Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη

  

     ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ      




 chronomichani 
Μουσικοθεατρικό αναλόγιο
Η Φύλακας της Τζοκόντα
Η προπώληση ξεκίνησε

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, 20:00  Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 19:00

Ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο όπου νέοι μουσικοί αναγεννησιακής μουσικής συναντούν τη μεγαλοφυΐα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και το μυστήριο που τον περιβάλλει.

Μήπως η Μάγδα Μαυρογιάννη ως μυστηριώδης φύλακας του πίνακα, ο Δημήτρης Κούντουρας με το σύνολο αναγεννησιακών οργάνων και ο εικαστικός Βασίλης Γαρυφαλλάκης στο ρόλο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι με τις απρόσμενες παρεμβάσεις ξυπνήσουν το παρελθόν και το φάντασμα του Λεονάρντο ξεδιπλώνοντας την ιστορία; 

 Εισιτήρια - Πληροφορίες 
 


 


 
 

 chronomichani 
Εργαστήριο κόμικς
Μουσική Χρονομηχανή
για παιδιά 7-12 ετών
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 11:00 & 13:00
Σταβίνσκι
Ένα ταξίδι στο χρόνο και τον τόπο θα κάνουν τα παιδιά για να γνωρίσουν τον ξεχωριστό αυτό συνθέτη, τη ζωή και το έργο του. Η αγάπη του για την τέχνη γενικότερα, για τη ζωγραφική αλλά και τη λογοτεχνία θα είναι η έμπνευση για να μάθουν τα παιδιά βασικές αρχές σχεδίου. 

 Εισιτήρια - Πληροφορίες 
 

   
Θέατρο για παιδιά
...κι εμείς καλύτερα!
για παιδιά 3-9 ετώνΚυριακή 19 Νοεμβρίου, 11:30 
Το νέο έργο της ομάδας ΝΤΟΥΘ, είναι ειδική παραγγελία της Βιβλιοθήκης και συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Στόχο έχει, μέσα από ένα κεφάτο και συγχρόνως ποιοτικό θέαμα και με όχημα ένα άλυτο μυστήριο που τα παιδιά καλούνται να λύσουν, να μεταφέρει το μήνυμα ότι η κριτική σκέψη και η έρευνα μπορούν να ανοίξουν τους ορίζοντες και να διευρύνουν τις δυνατότητές μας.
 Εισιτήρια - Πληροφορίες 
 

 
Θέατρο για παιδιά
Μίλα και Σουτ
για παιδιά 4-10 ετών
Κυριακή 19 Νοεμβρίου, 15:00
Συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά η επιτυχημένη παράσταση της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ. Κι ενώ στην Πόλη της Μελωδίας, οι φλύαρες νότες έχουν διώξει από την πόλη τους τις ντροπαλές παύσεις, ένα τρομερό λάθος, θα φέρει μια παύση, τον Σουτ, αντιμέτωπο με τη νότα Μίλα που έχει μυστηριωδώς χάσει τη φωνή της.
 Εισιτήρια - Πληροφορίες 
   
 
Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας
Πώς γεννιέται ένα βιολί & Δυσκολίες εκμάθησης και ουτοπία της ιδανικής εκτέλεσης έργου
Ομιλητής: Κώστας Παναγιωτίδης
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, 18:00
Ο φετινός πρώτος κύκλος του Ελεύθερου Εργαστηρίου Μουσικής Παιδείας υπό τον τίτλο "Τα μουσικά όργανα και οι ερμηνευτές τους" συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 18:00 με τον Κώστα Παναγιωτίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει το βιολί. 
Ακολουθούν 3 ακόμα ομιλίες έγκριτων μουσικών για 3 διαφορετικά μουσικά όργανα. Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε την ομιλία και όποια ή όποιες από τις επόμενες επιθυμείτε. 
Περισσότερες πληροφορίες
 Εγγραφή 
   

   
Παρουσίαση βιβλίου
Απρόσιτες ακτές: Η ζωή σε μια εφοπλιστική οικογένεια
Ηλίας ΚουλουκουντήςΔευτέρα 20 Νοεμβρίου, 19:00 
Παρουσίαση του νέου βιβλίου Ηλία Κουλουκουντή με τίτλο "Απρόσιτες ακτές: Η ζωή σε μια εφοπλιστική οικογένεια" από τις εκδόσεις Ποταμός.

Είσοδος ελεύθερη

Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: