Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος υποδέχεται τον εορταστικό Δεκέμβριο με δύο εκθέσεις ζωγραφικής, μία ατομική στον Τεχνοχώρο (Λεμπέση 4) και μία ομαδική στο My Art Boxby Technohoros(Λεμπέση 12),  που εγκαινιάζονται ταυτόχρονα την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.   
Στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος στη Λεμπέση 4, ο Νικόλας Αντωνίου παρουσιάζει για τρίτη φορά ατομική του έκθεση στην γκαλερί,  με τίτλο “A Normal Person” που εξετάζει τον Σύγχρονο Άνθρωπο και την πραγματικότητα που πλάθει ο ίδιος, μέσα από τις εικόνες και τις εντυπώσεις που του δημιουργούνται καθημερινά.
Στο My Art Boxby Technohoros, στη Λεμπέση 12 παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση 18 Ελλήνων  και ξένων εικαστικών με τίτλο  “Van Gogh Revisited”, σε επιμέλεια των Άλκηστης Κοντοπούλου και Σοφίας Χρυσαφοπούλου.
Οι συμμετέχοντες, έχουν κοινό σημείο την πολύμηνη εργασία τους σε Αθηναϊκό στούντιο για τις ανάγκες  ταινίας animation μεγάλου μήκους αφιερωμένης στον Van Go
gh, αποτελούμενης από 65.000 καρέ-ελαιογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, για την οποία εργάστηκαν συνολικά σε Ελλάδα και Πολωνία 125 εικαστικοί.
Τα έργα της έκθεσης κινούνται γύρω από στοιχεία της προσωπικότητας του ίδιου του Van Gogh, όπως η ψυχική ασθένεια και το τραύμα, οι έντονες κοινωνικές του ανησυχίες και η καθημερινή  –σχεδόν ημερολογιακή– επικοινωνία του με τον αδερφό του
, Τεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: