Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΚΘΒΕ: Πρεμιέρα για ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΦΟΝ ΚΑΝΤ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Πρεμιέρα για ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑ ΦΟΝ ΚΑΝΤ και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
“Υποθέτω ότι οι άνθρωποι είμαστε πλασμένοι να χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον αλλά δεν έχουμε μάθει πώς να είμαστε με τον άλλον.”
Γύρω από αυτή τη διαπίστωση, ο Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ ύφανε “Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ”, ένα έργο με έξι γυναικείους χαρακτήρες που συμπυκνώνει στις μεταξύ τους σχέσεις την προσπάθεια για συνύπαρξη αλλά και τα παιχνίδια εξουσίας, την προσκόλληση και τους κοινωνικούς ρόλους που κρύβονται πίσω από την αναζήτηση της αγάπης.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ αυτό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Φουαγιέ της ΕΜΣ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!
​Ακόμα μία πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα με το «Ντα» και Φλεβάρη «Περιμένοντας το Γκοντό»!
Περισσότερες Πληροφορίες
Δυναμικό ξεκίνημα για το 2018 η πρεμιέρα του ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
​Το έργο «Όσα η Καρδιά μου στην Καταιγίδα» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Πάνου Δεληνικόπουλου, συγκίνησε το κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης!
Τέσσερις άνθρωποι παίζουν με τον έρωτα και γίνονται παιχνίδι του.

Η διαχρονία του έρωτα σε μια δυνατή παράσταση που αναδεικνύει το ποιητικό κείμενο του Άκη Δήμου, μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και τη στέρεη σκηνοθεσία του Πάνου Δεληνικόπουλου.
Εισιτήρια ONLINE
OΙ ΛΥΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ στις 19 Ιανουαρίου!
Θα ‘ρθει καιρός που θα σπάσω την πόρτα
κι η καρδιά μου στο φως θα χυμήξει
θα φύγω μακριά… θα πετάξω ψηλά…
Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Νίκος Βελιώτης επιστρέφουν σαν μοναχικοί μαδημένοι λύκοι στις 19 Ιανουαρίου 2018 στο Βασιλικό Θέατρο!

Παραστάσεις και δράσεις που τρέχουν... εντός και εκτός Θεσσαλονίκης
Συνεχίζονται κανονικά οι παραστάσεις της Παιδικής και της Βρεφικής Σκηνής, ΕΛΙΖΑ και ΚΟΙΤΑ! παράλληλα με την ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών που συγκεντρώνει και τη δεύτερη σεζόν το αμείωτο ενδιαφέρον του κοινού.
ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ; - Τελευταία παράσταση για το κοινό το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών! Συνεχίζονται κανονικά οι καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία!
Και φυσικά οι δράσεις μας συνεχίζονται!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙ ΠΡΕΚΑ και πάλι στο Τελλόγλειο την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 19:30 και Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β.Μ. - ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑμετά τα συνεχή sold out, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ξανά στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης!
Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: