Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Καθημερινά Νέα από το Tilegrafima.gr



 

                                  Καθημερινά Νέα από το tilegrafima.gr

                                                       


---

Σκληρή απάντηση Καμμένου στον Γιούνκερ

Σκληρή μεν και καθόλου διπλωματική, αλλά έμμεση απάντηση προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Λουξεμβούργιο Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ και τα όσα ο ίδιος είχε προηγουμένως δηλώσει περί των στρατών των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έδωσε πριν από λίγη ώρα μέσω του twitter του ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος.
Read More

«Τίναξαν στον αέρα» σημαντικό ηγέτη της Αλ Κάιντα στην Υεμένη

Ένας σημαντικός οπλαρχηγός της Αλ Κάιντα στην αραβική χερσόνησο σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ με μη επανδρωμένο αεροσκάφος Drone, σύμφωνα με το CNN.
Νεκρός είναι ο τζιχαντιστής εμίρης Νασρ Ιμπν Αλί Αλ Άνσι (Nasr Ibn Ali Al Ansi).
Read More

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα – Ζευγάρι αυτοκτόνησε επειδή δεν το άφηναν να παντρευτεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα στην Ινδία. Ένας νεαρός ινδουϊστής και η αγαπημένη του, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, βρέθηκαν κρεμασμένοι μαζί από ένα δέντρο.
Η Αστυνομία υποθέτει ότι τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή οι οικογένειές τους δεν τους επέτρεπαν να παντρευτούν.
Read More

Οι Ταλιμπάν ισχυρίζονται ότι έριξαν το ελικόπτερο με τους πρεσβευτές

Οι Πακιστανοί Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν το ελικόπτερο που μετέφερε διπλωμάτες και το οποίο συνετρίβη σε απομονωμένο χωριό στο βορειοανατολικό τμήμα του Πακιστάν, όπου οι ένοπλοι τζιχαντιστές δεν έχουν γνωστή παρουσία.
Read More

Νιγηρία: Επίθεση βομβιστή καμικάζι σε σχολείο

Δώδεκα σπουδαστές τραυματίστηκαν, κάποιοι εξ αυτών, σοβαρά όταν ένας καμικάζι άνοιξε πυρ εναντίον τους προτού πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στην είσοδο μίας επαγγελματικής σχολής στην πόλη Πότισκουμ, στη βορειοανατολική Νιγηρία.
Πρόκειται για μία περιοχή που τίθεται συχνά στο στόχαστρο της Μπόκο Χαράμ. Για την επίθεση και τα όσα ακολούθησαν μίλησαν σε διεθνή ΜΜΕ αυτόπτες μάρτυρες καθώς επίσης και αστυνομικοί.
Read More

Βίντεο σοκ: Τι έκανε το πρωί της Μ. Παρασκευής ο δολοφόνος της Άννυ

Ένα νέο βίντεο για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα (8/5).
Συγκεκριμένα, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχει καταγράψει τον πατέρα της μικρής Άννυ να ψωνίζει το πρωί της Μεγάλης Παρασκεύης καθαριστικά, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιήθηκαν για να εξαφανίσει τα ίχνη της κόρης του.
Read More

Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα με Δραγασάκη, Τσακαλώτο και Σταθάκη στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση που έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Read More

Eφαρμογή αφύπνισης δεν σταματά να χτυπά αν δεν τραβήξεις selfie!

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς είναι η έκφρασή σας τη στιγμή ακριβώς που ξυπνάτε το πρωί;
Read More

Ουραγός η Ελλάδα σε δότες μυελού και ομφάλιου αίματος!

Ουραγός είναι η χώρα μας σε δότες αίματος, μυελού και ομφάλιου αίματος, ενώ είμαστε πρωταθλητές στη φύλαξη ομφάλιου αίματος σε ιδιωτικές τράπεζες.
Read More

Οι δανειστές επιμένουν στη μείωση των συντάξεων, λέει ο Ρωμανιάς

Οι δανειστές επιμένουν σε μείωση επικουρικών και κύριων συντάξεων, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς στο Mega.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, «έχουν το mail Χαρδούβελη δίπλα τους και έχουν κολλήσει σε αυτό».
Read More

6 τραυματίες από φωτιά στα διυλιστήρια Ασπροπύργου

Έξι είναι οι τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 8.20 στις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, όπως ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.).
Σύμφωνα με την εταιρεία, το ατύχημα οφείλεται σε ανάφλεξη που σημειώθηκε στη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από ελληνική εργολαβική εταιρεία.
Read More

Γκάτζετ για την κωλότσεπη μετρά το πέρδεσθαι!

Ούτε η Apple δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την εφαρμογή για το iPhone. Το app λαμβάνει σήματα από μια συσκευή που τοποθετείται στη κωλότσεπη και καταμετρά τις εκπομπές αερίων.
Read More

Ο βρετανικός Τύπος πανηγυρίζει για τη νίκη του Ντέιβιντ Κάμερον

Ο βρετανικός Τύπος, στην πλειοψηφία του συντηρητικός, χαιρετίζει τη νίκη του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και των Τόρις στις βουλευτικές εκλογές.
Read More

Το Facebook τροφοδοτεί την πολιτική και ιδεολογική πόλωση;

Εμποδίζει το Facebook -χάρη στους «έξυπνους» αλγόριθμούς του- τους χρήστες του να εκτεθούν σε διαφορετικές γνώμες εντελώς αντίθετες από τις δικές τους τροφοδοτώντας έτσι την ιδεολογική και πολιτική απομόνωση και πόλωση;
Αυτό ήταν το αντικείμενο μιας νέας έρευνας η οποία αποφάνθηκε ότι ναι μεν το Facebook συντηρεί τα διαχωριστικά φράγματα, αλλά η πολωτική επίδραση των αλγορίθμων του δεν είναι μεγάλη και σίγουρα είναι μικρότερη από τις αποφάσεις των ίδιων των χρηστών για το ποιές ειδήσεις θα διαβάσουν και θα ανταλλάξουν στο κοινωνικό δίκτυο.
Read More

Telegraph: Παράλληλο νόμισμα για την Ελλάδα προτείνει μέλος της ΕΚΤ

Ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας πρότεινε τη λύση του «παράλληλου νομίσματος» που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους της εάν ξεμείνει από ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.
Read More

Απίστευτα ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Δείτε τι κάνει ο γιατρός για να "δει" μία τυφλή έγκυος το μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Tatiana είνα μία τυφλή εγκυμονούσα που πηγαίνει στο γιατρό της για τον καθιερωμένο... υπέρηχο.
Αυτό που κάνει όμως ο γιατρός είναι ότι πιο συγκινητικό έχεις δει!
Read More

Στο νοσοκομείο πάλι ο Πελέ

Ο 74χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής εισήχθη στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο και σύμφωνα με τους γιατρούς υποβλήθηκε σε επέμβαση προστάτη.
Read More

Νέλι Μπλάι:Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ψυχιατρείο για ρεπορτάζ

Νέλι Μπλάι ή αλλιώς Elizabeth Jane Cochran η δημοσιογράφος που στάθηκε δίπλα στους μη προνομιούχους, τους αβοήθητους, τις μειονότητες και αψήφησε τις προσδοκίες της κοινωνίας για τις γυναίκες.
Read More

Σήμερα το Euro Working Group ενόψει του Eurogroup

Eν αναμονή της τηλεδιάσκεψης του Euro Working Group σήμερα Παρασκευή (8/5), ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας προκειμένου τα τεχνικά κλιμάκια να ενημερωθούν για τις εργασίες στο Brussels Group.
Read More

Ηγουμενίτσα: Τραυματίστηκε μετανάστης στην προσπάθειά του να φύγει από τη χώρα

Ένας μετανάστης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να μπει στον περίφρακτο χώρο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, όπου θα επιχειρούσε να βρει τρόπο για να φύγει στο εξωτερικό.
Ο μετανάστης είχε κρυφτεί σε αξόνια ασυνόδευτου φορτηγού και συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (07/05) από στελέχη του Λιμενικού.
Read More

Δεν υπάρχουν σχόλια: