Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ | ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΤΙΛΗ

cid:image001.png@01D2612C.B1ED4D20
Ως αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, σας ευχόμαστε να έχετε μία όμορφη και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την έκθεση "Sette", της Χριστίνας Φυτιλή σε επιμέλεια Γιώργου Τσακίρη που εγκαινιάζεται την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στις 20:00 στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος. 
Πρόκειται για έκθεση επιτοίχιας γλυπτικής με έργα που αποτυπώνουν την εμπειρία, τις στιγμές, και τα γεγονότα – σταθμούς στη ζωή της καλλιτέχνιδος και τα οποία έχουν διαμορφώσει την εικαστική και προσωπική της διαδρομή. Το «7» συμβολίζει τις πόλεις που έζησε και είναι ο αριθμός που ορίζει τον δρόμο και τη μνήμη της, το παρόν και το παρελθόν της. Η Χριστίνα Φυτιλή ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας 7 πόλεις, 7 ξεχωριστούς κόσμους και δημιουργεί ένα μωσαϊκό εικόνων και συναισθημάτων.
Όπως αναφέρει και ο Γιώργος τσακίρης οποίος επιμελείται την έκθεση, η δουλειά της Χριστίνας Φυτιλή είνα «παίγνιο μέχρι τέλους, ρυθμός τολμηρός, χρώματα ζωντανά. Το αποτέλεσμα, σχεδόν πολλές φορές ένα βίαιο θέαμα, κίτρινα, κόκκινα, φωτεινά χρώματα ντύνουν τον σαρκασμό. Ένας σαρκασμός που θέλει να προκαλέσει, να αμυνθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: