Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Ιερόσυλοι χτύπησαν στην Πρέβεζα και τη Λάρισα

Συστηματικά τρύπωνε επί τρεις μήνες στην ίδια εκκλησία και παραβίαζε το παγκάρι, ένα ζευγάρι νεαρών ιερόσυλων στην κοινότητα Ρευματιά της Πρέβεζας! Η νέα εισβολή τους το απόγευμα της Κυριακής, όμως, ήταν και η τελευταία.
Read More

Κύπρος: Δεν βρέθηκαν οστά Ελλήνων καταδρομέων στο στρατιωτικό νεκροταφείο Λακατάμειας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανασκαφής για ανεύρεση των οστών των Ελλήνων καταδρομέων, οι οποίοι επέβαιναν στο ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος Noratlas, που κατέπεσε στην περιοχή του Τύμβου της Μακεδονίτισσας, στις 22 Ιουλίου του 1974.
Read More

Συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, πως στο περιθώριο της ερχόμενης Συνόδου Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.
Read More

Δείτε ποιες ημερομηνίες δεν γίνονται θρησκευτικοί γάμοι και βαπτίσεις

Ίσως ονειρεύεστε να παντρευτείτε την ημέρα της επετείου σας ή στα γενέθλιά σας.
Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως, κι επειδή συμβαίνει ακόμα και στους πιο οργανωτικούς, μάθετε εγκαίρως τις ημερομηνίες που δεν τελούνται γάμοι και βαπτίσεις στις Εκκλησίες.
Read More

Κώστας Τσάκωνας: Παίζω μπουνιές με τον καρκίνο

 Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος πριν από πέντε χρόνια και την αστάθεια που το ακολούθησε, ο συμπαθής ηθοποιός τώρα τα βάζει και με τον καρκίνο.
«Κάνω χημειοθεραπείες από πέρυσι το καλοκαίρι. Ομως δεν το βάζω κάτω. Το παλεύω γιατί ξέρω ότι κάποια στιγμή όλοι θα φύγουμε από τη ζωή. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα...». Τα λόγια του στην «Espresso», αν και βγαίνουν βαριά από τα χείλη του, κρύβουν μια αχτίδα αισιοδοξίας.
Read More

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Τον διώχνουν κλοτσηδόν!


Σκληρές εκφράσεις εκτόξευσε εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM χαρακτήρισε τον υπουργό «γελοίο υποκείμενο, το οποίο έγινε υπουργός Οικονομικών της κατακαημένης πατρίδας μας».
Read More

Ρόδος: Η ζωγραφιά της 7χρονης αποκάλυψε το βιασμό της

Την ενοχή τριών εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων στην φρικιαστική υπόθεση για βιασμό και αποπλάνηση κοριτσιού ηλικίας 7 ετών, αλλά και για άμεση συνέργεια στις πράξεις αυτές τον παππού της, την μητέρα της, την θεία της και την γιαγιά της, κάτοικους Ρόδου, εισηγήθηκε χθες, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, ο Εισαγγελέας της έδρας.
Συγκεκριμένα προτάθηκε να κηρυχθούν ένοχοι, όπως κατηγορούνται, ο παππούς, η μητέρα και η θεία της ανήλικης και να απαλλαγεί από την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε αποπλάνηση η γιαγιά.
Read More

Ινδονησία: Σφαγή πάνω σε πλοίο με μετανάστες - Πάνω από 100 νεκροί

Μετανάστες από τη Βιρμανία και το Μπανγκλαντές επιδόθηκαν σε άγριες μάχες με μαχαίρια, μασέτες και σιδερένιες ράβδους πάνω στο σκάφος τους που πλέει στα ανοικτά της Ινδονησίας και κινδυνεύει να βυθιστεί, έκαναν γνωστό επιζήσαντες, οι οποίοι μιλούν για 100 νεκρούς.
Read More

Ο James Bond που έχασε 150 κιλά!

Έμεινε κυριολεκτικά μισός 
Ο 38χρονος με το διάσημο όνομα - αλλά καμία σχέση με τον ομώνυμο κινηματογραφικό πράκτορα - είχε φτάσει να ζυγίζει 292 κιλά όταν κατέρρευσε στη δουλειά του, στο Bicester της Οξφόρδης στη Βρετανία.
Read More

Συγκινητική ιστορία: Πεντάχρονο αγόρι προσφέρει φαγητό σε άστεγο

Ένα νεαρό αγόρι από την Αλαμπάμα συγκίνησε τους πελάτες ενός εστιατορίου στο Prattville, όταν ζήτησε από τη μητέρα του να κεράσει ένα γεύμα σε έναν άστεγο άντρα που είδε να στέκεται απ' έξω.
Read More

Eurovision 2015: Αναδρομή στα τραγούδια που άφησαν εποχή

Απόψε ήρθε η ώρα του τελικού της Eurovision 2015.
Για όσους αγαπούν τον θεσμό ακούστε όλα εκείνα τα τραγούδια - σταθμούς στην 58χρονη πορεία του διαγωνισμού τραγουδιού.
Read More

Φοιτήτρια έμεινε ξύπνια επί μία εβδομάδα για να σώσει το μάτι της που... το έτρωγε ένα σκουλήκι!

Η ιστορία της 18χρονης φοιτήτριας Jessica Greaney,από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, μοιάζει απίστευτη, αλλά είναι πολύ σοβαρή, αφού η άτυχη κοπέλα κινδύνεψε να χάσει οριστικά την όρασή της από το αριστερό μάτι...
Read More

Αυτή είναι η λίστα των αγαθών στα οποία θα αυξηθούν οι τιμές από τον ενιαίο ΦΠΑ 18%

Ανατιμήσεις σε φάρμακα, εστίαση ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, εισιτήρια, ΜΜΜ, κόμιστρα, ταξί και τιμολόγια από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές κλπ θα προκαλέσει το νέο καθεστώς συντελεστών ΦΠΑ στο οποίο φαίνεται να καταλήγουν η κυβέρνηση με τους δανειστές. Αντιθέτως σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» με την εφαρμογή του νέου συστήματος θα μειωθούν οι τιμές σε τρόφιμα, αλκοολούχα, καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, ρούχα, παπούτσια, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τέλη τηλεφωνίας.
Read More

Χειροπέδες σε 17χρονη για διακίνηση μεταναστών


Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.
Ένας 22χρονος και μία 17χρονη συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές του Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.
Read More

Έτσι το Facebook παραβιάζει τους κανόνες για τα προσωπικά μας δεδομένα

Το Facebook «καταπατά» το ευρωπαϊκό δίκαιο που αφορά στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, παρακολουθώντας και εντοπίζοντας ανθρώπους χωρίς τη συγκατάθεσή τους, αναφέρεται σε άρθρο του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC επικαλούμενο σχετική έκθεση που δημοσιοποίησε η βελγική Επιτροπή για την Προστασία του Απορρήτου.
Read More

Ελεύθερη στο διαδίκτυο η ταινία που δείχνει τον Προφήτη παιδεραστή και ομοφυλόφιλο(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα 11μελές εφετείο στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας έκρινε την Δευτέρα (πρωί Τρίτης, ώρα Ελλάδας) ότι η εταιρεία Google δεν χρειάζεται να αφαιρέσει μια αντι-Ισλαμική ταινία από τον ιστότοπο του YouTube, ιδιοκτησία της πρώτης, μετά από καταγγελία μιας ηθοποιού που ισχυρίζεται ότι την ξεγέλασαν και την συμπεριέλαβαν στην ταινία, η οποία παρουσιάζει τον Προφήτη Μωάμεθ ως παιδόφιλο.
Read More

Άρχισαν τα… νταούλια! Οι Αλβανοί αμφισβητούν τα σύνορα με την Ελλάδα

Απίστευτο αλυτρωτικό θράσος από την Αλβανία, η οποία δεν σταμάτησε μόνο στην αμφισβήτηση της ελληνικής ΑΟΖ, αλλά προχώρησε παραπέρα και αμφισβήτησε τα ίδια τα χερσαία σύνορα, και συγκεκριμένα την Νότια Ήπειρο.
Read More

Τραγικό δυστύχημα στον Κολωνό: Ο αστυνομικός που «έφυγε» από το χέρι του γιου του

Ήταν περίπου 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το υπηρεσιακό όπλο του 59χρονου αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Ασφάλεια στο Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος, και δασκάλου παραδοσιακών χορών στον Κολωνό, εκπυρσοκρότησε. Στο άκουσμα του πυροβολισμού, όλοι στην αίθουσα χορού του συλλόγου «Ορφέας» στην οδό Καμβουνίων, πάγωσαν. Μόλις είδαν τον δάσκαλό τους μέσα στα αίματα άρχισαν να ουρλιάζουν. Ο πιο ψύχραιμος τηλεφώνησε αμέσως σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως, ο 59χρονος δεν άντεξε κι υπέκυψε στα τραύματά του.
Read More

Το φρούτο που προστατεύει από καρκίνο, καρδιακά και διαβήτη


Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή με τα πιο νόστιμα φρούτα.
Ένα από αυτά, ξεχωρίζει για τις ευεργετικές του ιδιότητες επάνω σε σοβαρά προβλήματα της ανθρώπινης υγείας.
Read More

Σοκολατένιο τοστ νουτέλας στο τηγάνι!

Μια συνταγή για ένα πολύ γρήγορο σοκολατένιο τοστ στο τηγάνι με νουτέλα με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: