Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                      


---

Προκλητικός ο Τόμσεν: 300 ευρώ μισθός στην Ελλάδα είναι καλά

Με την κατάθεση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Βασίλη Κορκίδη ξεκίνησε τις εργασίες της, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια.
Read More

Oι 10 τρελοί τρόποι που οι άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα

Όλοι χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε και, ειδικά στις ημέρες που ζούμε τα χρήματα μοιάζουν να παίζουν ένα ακόμη σημαντικότερο ρόλο στη ζωή μας- ασχέτως αν θα έπρεπε ή όχι.
Read More

Παυλόπουλος: "Μόνο ανόητοι μπορούν να αμφιβάλλουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας"

Σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις αναφορικά με την ελληνικότητα της Μακεδονίας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του, νωρίτερα σήμερα, με αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στο Προεδρικό Μέγαρο.
Read More

Ανησυχητικό το κλίμα για τον Ερντογάν

Δέκα μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, για πρώτη φορά από το 2002 το κλίμα είναι ανησυχητικό για το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
Read More

Απίστευτη ατάκα Χαρακόπουλου στον... "θρησκευόμενο ΣΥΡΙΖΑίο υπουργό"

"Εκπτώσεις" στο κυβερνητικό πρόγραμμά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους αγρότες, ανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΠΕΝ Βαγγέλης Αποστόλου σε σύσκεψη με Θεσσαλούς κτηνοτρόφους και βουλευτές.
Read More

Η Νεμπράσκα καταργεί τη θανατική ποινή

Η Νεμπράσκα είναι η πρώτη συντηρητική πολιτεία που καταργεί τη θανατική ποινή στις ΗΠΑ τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια, η οποία αψηφώντας το βέτο του ρεπουμπλικανού κυβερνήτη της, γίνεται η 19η πολιτεία στις 50 που αντικαθιστά την εσχάτη των ποινών με την ισόβια κάθειρξη.
Read More

Νέες προσλήψεις από τον ΟΤΕ

Ευκαιρίες εργασίας σε νέους ανθρώπους προσφέρει ο Όμιλος ΟΤΕ με την ανακοίνωση θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, σε πολλές περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΟΤΕ ενδιαφέρεται να προσλάβει:
Read More

Μηλόπιτα με παγωτό

Πλήρες γλυκό με πλούσια γεύση
Υλικά για 6-8 άτομα
Read More

Την Πεντηκοστή κλειδώνονται οι ψυχές;

ΠΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ότι της Πεντηκοστής κλειδώνονται οι ψυχές ;
Τούτη την περίεργη ερώτηση μου έκανε χθές το απόγευμα μία κυρία.
Read More

Σκηνοθετημένο το θέατρο της ελληνικής χρεοκοπίας, λέει ο γερμανικός Τύπος

Βρίσκονται όντως στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών;
Και υπάρχουν ουσιαστικές διαφωνίες ή πρόκειται για ένα παιγνίδι ισχύος και εντυπώσεων, διερωτάται ο Γερμανικός Τύπος.
Read More

Βενιζέλος: Στριμωγμένη, με την πλάτη στον τοίχο, η χώρα

Αφού ξοδεύτηκαν τέσσερις ολόκληροι μήνες, τώρα όλοι δυστυχώς καταλαβαίνουμε ότι η χώρα είναι στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο χωρίς χρόνο και χρήμα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, εξαπολύοντας επίθεση για πολλοστή φορά κατά της κυβέρνησης για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Read More

Άγιο Όρος προς Γ.Μπουτάρη: "Μην τολμήσεις να πατήσεις εδώ"

Επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπολύει με επιστολή της προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους η «Σύναξη Κληρικών και Μοναχών».
Αφορμή στάθηκε η διοργάνωση του 4ου Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ υπερηφάνειας που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Ιουνίου με τη στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Read More

Ιράκ: Περίπου 470 σοροί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους στο Τικρίτ

Περίπου 470 σοροί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους γύρω από την πόλη Τικρίτ στο Ιράκ, όπου οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατηγορούνται ότι σφαγίασαν πολλούς νεοσύλλεκτους το 2014, δήλωσε σήμερα (28/05/2015) η υπουργός Υγείας.
Read More

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα ινστιτούτα αδυνατίσματος

Συνεχώς πληθαίνουν οι καταγγελίες από τους καταναλωτές για παραπλανητικές τακτικές, αλλά και χρεώσεις εκατοντάδων ευρώ από ινστιτούτα αδυνατίσματος, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ).
Read More

Ρήτρα δραχμής ζητούν στα τουριστικά συμβόλαια ξένοι οργανισμοί

Ημέρες 2012 αρχίζει να θυμίζει η κατάσταση στην τουριστική αγορά καθώς μεγάλοι ξένοι τουριστικοί οργανισμοί πιέζουν τους Έλληνες ξενοδόχους να υπογράψουν συμβόλαια με «ρήτρα δραχμής» για το 2016.
Read More

Επίθεση Β.Πούτιν στις ΗΠΑ για την FIFA: "Ολα τα έκαναν για να μας πάρουν το Μουντιάλ του 2018" - Σκληρή ανακοίνωση από το ρωσικό ΥΠΕΞ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε ευθέως πριν λίγο τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι κρύβονται πίσω από την υπόθεση του "σκανδάλου" της FIFA για να χάσει η Ρωσία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Και υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ "Eπιδιώκουν την μη επανεκλογή του Ζεπ Μπλάτερ ο οποίος τυγχάνει της ρωσικής υποστήριξης".
Read More

35χρονη δασκάλα αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στο συζυγικό κρεβάτι της

Ακόμα μια δασκάλα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο μαθητή της. Η 35χρονη βοηθός δασκάλα, Λουίζ Άσπιναλ (Louise Aspinall), από το Μάντσεστερ, αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της, αφού τον παρέσυρε στο σπίτι της και το έκανε μαζί του στο συζυγικό της κρεβάτι.
Read More

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Φώτης Καλένης

Σοκαρισμένη είναι η πολιτική οικογένεια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από τον θάνατο του οργανωτικού Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Φώτη Καλένη, ο οποίος είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ.
Ο Φώτης Καλένης από τη Χρυσούπολη, 39 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΟ Ξάνθης-Καβάλας, στο ύψος της Πέρνης. 
Read More

Σακελλαρίδης: Σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή να υπάρξει συμφωνία

Η αισιοδοξία της κυβέρνησης εδράζεται σε στοιχεία, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη (28/05/2015) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή (31/05/2015) να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.
Read More

Έκανε… πλάκα ότι θα αυτοκτονούσε

Συναγερμό σήμανε χθες το βράδυ στην αστυνομία το μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης μιας 37χρονης γυναίκας στην Πάτρα, η οποία εξέφρασε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: