Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                   


---

Σας ενδιαφέρει: Τι είναι οι επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού!

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή Λευτέρης Ζαγορίτης ανέφερε ότι η εξωδικαστική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών αποτελεί την πιο γρήγορη, ανέξοδη και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα εναλλακτική επιλογή επίλυσης των διαφορών για καταναλωτές και προμηθευτές.
Read More

Με στρατιωτικό αεροπλάνο στη Ρίγα η ελληνική αντιπροσωπεία (ΦΩΤΟ)

Με το στρατιωτικό C130 ταξίδεψε ο Αλέξης Τσίπρας στη Ρίγα της Λετονίας για τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.
Ο Αλέξης Τσίπρας παρόλο που επέβαινε σε στρατιωτικό αεροπλάνο έδειχνε το ίδιο άνετος με την πτήση στο κανονικό αεροπλάνο, σε σημείο να κάθεται και σταυροπόδι.
Read More

Στρατιωτική βοήθεια της Ρωσίας στο Ιράκ

Η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει όπλα στο Ιράκ, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, την ώρα που η Βαγδάτη προσπαθεί να σταματήσει την προέλαση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Read More

The Diplomat: Οι Αμερικανοί ανησυχούν ότι τα Mistral θα πωληθούν στην Κίνα

«Πολιτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει να επιδιώξει αυτό που είναι το πιο σοφό.
Να αποσυρθούν από την αγορά τα δύο γαλλικά σκάφη γιατί ενδέχεται να πέσουν στα χέρια των Κινέζων, που έχουν ήδη ένα δυναμικό σύγχρονο στόλο. 
Read More

Συρία: Ένας νεκρός από νέα επίθεση κατά της ρωσικής πρεσβείας

Νέα επίθεση ενόπλων σημειώθηκε στην ρωσική πρεσβεία στην Δαμασκό της Συρίας μετά το ανάλογο περιστατικό προ δύο ημερών.
Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων το κτίριο της πρεσβείας της ρωσικής ομοσπονδίας επλήγη εκ νέου με δύο όλμους, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για έναν νεκρό μέλος της φρουράς και τρεις τραυματίες.
Read More

Ιστορική επίσκεψη Παυλόπουλου: Για πρώτη φορά στα Αντικύθηρα ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Οι κάτοικοι των Αντικυθήρων είδαν για πρώτη φορά στη ζωή τους τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα της χώρας, να επισκέπτεται το νησί τους, επισημαίνουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, που τον ακολουθούν στο ταξίδι του σε Κύθηρα και Αντικύθηρα.
Read More

Χειροπέδες για κάρτες-κλώνους και ναρκωτικά

Λαβράκι μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Ρόδο
Πέντε άτομα που εμπλέκονται σε παράνομες τραπεζικές συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες-κλώνους και σε διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.
Read More

Σόιμπλε: Δεν δικαιολογείται η αισιοδοξία της Αθήνας για τις διαπραγματεύσεις

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δυναμιτίζει το κλίμα στις διαπραγματεύσεις και ταυτόχρονα επιχειρεί να ρίξει τις προσδοκίες που υπάρχουν.
Read More

Μοναδική αντίδραση μπαμπά, όταν μαθαίνει ότι ο γιος του πέρασε τα μαθηματικα (Βίντεο)

Αυτό το αγόρι είμαστε σίγουροι 100% πώς θα σας συγκινήσει.
Παλεύοντας σχεδόν ένα χρόνο να περάσει το μάθημα των μαθηματικών, τελικά τα καταφέρνει. 
Read More

Μέρκελ: Ja-Ολάντ: Oui-Τσίπρας: Ναι

Σήμερα (21/05/2015) ή αύριο «κλειδώνει» ανεπίσημα και στο περιθώριο της συνάντησης των πρωθυπουργών της Ε.Ε στη Ρίγα της Λετονίας, η πολιτική συμφωνία για το θέμα της Ελλάδας μεταξύ Μέρκελ-Ολάντ-Τσίπρα και με συμμετοχή και σύμφωνη γνώμη σε αυτήν την πολιτική, πλέον, απόφαση των Γιούνκερ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ.
Read More

Τέρμα οι ουρές στο ΙΚΑ

Ηλεκτρονικά η απογραφή των μελών
Ξεχάστε τις ουρές στο ΙΚΑ μιας και το Ίδρυμα γνωστοποίησε την πλήρη εφαρμογή της ηλεκτρονικής απογραφής των προστατευόμενων μελών, συζύγων και τέκνων και την απόδοση της ασφαλιστικής ικανότητας στους άμεσα ασφαλισμένους εργαζομένους και συνταξιούχους.
Read More

Στο στόχαστρο του ΥΠΟΙΚ φορολογικοί παράδεισοι-τριγωνικές συναλλαγές

Στο στόχαστρο έχουν θέσει οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών φορολογικούς παράδεισους και τριγωνικές συναλλαγές σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠαΣοΚ Βασίλη Κεγκέρογλου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Read More

Ινστιτούτο Bruegel: "Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη Γερμανία και Γαλλία θα χάσουν 160 δισ.ευρώ"

Εκτεθειμένες κατά εκατόν εξήντα δισ.ευρώ είναι Γαλλία και Γερμανία σε περίπτωση ενός Grexit καθώς αυτά τα χρήματα που δόθηκαν υπό μορφή δανείων στην Ελλάδα δεν θα μπορέσου να επιστραφούν, αναφλερει σε έκθεσή του το Ινστιτούτο Bruegel.

Το Grexit θα είναι μια πολιτική αποτυχία, και θα προκαλέσει κοινωνική και οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη. Το Ινστιτούτο Bruegel υπολογίζει την έκθεση της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Ελλάδα σε απόλυτους αριθμούς και σημειώνει πως το κόστος είναι υψηλό. Συνεπώς δεν συμφέρει τις δύο χώρες να μην καταλήξουν σε συμφωνία.
Read More

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Κωνσταντοπούλου έκανε bullying στον Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Παραφιλολογίες» και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.
Read More

Γλέζος:« Καμαρώστε Ευρώπη και Θεσμούς!»

Κάλεσμα, «να βγει ο λαός στους δρόμους», απευθύνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε δήλωσή του στην οποία παράλληλα καταγγέλει την ασφυξία που επιβάλλουν οι εταίροι στον ελληνικό λαό.
Read More

Φρίκη: Τον βασάνισαν, τον αποκεφάλισαν και στη συνέχεια τον έφαγαν

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τη φρικτή δολοφονία του Evany José Metzker, ενός 67χρονου blogger με πλούσιο έργο στην έρευνα κατά της παιδικής πορνείας και της διακίνησης ναρκωτικών στη Βραζιλία.
Read More

Υπ. Τουρισμού: Καμία αλλαγή στον ΦΠΑ την τρέχουσα σεζόν

Καθησυχαστικό για το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά εμφανίστηκε το υπουργείο Τουρισμού, το οποίο τόνισε ότι οποιαδήποτε παραφιλολογία για το θέμα «πλήττει ευθέως τον τουρισμό και τη χώρα».
Read More

Πρακτορείο Sputnik: «Διπλωματικό επεισόδιο» του Καμμένου με τη δεύτερη υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ

Η Ρωσία είναι σύμμαχος της Ελλάδας, καθώς τις δύο χώρες συνδέουν «άρρηκτοι δεσμοί» λόγω της κοινής θρησκείας και της οικονομικής συνεργασίας, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με την Christine Wormuth, υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ και υπ' αριθμόν 3 στο αμερικανικό Πεντάγωνο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.
Read More

ΟΔΔΗΧ: Αποπληρωμή του δημοσίου χρέους έως το 2057

Το δημόσιο χρέος της κεντρικής διοίκησης στις 30 Απριλίου 2015, διαμορφώθηκε στα 312,6 δισεκατομμύρια ευρώ και θα πρέπει να αποπληρωθεί έως το 2057.
Read More

Handeslblatt: Πλησιάζει το «Varoufexit»

«Παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια». Με αυτή τη λέξη ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το υπουργείο Οικονομικών για να τον ρωτήσουν για τα περί καταγραφής του Eurogroup.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: