Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Επιτέλους καιρός για διάβαμα!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Ο Οκτώβριος φτάνει στο τέλος του και τα πρώτα κρύα έρχονται· ο ιδανικός καιρός για διάβασμα! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΑΡΘΟΥΡ
Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
Ποιος ήταν άραγε ο μυστηριώδης ξένος που τριγυρνούσε και έκλεβε παπαγάλους; Χρησιμοποιώντας την «Αλυσίδα από αυτί σε αυτί», ο Τζούπιτερ και οι δύο του φίλοι αρχίζουν ένα αλλόκοτο, ριψοκίνδυνο κυνήγι που, τελικά, μέσα από γρίφους, παγίδες και απαγωγές, τους οδηγεί στη «λιθιά πέρα απ' τα οστά», σ' έναν καταπληκτικό θησαυρό και σε μια θανάσιμη απειλή...
Διαβάστε και τα άλλα βιβλία με τα μυστήρια που διαλευκαίνουν οι Τρεις Ντετέκτιβ.





ΦΑΝΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Η ΜΠΕΤΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΕΒΔΟΜΗ ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 3
Η μοναδική Μπέτυ Ρουμπέτη, συντροφιά με την ανεκδιήγητη γάτα Λουκία και τον καλύτερό της φίλο Ερρίκο, είναι ξανά μαζί και μας ταξιδεύουν… πετώντας, στην κυριολεξία, στο μακρινό Μεγαλονήσι, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια απαγωγή και δεκάδες κινδύνους. Ποιος θέλει να βλάψει τη Μάμι Μπλου; Τι ρόλο παίζει ο μυστηριώδης πιλότος Ιούλιος Φλάι; Και τι κρύβει τόσο επιμελώς η Λουκία από την αφεντικίνα της; Ένας Άγγλος λόρδος που νόμιζε πως μπορούσε να πάρει ό,τι ήθελε από την Ελλάδα· ένα γράμμα που έγραψε ένας Τούρκος μαρμαρογλύπτης πριν από 177 χρόνια· ένα μυστικό που έμενε καλά κρυμμένο όλον αυτό τον καιρό και μια αλήθεια που, αν μαθευτεί, θα ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο.
Ο Ήπιος Θερμοκήπιος, η Αθηνά κι ο Ορέστης προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας απίστευτης ιστορίας.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΥΑΛΙΑΜΣ
ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ!
Πριν από πολλά χρόνια ο παππούς ήταν πιλότος στην πολεμική αεροπορία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πετούσε ένα Spitfire και ήταν άφταστος! Αλλά όταν τον στέλνουν στο γηροκομείο Πύργοι του Λυκόφωτος, που το διευθύνει ο στριμμένος κύριος Σουάιν, ο παππούς και ο εγγονός του, ο Τζακ, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να καταστρώσουν μια τολμηρή απόδραση.
Δεν ξέρουν όμως ότι ο σατανικός διευθυντής τούς έχει πάρει χαμπάρι... Στη Μιράντα αρέσει να είναι διαφορετική. Τη μέρα που ο δάσκαλος τους ζητάει να φέρουν το κατοικίδιό τους στο σχολείο, η Μιράντα παρουσιάζει σε όλους το πολύ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κατοικίδιό της... Όμως, η κυρία Φούσκωμα, η διευθύντρια, πιστεύει ότι τα φίδια πρέπει να απαγορεύονται στα σχολεία. Βέβαια, η Πηνελόπη έχει άλλη άποψη…
ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχει ένα ΦΙΔΙ στο βιβλίο!
GRAPHIC NOVELS

ΑΝΤΙ ΓΚΡΙΦΙΘΣ
ΤΟ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 52 ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΕΡΙ ΛΙΜΠΕΝΣΕΝ
Η ΑΟΡΑΤΗ ΕΜΙ
Το απίστευτο δεντρόσπιτο του Άντι και του Τέρι μεγαλώνει και αποκτά 13 νέους ορόφους. Έχουν προσθέσει ένα δωμάτιο σύνθλιψης καρπουζιών, μια κυματομηχανή, ένα παιχνίδι φιδάκι, έναν πυραυλοκίνητο εκτοξευτή καρότων, μια Σχολή Εκπαίδευσης Σαλιγκαριών Νίντζα και ένα υψηλής τεχνολογίας γραφείο ιδιωτικών ερευνώ - ευτυχώς, διότι έχουν να λύσουν ένα ΜΕΓΑΛΟ μυστήριο: την εξαφάνιση του κυρίου Μεγαλομύτη.
Έρωτες. Ταπείνωση. Δάκρυα. Αυτή είναι η ιστορία δύο τελείως διαφορετικών κοριτσιών: της ήσυχης, ντροπαλής Έμι με την καλλιτεχνική φύση και της δημοφιλούς, αθλητικής και εξωστρεφούς Κέιτι. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται όταν μια μέρα ένα ντροπιαστικό ερωτικό σημείωμα πέφτει σε λάθος χέρια…
ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»






ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ







ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ



e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ!

ΚΑΘΡΙΝ ΛΙΤΛΓΟΥΝΤ
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 4 - ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το τέταρτο βιβλίο της σειράς ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 19/11/2017
Πάρε μέρος στην κλήρωση!

Εάν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας, επιλέξτε το βιβλίο που θέλετε με προσωπική αφιέρωση από τους αγαπημένους σας Έλληνες συγγραφείς!
Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφέας του μήνα
Χρήστος Δημόπουλος
Δημοσίευμα
Η Μπέτυ Ρουμπέτη και το τσίρκο της Ημισελήνου
Δημοσίευμα
Ο μαγικός κόσμος του παιδικού βιβλιου
Δημοσίευμα
Το καρυ-κευμένο καλαμαράκι!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΡΟΜΠΕΡΤ ΑΡΘΟΥΡ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
Τα χαλίκια έτριζαν κάτω από τα πόδια τους. Από πίσω τους, το μεγαλύτερο βάρος του χοντρού άντρα έκανε τα χαλίκια να τρίβονται μ’ έναν ήχο που προκαλούσε στον Πιτ ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα. Σχεδόν χάρηκε όταν επιτέλους μπήκαν στο πλακοστρωμένο αίθριο του σπιτιού και κοντοστάθηκαν μπροστά στην πελώρια εξώπορτα.
«Λοιπόν, ανοίξτε τώρα την πόρτα, παιδιά», είπε ο χοντρός άντρας. «Μπείτε μέσα. Μην ξεχνάτε πως έχω το δάχτυλο στη σκανδάλη. Στρίψτε στα δεξιά σας. Μπείτε στο δωμάτιο που θα βρείτε εκεί, και καθίστε στις πολυθρόνες στον απέναντι τοίχο».
Ο Τζούπιτερ γύρισε το χερούλι. Η πόρτα άνοιξε, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό χολ. Ο Πιτ μάζεψε το κουράγιο του και μπήκαν μαζί μέσα, έστριψαν δεξιά και βρέθηκαν σ’ ένα μεγάλο δωμάτιο γεμάτο με βιβλία, εφημερίδες και παλιά έπιπλα. Κολλημένες στον απέναντι τοίχο ήταν κάμποσες μεγάλες δερμάτινες πολυθρόνες.
Διέσχισαν το δωμάτιο και κάθισαν εκεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Το θεότρελο δεντρόσπιτο Tv Spot (Άντι Γκρίφιθς)

Οι περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου - Tv Spot (Χρήστος Δημόπουλος)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ!

Μια μέρα στο μουσείο μπορεί να έχει περιπέτεια, χιούμορ, αλλά και γνώσεις!
Μια μέρα στο μουσείο μπορεί να γίνει ένα ταξίδι στον χρόνο που να κάνει τα παιδιά να θέλουν να γνωρίσουν τους μουσειακούς θησαυρούς της χώρας μας, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και πολλοί και διαφορετικοί!


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: