Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                     


---

Πλήρες αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις Ελλάδας-δανειστών

Πλήρες αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ομολογεί η κυβέρνηση με non paper που εξέδωσε πριν λίγο το Μέγαρο Μαξίμου.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι οι αντιθέσεις ΔΝΤ και ΕΕ δημιουργούν εμπόδια στις διαπραγματεύσεις παρόλο που η ελληνική πλευρά κατέθετε ολοκληρωμένες προτάσεις για έντιμο συμβιβασμό.
Read More

15 τζιχαντιστικές οργανώσεις συμμάχησαν ενάντια στους Κούρδους στη Συρία

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, 15 εκπρόσωποι αραβικών ισλαμιστικών – τζιχαντιστικών οργανώσεων της Συρίας ανακοίνωσαν τη συμμαχία τους ενάντια στους αριστερούς Κούρδους αντάρτες του YPG/YPJ στο Χαλέπι στη βόρεια Συρία.
Read More

Οργιάζουν φήμες στο διαδίκτυο για σύλληψη 6 τζιχαντιστών στη Ρόδο

Μια περίεργη είδηση διαβάζουμε στο defencenet και την αναδημοσιεύουμε με πάσα επιφύλαξη.
Σύμφωνα με το σάιτ, την Κυριακή 3 Μαΐου συνελήφθησαν στο Φαληράκι της Ρόδου 6 άτομα φερόμενα ως τζιχαντιστές.
Read More

Ο Σαμαράς το 'βαλε στα πόδια μόλις είδε Νικολόπουλο-Μπαλτάκο

Τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν το πρωί της περασμένης Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας τράβηξε μια... αναπάντεχη συνάντηση.
Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος απολάμβανε τον καφέ του με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, συζητώντας για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Read More

Ο ξηρός καρπός που διώχνει τον πονοκέφαλο!

Υπάρχει ένας ξηρός καρπός του οποίου οι ιδιότητες γιατρεύουν τον πονοκέφαλο.
Οπότε, την επόμενη φορά που θα νιώσετε πονοκέφαλος ή κεφαλαλγία και πριν πάρετε ασπιρίνη ή depon ή ζητήσετε ιατρική συμβουλή, στραφείτε προς τη φύση!
Read More

Τζόναθαν Τζάκσον: “Πώς έγινα Ορθόδοξος” (BINTEO)

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζόναθαν Τζάκσον, σε συνέντευξη που έδωσε στην "Πεμπτουσία" κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έγινε Ορθόδοξος.
Read More

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας της Άννυ

Ολοκλήρωσε την απολογία του ο 27χρονος
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πατέρας της 4χρονης Άννυ, μετά την πολύωρη απολογία του στην 10η Τακτική Ανακρίτρια στη Σχολή Ευελπίδων.
Read More

Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση του παππού της μικρής Άννυ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παππούς, η γιαγιά και ο θείος της μικρής Άννυ βρέθηκαν στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησαν στην εκπομπή Μία για την 4χρονη, για τη συγκλονιστική υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.
Read More

Το χαλαρωτικό βίντεο που θα σας σώσει από την αϋπνία!

Η εικόνα ενός πανέμορφου καταρράκτη υπό τους ήχους της φύσης είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να απολαύσετε τον πιο γλυκό ύπνο!
Το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια δημιουργήθηκε από τον Ιρλανδό εικαστικό καλλιτέχνη Johnnie Lawson και είναι εμπνευσμένο από τα τοπία της πατρίδας του και συγκεκριμένα της γενέτειράς του (κομητεία Leitrim).
Read More

Θάνος Ανεστόπουλος: Πάσχω από μεταστατικό καρκίνο των οστών

Σοκαριστική η αποκάλυψη του έλληνα μουσικού στο Facebook
Ο Θάνος Ανεστόπουλος, ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του σημαντικού ελληνικού ροκ συγκροτήματος, «Διάφανα Κρίνα», ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πάσχει από μεταστατικό καρκίνο των οστών.
Read More

Θεσσαλονίκη: Στην αγκαλιά της μαμάς της «φώλιασε» σήμερα η 4χρονη Τάλα

Στην αγκαλιά της μαμάς της, εκεί όπου βρίσκει καταφύγιο κάθε παιδί, τελείωσε το ταξίδι προσφυγιάς για την 4χρονη Τάλα, το κοριτσάκι που είχε παραμείνει, τον περασμένο Δεκέμβριο, επί ώρες δίπλα στον νεκρό πατέρα του, προσπαθώντας να προφυλαχθεί από την παγωνιά, σε παρέβρια περιοχή του Θουρίου Έβρου.
Read More

Financial Times: Grexit, η καλύτερη λύση για έναν αποτυχημένο γάμο

Σαν ένα … αποτυχημένο γάμο βλέπουν την σχέση ελληνικής κυβέρνησης και ευρωζώνης οι Financial Times.
Μπορεί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές να προσπαθούν να τα βρουν, ωστόσο τίποτα δεν μοιάζει να δουλεύει σωστά, αφού «αρρωσταίνουν» και μόνο που αντιμετωπίζουν η μία την άλλη και η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ τους έχει χαθεί.
Read More

Ο Βενιζέλος «έφερε» στη Βουλή τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!

«Καλώ και παρακαλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει τα απλά, τα θεμελιώδη: ποιο είναι το πλαίσιο που ακολουθεί η χώρα σε μία διαπραγμάτευση που έχει νόημα όταν γίνεται με τους έξω, και όχι με τους μέσα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση.
Read More

Καύσωνας μέχρι την Πέμπτη. Μετά έρχονται καταιγίδες!

Ενα τριήμερo με ζεστό καιρό μας περιμένει από σήμερα με τον υδράργυρο να φτάνει και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς και να πλησιάζει ακόμη και τους 35 βαθμούς κελσίου την Πέμπτη.
Read More

17 superfoods για γρήγορο αδυνάτισμα

Τα superfoods δεν είναι απαραιτήτως τροφές που βρίσκουμε μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα ή κοστίζουν πολλά χρήματα. Είναι τροφές που βρίσκονται... ανάμεσά μας!
Read More

Αντίγραφο του κίονα της μάχης των Πλαταιών θα τοποθετηθεί στους Δελφούς

Ένα ορειχάλκινο αντίγραφο του οφιόσχημου κίονα που στήριζε τον τρίποδα της Μάχης των Πλαταιών, ανάθημα (αφιέρωμα, προσφορά) το οποίο είχαν αφιερώσει στους Δελφούς το 477 π.Χ. και οι 31 ελληνικές πόλεις που πολέμησαν στη μάχη, θα κατασκευαστεί και θα τοποθετηθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, σύμφωνα με την ομόφωνη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.
Read More

"Φάουλ" ΓΕΑ για τις γυναίκες που υπηρετούν στην ΠΑ και είναι σε άδεια κύησης-τοκετού

“Φάουλ του ΓΕΑ για τις γυναίκες που υπηρετούν στην ΠΑ και βρίσκονται σε άδεια κύησης-τοκετού, επισημαίνει με έγγραφό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Σύμφωνα με έγγραφο του ΓΕΑ “το χρονικό διάστημα κατά το οποίο στέλεχος τελεί σε άδεια κύησης – τοκετού ή και ανατροφής τέκνου και υπηρετεί σε μονάδα διετίας ή τετραετίας δεν προσμετράται στο συνολικό χρόνο παραμονής των δύο ή τεσσάρων ετών αντίστοιχα”.
Read More

5 ΜΑΪΟΥ 2010-Θυμάται κανείς τους νεκρούς της Μαρφίν; Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Μάνος Χατζηγιάννης
Ποιός θυμήθηκε σήμερα από την κατ΄όνομα μόνο κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά και από τον πολιτικό κόσμο εν γένει, την 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, την 32χρονη Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της) και τον 36χρονο Επαμεινώνδα Τσακάλη;
Ελάχιστοι... Γιατί τα τρία θύματα της τραγωδίας της Μαρφίν δεν λέγονται Γρηγορόπουλος ή Τεμπονέρας. Γιατί τα τρία (μάλλον τέσσερα) θύματα της Μαρφίν δεν χάθηκαν από τη σφαίρα αστυνομικού αλλά από το μπουρλότο κουκουλοφόρου! 
Read More

Πανούσης: «Υπάρχει ένας κώδικας τιμής μέσα στις φυλακές..Σύντομα θα έχουμε το θάνατο του δράστη του φόνου της Άννυ»

«Δεν μπορεί κανείς ούτε να το αναλύσει εγκληματολογικά, ούτε ποινικά, ούτε κοινωνικά.
Μιλάμε για μια ακραία, μη ανθρώπινη συμπεριφορά.
Read More

Αυτό είναι το πακέτο μέτρων του Δραγασάκη – Το ΔΝΤ ζητά «κούρεμα» ή λιτότητα!

Με πακέτο μέτρων που θα οδηγήσουν σε σκληρή λιτότητα μέχρι το 2016, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα που ανακάλυψε το ΔΝΤ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ταξιδεύει για την Φραγκφούρτη.
Τα νέα μέτρα εκτιμάται ότι θα αποφέρουν τουλάχιστον 10-12 δισ. επιπλέον έσοδα σε μία διετία, αλλά και περικοπές δαπάνών 1-2 δισ. ευρώ.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: