Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                        


---

Αζερμπαϊτζάν: Πρώτη Δημοκρατία στη μουσουλμανική Ανατολή (ΦΩΤΟ)

του Rahman Mustafayev, Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα
Στις 28 Μαΐου ο λαός του Αζερμπαϊτζάν γιορτάζει την εθνική του εορτή - την Ημέρα της Δημοκρατίας (μνημονεύει την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν - ΛΔΑ) που προκηρύχτηκε στις 28 Μαΐου 1918 και υπήρχε μέχρι 28 Απριλίου 1920.
Read More

Οι Αλβανοί που σκοτώθηκαν από τους Σκοπιανούς είχαν σχέσεις με τζιχαντιστές

Σχέσεις με τζιχαντιστές και συγκεκριμένα με το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται ότι είχαν οι Αλβανοί αυτονομιστές που έδωσαν μάχη ενάντια στις σκοπιανές δυνάμεις στο Κουμάνοβο πριν δύο εβδομάδες περίπου.
Read More

Kώστας Τάκας: Ο Έλληνας στην υπόθεση διαφθοράς στη FIFA

Ο Κώστας Τάκας φέρεται να είναι ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της FIFA που έχουν συλληφθεί τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση της δωροδοκίας/δωροληψίας. Ποιος είναι ο Έλληνας εμπλεκόμενος...
Read More

Μαίνεται ο εμφύλιος στη ΝΔ - «Εκτός γραμμής» ξανά ο Νίκος Δένδιας

Απροσδόκητος εμφύλιος σε δημόσια θέα ξέσπασε στη ΝΔ για νομοσχέδιο… του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Νίκος Δένδιας εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά «εκτός γραμμής» και από την Ολομέλεια της Βουλής κατήγγειλε νομοσχέδιο της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο όμως νωρίτερα είχε υποστηρίξει ο εισηγητής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου διεκδικώντας μάλιστα την «πατρότητά» του.
Read More

Κρίσιμη επίσκεψη Βούτσιτς στα Τίρανα

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούν τα σερβικά ΜΜΕ τη διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς στην Αλβανία και προβάλλουν τη θέση Σέρβων αξιωματούχων και εκπροσώπων της διεθνούς κοινότητας ότι η επίσκεψη αυτή δεν είναι μόνο συμβολική και πως αναμένουν μηνύματα φιλίας και ενδείξεις ειλικρινούς συνεργασίας από τον Σέρβο πρωθυπουργό και τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα.
Read More

Κυπριακό: Φιλοτουρκική τοποθέτηση πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε, όχι .... για πρώτη φορά, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λευκωσία John M. Koenig, ο οποίος δήλωσε πως προσωπικώς δεν θεωρεί ότι το Κυπριακό είναι κατά κύριο λόγο πρόβλημα εισβολής και κατοχής, σημειώνοντας ότι είναι στο χέρι των Κυπρίων να επαναδιεκδικήσουν το Κυπριακό Όνειρο.
Read More

Εκτροπή ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αντιρίου - Υπάρχουν τραυματίες

Εκτός Εθνικής Οδού βρέθηκε λεωφορείο που ανήκει στα ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στην περιοχή του Τερόβου, στη θέση “Πλατανάκια” ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι επιβάτες έχουν τραυματιστεί
Read More

Στο υπουργείο Οικονομικών ο Τσίπρας - Συνεδρίαση της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης

Σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης πραγματοποιείται το μεσημέρι της Τετάρτης (27/05/2015) στο υπουργείο Οικονομικών
Όλα δείχνουν ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επίτευξη της πολυπόθητης συμφωνίας και ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω του όλο το βάρος της διαδικασίας.
Read More

Πιλότος παρήγγειλε πίτσα για να... παρηγορήσει τους επιβάτες!

Είσαι πιλότος και ενώ το αεροπλάνο είναι γεμάτο η απογείωση καθυστερεί άγνωστο για πόσο. Τι κάνεις;
Κυβερνήτης αεροσκάφους της εταιρείας Delta που θα εκτελούσε πτήση από τη Φιλαδέλφεια στην Ατλάντα αναζητούσε λύση για τους εξαγριωμένους επιβάτες καθώς το αεροπλάνο κατέληξε σε άλλο αεροδρόμιο όπου και παρέμενε για ώρες καθηλωμένο λόγω κακοκαιρίας.
Read More

Χάος με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Καθυστέρηση στην έναρξη του Brussels Group

Το απόλυτο χάος επικρατεί από το πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών καθώς μια ηλεκτρική βλάβη οδήγησε στην ακύρωση όλων των αναχωρήσεων και αφίξεων πτήσεων μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Read More

Η ιστορία της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο την πεθερά της

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη δημοτική κοινότητα Θερμησίας Αργολίδος η είδηση της σύλληψης της 42χρονης Χ.Μ. η οποία κατηγορείται ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στην πεθερά της τον Ιούνιο του 2013. Η σύλληψή της έγινε από τους αστυνομικούς της διεύθυνσης Κρανιδίου καθώς εις βάρος της 42χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικείου Τρίπολης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Read More

ΗΠΑ: Βρέθηκαν φωτογραφίες των πρώτων ασθενών που υποβλήθηκαν σε εγχείρηση εγκεφάλου

Εδώ και περισσότερες από 3 δεκαετίες, οι φοιτητές του πανεπιστημίου Γέιλ επισκέπτονται το σκοτεινό υπόγειο της σχολής τους, για να μελετήσουν τους εκατοντάδες ανθρώπινους εγκεφάλους που φυλάσσονται εκεί μέσα σε μεγάλα δοχεία με φορμαλδεΰδη.
Read More

Νεαρή Ρομά τελικά η μητέρα του αγοριού από τον καταυλισμό της Σπάρτης

Βιολογικό παιδί της νεαρής Ρομά από τη Θήβα είναι το αγοράκι που βρέθηκε σε μία οικογένεια Ρομά στον καταυλισμό της Τραπεζοντής, όπως αποδείχθηκε από την εξέταση DNA.
Read More

Νίκος Κοτζιάς: Δεν κλείνει το Ελληνικό Προξενείο στην Κορυτσά


Το Υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας στην ερώτηση του Βουλευτή Αχαϊας και Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Νίκου Νικολόπουλου, για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σειρά δημοσιευμάτων, περί φημολογούμενου κλεισίματος του Ελληνικού Προξενείου στην Κορυτσά, διαβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.
Read More

Ποιο οπλικό σύστημα παίρνουν οι Τούρκοι από τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Αμερικάνικη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία DSCA (Defense Security Cooperation Agency) ενέκρινε την πώληση του οπλικού συστήματος Phalanx MK 15 Block 1B στο Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας.
Read More

"Αυτό θα είναι το ΠΝ μέχρι το 2016"! Τι ανακοίνωσε ο Α/ΓΕΝ για υποβρύχια,πυραυλακάτους και P-3

Το Πολεμικό Ναυτικό του άμεσου μέλλοντος περιέγραψε ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης από την πρύμνη του ιστορικού ΒΕΛΟΥΣ. Στην ομιλία του με αφορμή την επέτειο ο Α/ΓΕΝ διαβεβαίωσε ότι :
Read More

ΤΡΩΜΕ… ΚΑΡΚΙΝΟ! Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να τα αποφεύγετε.. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

 
Έρχεται τώρα η παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!
Read More

Tο μεγαλύτερο θαύμα του αιώνα έγινε στην Ρουμανία!

Σε ένα χωριό της Ρουμανίας δεν υπήρχε ιερέας, και οι κάτοικοι πήγαιναν συχνά στον Πατριάρχη με το αίτημα, την πλήρωση της κενής θέσης.

Όμως ο Πατριάρχης δεν είχε την δυνατότητα να ικανοποιήσει το αίτημα των ανθρώπων. Πήγαιναν και ξαναπήγαιναν οι κάτοικοι, αλλά, τίποτε ο Πατριάρχης τους έλεγε τα ίδια λόγια, ότι δεν έχω ιερέα να σας στείλω στο χωριό.
Read More

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ: Ο Μπαρόζο αναλαμβάνει ισχυρό πόστο στη Λέσχη Bilderberg

Ποιός δε θυμάται τις συχνές επισκέψεις του στην Ελλάδα, τις βόλτες με το ελικόπτερο με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και γενικά τη στάση του απένναnτι στη χώρα μας όσο ήταν πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής;
Read More

Οι Ράδιο Αρβύλα αποκαλύπτουν τους μυστικούς διαλόγους και καταγράφουν τους δανειστές (Βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ετοίμασαν οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στο περιοδικό των New York Times σχετικά με την ηχογράφηση του Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: