Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                   


---

Και όμως τώρα οι Γερμανοί δικαιώνουν Τσίπρα-Βαρουφάκη – Ο ρόλος των ΗΠΑ

«Για να σωθεί η Ευρώπη, η Γερμανία πρέπει να κάνει επενδύσεις», υπογραμμίζει η Suddeutsche Zeitung, επισημαίνοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έχει δίκιο ότι έπειτα από επτά χρόνια κρίσης η Ευρώπη χρειάζεται επειγόντως μια νέα συμφωνία για περισσότερη ανάπτυξη.
Read More

Ο Σερραίος που πάλεψε με το... ανακόντα της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοπικό κανάλι των Σερρών κάνει ρεπορτάζ για φίδια που κόβουν βόλτα στα σπίτια της πόλης όταν ο δημοσιογράφος εντοπίζει τον άνθρωπο που... αποτελεί την τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας απέναντι την κυριαρχία των φιδιών στον πλανήτη.
Read More

Εντονη κινητικότητα σε ΑΝΤ1 - Star

Αν και ο ANT1 σαρώνει στο δελτίο ειδήσεων απέναντι στο Mega, στο δημοσιογραφικό δυναμικό του το τελευταίο διάστημα επικρατεί ανησυχία, καθώς έχει ξαναρχίσει η συζήτηση για απολύσεις, με «άνωθεν» εντολή.
Read More

Οι ΗΠΑ ένα βήμα πιο κοντά στην "ακτίνα του θανάτου"

Ο "Πόλεμος των Άστρων" ίσως δεν αργήσει να γίνει πραγματικότητα στον πλανήτη μας, καθώς οι ΗΠΑ έκαναν ένα σημαντικό βήμα για να αποκτήσουν ένα αερομεταφερόμενο υπερόπλο λέιζερ, το οποίο εκτοξεύει από ψηλά «ακτίνες θανάτου» που καταστρέφουν με τρομερή ακρίβεια τον επίγειο ή εναέριο στόχο τους.
Read More

Ακυρώθηκε το σημερινό Brussels Group

Ακυρώθηκε σύμφωνα με κυβερνητικές πληροφορίες η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Brussels Group.
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν νωρίτερα πως συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη και πως είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη απόψε το βράδυ.
Read More

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια

Μεγάλωσε 180 παιδιά ενώ οι 23 γυναίκες που είχε πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο...
Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρό χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό.
Read More

Λάρνακα: Τριετής φυλάκιση 48χρονου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Κύπρου που συνεδρίασε σήμερα (26/5/2015) στη Λάρνακα στον Χ.Ν. 48 χρόνων, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου αγοριού και άσεμνης επίθεσης εναντίον του.
Read More

Βεβήλωσαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Ιερόσυλοι βεβήλωσαν τα έξι εκκλησάκια που έχουν στηθεί στα Τέμπη, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους φίλοι του ΠΑΟΚ, σε τροχαίο δυστύχημα στις 4 Οκτωβρίου του 2009.
Για το περιστατικό ενημέρωσε ο ιερέας που είχε αναλάβει να κάνει τις δοξολογίες και τη συντήρηση του χώρου.
Read More

8 φρικιστικά πειράματα στην ιστορία της ανθρωπότητας


Όταν η επιστήμη πέφτει στα χέρια νοσηρών μυαλών ή πολύ απλά οι επιστήμονες πιέζονται από έτι νοσηρότερες κυβερνήσεις για να παράγουν αποτέλεσμα στα σκοτεινά σχέδιά τους.
Τότε, τα πιο φρικιαστικά πειράματα σε ζώα και ανθρώπους λαμβάνουν χώρα και προκαλούν τουλάχιστον αναγούλα.
Read More

Άη Στράτης: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους για τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις την Τρίτη 26 Μαΐου, που είχαν προαναγγείλει οι κάτοικοι του Άη Στράτη και τις οποίες είχαν γνωστοποιήσει δια επιστολής τής δημάρχου τους Μαρίας Κακαλή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως υποστηρίζουν «μετρούν 36 ημέρες ακτοπλοϊκής απομόνωσης».
Read More

Το Ιράκ ανακοίνωσε εκστρατεία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στην Ανμπάρ

Η κυβέρνηση του Ιράκ ανακοίνωσε την Τρίτη την έναρξη εκστρατείας για να εκδιώξει το Ισλαμικό Κράτος από την επαρχία Ανμπάρ, στο δυτικό Ιράκ.
Read More

Μας δουλεύουν και από πάνω! Μέρκελ και Σόιμπλε τσακώνονται για την Ελλάδα

Μας δουλεύουν και από πάνω. Γερμανική εφημερίδα παρουσιάζει την Άνγκελα Μέρκελ γοητευμένη από τον Αλέξη Τσίπρα και να θέλει το «καλό» της Ελλάδας, ενώ ο Σόιμπλε (λες και κυβερνά ο Σόιμπλε) έχει άλλη γραμμή για το ελληνικό ζήτημα. Και μας θεωρούν τόσο κρετίνους ώστε ότι θα πειστούμε από το παιχνίδι του «καλού» και «κακού» μπάτσου…
Read More

Με 10 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο Τζόνι Ντεπ για την υπόθεση με τους σκύλους

Ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πρόσφατα μετέφερε παράνομα στην Αυστραλία τους δύο σκύλους του, κινδυνεύει με δεκαετή ποινή κάθειρξης, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Guardian.
Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτήν την εποχή πραγματοποιεί γυρίσματα για την ταινία "Οι Πειρατές της Καραϊβικής: 
Read More

Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος κέρασε γλυκά του αστυνομικούς για την άψογη συμπεριφορά τους

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Πυλαίας της Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν πως κρατούμενος που βρισκόταν στα κρατητήρια του τμήματος έφτασε στην πόρτα τους κρατώντας ένα κουτί με... γλυκά. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για κλοπές και χρήση ναρκωτικών. Κρατήθηκε για πάνω από 6 μήνες λόγω συμφόρησης των φυλακών. 
Read More

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να βοηθήσουν τον Τσίπρα παρά τα… ταξιδάκια στη Ρωσία

Αμερικανική παρέμβαση στη σύνοδο των ηγετών των επτά πλουσιότερων χωρών του κόσμου (G7) υπέρ μιας συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών θα υπάρξει μετά την τηλεφωνική επαφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου.
Read More

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Καταιγίδες, άνεμοι και χαλάζι!

Χαλάει πολύ ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ισχυρούς ανέμους αλλά και χαλάζι έως και την Παρασκευή.
Σήμερα από το βράδυ, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάννησα αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Read More

Προσφέρει 70 πρόβατα, 50 αγελάδες και 30 κατσίκες για την κόρη του Ομπάμα


Ένας δικηγόρος από την Κένυα είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την κόρη του Ομπάμα και είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα για αυτήν.
Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε συγκεκριμένα 150 ζώα...
Read More

Ο αρχαιολογικός θησαυρός που έγινε θρύψαλα λόγω τουρίστριας

Ένας θησαυρός που άντεξε αιώνες... έγινε θρύψαλα από μια τουρίστρια.
Η τουρίστρια δεν τραυματίστηκε παρά μόνο επιπόλαια, ωστόσο το αρχαίο πιθάρι που ήταν εκτεθειμένο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, όμως, υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά...
Read More

Ένα μωρό που αναστήθηκε! Θαύμα της Παναγίας!

Μια Ιουδαία γυναίκα ήταν έγκυος αλλά είχε τόσους πολλούς πόνους και οδύνες που δεν μπορούσε να γεννήσει, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες γυναίκες.
Όσους τρόπους και ιατρικά κι αν δοκίμασαν, δεν κατάφεραν να της βγάλουν το βρέφος… κι έτσι από ώρα σε ώρα περίμεναν και την ίδια την ταλαίπωρη να ξεψυχήσει.
Read More

Στη φυλακή η μάνα, η θεία και ο παππούς για το βιασμό της 7χρονης

Η μητέρα έφτυσε την κόρη της στο δικαστήριο
Τη μέγιστη ποινή που προβλέπει ο νόμος επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω, σε τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους στην φρικιαστική υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης κοριτσιού, ηλικίας 7 ετών.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: