Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣΟ Μάκης Βορίδης στην Καρδίτσα και τον Παλαμά
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., περιόδευσε στον νομό Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο από 8 έως 9 Νοεμβρίου, με αφορμή τα εγκαίνια γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ. στο χωριό Παλαμάς. Συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Νοεμβρίου μαζί με τον βουλευτή Λάρισας Αστέριο Ροντούλη και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και Πρόεδρο της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Καρδίτσας Κώστα Καρδαρά, επισκέφθηκαν τον Νομάρχη Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο.
Σε μια εκτενή συζήτηση που είχαν ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νόμος και αντάλλαξαν απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα.
Ο νομός Καρδίτσας κατεξοχήν αγροτικός νομός παρουσιάζει έντονο πρόβλημα ανεργίας που πλήττει κυρίως τους νέους.
Χαρακτηριστική είναι η απαξίωση από πλευράς κράτους προς τους αγρότες με την αδυναμία της πολιτείας να ελέγξει τις συνεχείς μειώσεις των τιμών των αγροτικών προϊόντων.
Αμέσως μετά ο Μάκης Βορίδης και ο Αστέριος Ροντούλης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, εφ’ όλης της ύλης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο Μάκης Βορίδης μίλησε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Παλαμά, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος. Σε μια κατάμεστη αίθουσα αφού πρώτα ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, συμμετείχε σε ανοιχτό διάλογο με τα μέλη και τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. Αμέσως μετά εγκαινίασε τα γραφεία του κόμματος, που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία του χωρίου. Σε όλη την διάρκεια της παραμονής στο νομό η ανταπόκριση του κόσμου προς τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός φανερώνει την αποδοχή της κοινωνίας στις θέσεις του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: