Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αναδόμηση της Φαρμακευτικής Πολιτικής. Άραγε, σε ποιες βάσεις;


logo newsletter
   
 
 

Αναδόμηση της Φαρμακευτικής Πολιτικής. Άραγε, σε ποιες βάσεις;

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας αναμένεται να έχουν σήμερα οι επικεφαλής των εγχώριων και των θυγατρικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Κοινή διαπίστωση αποτελεί, όπως φαίνεται, η ανάγκη για αλλαγές στη φαρμακευτική πολιτική. Από εκεί και πέρα, όμως, η κατάσταση μοιάζει να περιπλέκεται...
Περισσότερα

"Λουκέτο" στην Ψυχιατρική Κλινική του "Μαμάτσειου"

Σταμάτησε να δέχεται περιστατικά για νοσηλεία η Ψυχιατρική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο». Στον «αέρα» οι ψυχικά ασθενείς σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.
Περισσότερα

Πάνω από 140 κορυφαίοι γιατροί κάνουν επίθεση στην κυβέρνηση για το ΕΣΥ

Κορυφαίοι γιατροί του βρετανικού ΕΣΥ (NHS) επικρίνουν την κυβέρνηση συνασπισμού για τον κατάλογο των υποσχέσεων που δεν... τηρήθηκαν, όπως οι περικοπές στη χρηματοδότηση και η καταστροφική νομοθεσία στις υπηρεσίες υγείας, η οποία μάλιστα κρίνεται ασθενέστερη από ό,τι ποτέ άλλοτε.
Περισσότερα

ΕΟΠΥΥ: «Μου χρωστούν... και σας χρωστάω»

«Διαχειριστής χρεών» έχει καταστεί επί της ουσίας ο ΕΟΠΥΥ, με τις οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων προς το φορέα να φαίνονται «βουνό» και τον ίδιο τον Οργανισμό να χρωστάει προς κάθε πλευρά.
Περισσότερα

Κι άλλα περιστατικά με χάπια σε σούπερ μάρκετ!

Δύο ακόμη σούπερ μάρκετ «έπαιξαν κι έχασαν», τοποθετώντας κατά παραβίαση της νομοθεσίας Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενα Φάρμακα στα ράφια τους.
Περισσότερα

Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου: "Τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι"

Από τύχη δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα τραυματισμός κάποιου εργαζόμενου ή ασθενούς στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, αφού το προπολεμικό κτίριο στο οποίο στεγάζεται διαλύεται μέρα με τη μέρα.
Περισσότερα

Νέα ΠΦΥ σε πιλοτική εφαρμογή

Σε τρεις περιοχές της χώρας πρόκειται να εφαρμοστεί ένα νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας. Τι είπε ο Π. Κουρουμπλής για προσλήψεις και Φάρμακο. Νέο ραντεβού με τη φαρμακοβιομηχανία.
Περισσότερα

Μέγα σκάνδαλο με φιλανθρωπικές οργανώσεις κατά του καρκίνου

Τέσσερις φιλανθρωπικές αντικαρκινικές οργανώσεις για κατάχρηση περισσότερων από 187 εκατ. δολ. που συγκέντρωσαν από δωρεές, μήνυσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, με τις δύο οργανώσεις να συμφωνούν να διαλυθούν και τις άλλες δύο να πολεμούν τις κατηγορίες, όπως ανέφερε η Αμερικάνικη Επιτροπή Εμπορίου (FTC).
Περισσότερα

Ζωή Κωνσταντοπούλου προς υπέρασπιση των διαδηλωτών Υγειονομικών. Το Video και οχι μόνο....

Θέμα τόσο στα mainstream όσο και στα social media είναι εδώ και μερικές ώρες το βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνταντοπούλου να... "ανακρίνει" τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που μπλόκαραν τη διέλευση της πορείας των υγειονομικών. Δείτε το βίντεο αλλά και τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Περισσότερα

"SOS" εκπέμπει το Παθολογο-ανατομικό στον Άγ. Σάββα - Παρέμβαση από τον ΙΣΑ

Διπλάσιο αριθμό παρασκευασμάτων από το επιτρεπόμενο, αναγκάζονται να εκτελούν οι ειδικοί γιατροί στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», θέτοντας τόσο τον εαυτό τους όσο και τους ασθενείς σε κίνδυνο.
Περισσότερα

Γιατροί ΠΕΔΥ: "Πάγωσε" η μισθολογική ένταξη στο ΕΣΥ

Την μισθολογική δικαίωση των γιατρών του ΠΕΔΥ που εργάζονται με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ.
Περισσότερα

Η Sanofi για τον Άνθρωπο

Πλούσιο είναι το έργο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Sanofi Ελλάδας για το 2014.
Περισσότερα

Swiss Approval: Σφραγίδα αναγνώρισης της ασφάλειας και των ελληνικών ξενοδοχείων

Πιστοποίηση ασφάλειας σε μονάδες φιλοξενίας προσφέρει πλέον και στη χώρα μας ο Ελβετικός Φορέας Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων, που δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα.
Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: