε νέα θεραπευτική κατηγορία το Breo Ellipta από τον FDA

Στην έγκριση πώλησης του Breo Ellipta, που αναπτύσσουν οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις GlaxoSmithKline και Theravance Inc, για την θεραπεία του άσθματος σε ενήλικες ασθενείς προχώρησε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
Περισσότερα

Διαμάχη Perrigo-Teva για την απόκτηση της Mylan

Απέρριψε τελικά την πρόταση εξαγοράς της από την φαρμακευτική επιχείρηση Mylan η εταιρεία Perrigo, με την Teva ωστόσο να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση της πρώτης.
Περισσότερα

Φαρμακοποιοί: Νέο επεισόδιο στη "μάχη" για το ωράριο

Στη μάχη των εντυπώσεων για την επιρροή της κοινής γνώμης, έχουν επιδοθεί με όλα τα διαθέσιμα μέσα οι πολέμιοι και οι υπέρμαχοι του διευρυμένου ωραρίου στα φαρμακεία, στο «φόντο» του νομοσχεδίου που επίκειται για τη ρύθμιση του θέματος.
Περισσότερα

Για τον Ιούνιο μετατίθενται οι εκλογές στους οδοντιάτρους

Γκρίνια έχει προκαλέσει μεταξύ των οδοντιάτρων η μετάθεση της ημερομηνίας για τη διεξαγωγή εκλογών στην Ομοσπονδία τους για τις 27 και 28 Ιούνη 2015, με τους «αντιδρώντες» ν’ αφήνουν αιχμές για τις πολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρετεί η απόφαση και παράλληλα να εκφράζουν την ανησυχία τους για πρακτικά ζητήματα που αφορούν στους αντιπροσώπους.
Περισσότερα

"Πετούν το γάντι" στον υπουργό Υγείας οι γιατροί του Ευαγγελισμού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Επείγοντα και πορεία προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) στις 8 του Μάη, καθώς και συμμετοχή στο πανυγειονομικό συλλαλητήριο στις 20 Μάη προανήγγειλαν οι γιατροί στον Ευαγγελισμό, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται και σε επίσχεση εργασίας.
Περισσότερα

Άμεση εξόφληση για το 2013 ζητούν οι φυσικοθεραπευτές

Να πληρωθούν άμεσα οι οφειλές του 2013 ζητά από τον ΕΟΠΥΥ ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), υπογραμμίζοντας ότι οι ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες ολοκλήρωσαν τον έλεγχο για τις δαπάνες των μελών του.
Περισσότερα

Ορίστηκαν τα μέλη του ΚΕΣΥΠΕ

Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Σπ. Κοκκινάκη, με την οποία ορίζονται μέλη στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ).
Περισσότερα


Δεν υπάρχουν σχόλια: