Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

«Όχι» από τη Ζωή στην πρόταση Δραγασάκη για μεταφορά των αποθεματικών της Βουλής στην ΤτΕ

Η αντιπαράθεση της προέδρου της Βουλής με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία έδωσε το «παρών» και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ήταν ενδεικτική της έντασης που επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του κόμματος για τα επαχθή μέτρα που θα περιλαμβάνει μια συμφωνία με τους δανειστές, παραβιάζοντας τις «κόκκινες γραμμές», αλλά και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Read More

Ρωσική ψήφος εμπιστοσύνης στο φυσικό αέριο μέσω Ελλάδας

Την πρόθεση της Ρωσίας να μεταφέρει φυσικό αέριο προς την Ευρώπη μέσα από την Ελλάδα τόνισε στο συνέδριο του Economist ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ταμείου για την Ενεργιακή Ασφάλεια της Ρωσίας, Κονσταντίν Σιμόνοφ.
Read More

Κώδωνα κινδύνου έκρουσε η Δούρου για τα σκουπίδια της Αττικής

Τον κώδωνα της εγρήγορσης προς τους δημάρχους για την αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων, έκρουσε η περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Ρένα Δούρου κατά την σημερινή πρώτη συνεδρίαση για το 2015 του ΔΣ του Συνδέσμου.
Read More

Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε την πόλη Ραμάντι στο Ιράκ (ΦΩΤΟ)

Το Ισλαμικό Κράτος ύψωσε τη σημαία του στο κεντρικό κυβερνητικό κτίριο της πόλης Ραμάντι, πρωτεύουσας της επαρχίας Ανμπάρ στο δυτικό Ιράκ.
Όπως διαβάζουμε στο Twitter οι τζιχαντιστές κατέλαβαν το συγκρότημα κυβερνητικών κτιρίων, πάνω φωτογραφία, και το τοπικό αρχηγείο του στρατού.
Read More

Ο Γιώργος Βαμβούκας «καρφώνει» την Ελλάδα στη Bild: «Έχουμε χρεοκοπήσει!»

Στο ερώτημα «πότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει;» η γερμανική εφημερίδα, Bild, αναπαράγοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Βάμβουκα, καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δίνει την απάντηση: «Τώρα».
Read More

Τα 20 εγκλήματα που στη Β. Κορέα τιμωρούνται με θάνατο

Η προ ολίγων ημερών είδηση για την εκτέλεση του υπουργού άμυνας της Β. Κορέας με αντιαεροπορικά πυρά σε πεδίο βολής, επειδή… τον πήρε ο ύπνος σε εκδήλωση που παρέστη ο Κιμ Γιόνγκ Ουν, άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις εκτελέσεις – με συνοπτικές διαδικασίες -στη χώρα.
Read More

"Όταν αδειάσουν τα ΑΤΜ θα καταλάβουν όσοι ένιωσαν περήφανοι για το Βαρουφάκη"

Η κυβέρνηση νομίζει ότι κερδίζει χρόνο με τα τερτίπια που κάνει για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, ενώ στην πραγματικότητα όσο καθυστερεί από τόσο χειρότερη αφετηρία θα γίνει η συμφωνία», τόνισε, μιλώντας στον Focus FM 103,6 και το Δημήτρη Βενιέρη, ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης.
Ο κ. Φλωρίδης εκτίμησε ότι η συμφωνία θα περιέχει πολύ χειρότερα πράγματα από ό,τι αν είχε υπογραφεί τρεις μήνες πριν και ο λογαριασμός θα είναι πολύ σκληρότερος για το λαό.
Read More

Δείτε που και σε ποιους χρωστά η Ελλάδα τα 323 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, δηλαδή όλοι μας, έχουμε επωμιστεί ένα χρέος που αγγίζει το ποσό των 323 δισεκατομμυρίων ευρώ. Σε ποιους, όμως, χρωστάμε αυτά τα λεφτά χάρη στα «σαΐνια» που μας κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια, με τις δικές μας ψήφους φυσικά;
Read More

Σκέφτηκα την ομάδα μου και τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην εξόφληση των χρεών της ομάδας καταβάλλοντας στην εφορία 10.886.811 ευρώ και απαλλάσσοντας τον ΠΑΟΚ από τον χρόνιο αυτόν «βραχνά».
Read More

Ξέσπασε η μητέρα του Παύλου Φύσσα: Δολοφόνοι τολμάτε να μας κοιτάτε;

Το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής το πρωί της Παρασκευής (15/05), στάθηκε αφορμή για μια ακόμα διακοπή της διαδικασίας. Στο άκουσμα της απόφασης, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων.
Το επεισόδιο που προκάλεσαν εμπλεκόμενοι σε δίκη που αφορά τη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και διεξαγόταν σε διπλανή αίθουσα από αυτή της δίκης της Χρυσής Αυγής, έφερε τη διακοπή στη διαδικασία.
Read More

Βορίδης: Ο τσαμπουκάς είναι ωραίος, όταν φέρνει αποτέλεσμα

Να φορτωθούμε ευθύνη που δεν μας αναλογεί, δεν υπάρχει περίπτωση»
Απέκλεισε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης στήριξη κυβέρνησης υπό τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι διαπραγματευτικά η κυβέρνηση έχει στριμωχτεί και ο Πρωθυπουργός είναι σε αδιέξοδο.
Read More

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: «Θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη»!

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε σε τηλεθεατή και του είπε ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη.
Σε μήνυμά του, ο τηλεθεατής είπε ότι χρησιμοποίησαν την εμφάνιση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης.
Read More

Η περιουσία Του Θεού (Υπέροχο δίδαγμα)

Ένας άνθρωπος, αρκετά πιστός, είχε βρει μια σύντομη προσευχή - κραυγή προς τον Θεό.
Read More

Οι πολίτες επιβραβεύουν σε δημοσκόπηση την πολιτική "καθαρότητα" του Π.Μπαλτάκου

Εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα διαδικτυακής δημοσκόπησης του πολιτικού blog Fimotro στο ερώτημα "ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΔ;".
Read More

Θεσπρωτία: 17χρονη μαθήτρια έπεσε από το μπαλκόνι

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου, όταν μια 17χρονη μαθήτρια της Γ' Λυκείου έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.
Read More

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μπεργκ, έξω ο Πέτριτς!

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στις προπονήσεις και ετοιμάζει το... όπλο του εν όψει πλέι οφ!
Read More

Τη στιγμή που πέθαινε από υποθερμία εκείνοι του άρπαζαν το κινητό

Δυο άνδρες έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο ενός 22χρονου, τη στιγμή που εκείνος αβοήθητος ξεψυχούσε...
Ο εισαγγελέας, κατά τη διάρκεια της δίκης του Dale Walker και του Scott Stephenson περιέγραψε την απάνθρωπη στάση των δυο κακοποιών.
Read More

Ξενοδόχοι: Οι φήμες για φόρους στον τουρισμό «ρίχνουν» τις κρατήσεις του Μαΐου

Πτωτικά κινούνται για το μήνα Μάιο οι κρατήσεις τουριστικών στη χώρα μας, όπως τονίζει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γιάννης Ρέτσος, επισημαίνοντας ότι «το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό, γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας με τους εταίρους αλλά και της φιλολογίας περί φόρων στον κλάδο του τουρισμού, έχει επηρεάσει αισθητά τις αφίξεις προς την Ελλάδα».
Read More

Ισλαμικό Κράτος: Στη φυλακή για τρεις μήνες νέοι άνδρες που... ξύρισαν τα γένια τους!

Μια ομάδα νέων ανδρών, που τόλμησαν να ξυρίσουν τα γένια τους, συνελήφθη και φυλακίστηκε για τρεις μήνες από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα με μια σειρά νέων νόμων, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας από blogger στο Ιράκ, οι τζιχαντιστές απαγορεύουν στους άνδρες να ξυρίζονται και η ποινή, για όποιον το κάνει, είναι η φυλάκιση.
Read More

Γνωρίστε την 23χρονη που ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλο τον πλανήτη και πληρώνεται γι' αυτό

"Υπάρχουν φορές που πάω για ύπνο και δεν έχω ιδέα που θα με βρει η επόμενη μέρα". Αυτή είναι η ιστορία της ζωής της Μπρουκ Σόουαρντ που ταξιδέυει σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο του 2014 και μάλιστα... ολομόναχη.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: