Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το disabled.gr
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες από το τέλος του Αυγούστου έχουν γίνει κάποιες πολύ σοβαρές αλλαγές στο http://www.disabled.gr/ και πλέον η ενημέρωση είναι πιο συστηματοποιημένη και θεωρητικά πρέπει να διευκολύνει την ανάγνωση.
Πιο συγκεκριμένα οι ειδήσεις και η επικαιρότητα έχουν μετακομίσει στο http://news.disabled.gr/ που ενημερώνεται καθημερινά για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα από τον ημερήσιο και τον περιοδικό τύπο που αφορούν την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση.
Όπως θα παρατηρήσετε στο http://news.disabled.gr/ στην αριστερή στήλη υπάρχουν όλες οι θεματικές ενότητες των ειδήσεων και από εκεί μπορείτε να επιλέγετε τη θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.
Επάνω στην κορυφή υπάρχει οριζοντίως μια στήλη με τις επιλογές που υπάρχουν για μια ολοκληρωμένη χρήση του http://www.disabled.gr/
Σε ό,τι αφορά στην επιχειρηματικότητα, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα έχει δημιουργηθεί το http://www.disabled.gr/biz/ όπου περιλαμβάνονται οι ειδήσεις, πληροφορίες, οι ενδεχόμενες πηγές χρηματοδότησης για όλους αυτούς που θέλουν να επιχειρήσουν επιχειρηματικά και ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας.
Πάλι στην αριστερή στήλη υπάρχουν οι θεματικές ενότητες του http://www.disabled.gr/biz/ που μπορείτε να τις επιλέγετε επειδή στην κεντρική σελίδα του http://www.disabled.gr/biz/ δεν υπάρχουν όλα τα κείμενα που κατά καιρούς δημοσιεύονται.
Σε ό,τι αφορά στην Autonomia EXPO που πρόκειται να γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2009 θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες και ολοκληρωμένη ενημέρωση στο http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται επίσης συνεχώς.
Η Autonomia EXPO είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται ψηφιακά και εννοείται πως είναι προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίας όχι μόνον για τους επισκέπτες αλλά και για τους διοργανωτές.
Πιο πρακτικά η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες και σε όλες τις βαθμίδες οργάνωσης και χρήσης της.
Η βιβλιοθήκη παραμένει στο http://www.disabled.gr/ όπου βρίσκεται και το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 ΤΩΡΑ από το τεύχος 0 (που εκδόθηκε το 1993) μέχρι και το τελευταίο τεύχος.
Στην αριστερή στήλη του http://www.disabled.gr/ θα βρείτε όλες τις θεματικές ενότητες του http://www.disabled.gr/ αλλά και όλη την ύλη του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 ταξινομημένη ανά θεματικές ενότητες.
Το επόμενο τεύχος του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ φτάνει στο γραφείο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το απόγευμα.
Εάν δεν σας στέλνουμε το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ακόμη μπορείτε να γίνετε συνδρομητές αφού μας στείλετε τα πλήρη στοιχεία σας για να μπορούμε να σας το ταχυδρομούμε.
Περισσότερες πληροφορίες για τις συνδρομές στο περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2483
Το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/preview/064/cover_front.jpg ενώ τα περιεχόμενα βρίσκονται πάντα διαθέσιμα στο αρχείο των δημοσιεύσεων στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/index.php?cat=3 και είναι ταξινομημένα κατά σειρά καταχώρησης.
Εάν διαπιστώσετε πως ο νέος τρόπος που οργανώθηκε το περιεχόμενο του http://www.disabled.gr/ είναι λανθασμένος η δημιουργεί προβλήματα στην γρήγορη αναζήτηση να μου το πείτε με e-mail για να βρούμε τρόπους για να διορθωθεί.
Πολλούς χαιρετισμούς, Νίκος, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: