Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗTo 104 KENTPO ΛOΓOY KAI TEXNHΣ των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του ΠETPOY KOYMΠΛH H ΘEIA ΔIKH την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 7 μ.μ. στον πολιτιστικό χώρο της οδού Θεμιστοκλέους.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
ΠOΠH ΔIAMANTAKOY, δημοσιογράφος ΔHMHTPHΣ KAMΠOYPAKHΣ, δημοσιογράφος
Aποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει ο ηθοποιός PENOΣ XAPAΛAMΠIΔHΣ.
Παίζει live μουσική ο MΠAMΠHΣ ΣTOKAΣ. Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185
To 104 KENTPO ΛOΓOY KAI TEXNHΣ των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της EΛENAΣ MAPOYTΣOY METAΞY ΣYPMOY KAI AΠOBAΘPAΣ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 7 μ.μ. στον πολιτιστικό χώρο της οδού Θεμιστοκλέους.
Tο βιβλίο θα παρουσιάσει ο ΓIΩPΓOΣ-IKAPOΣ MΠAMΠAΣAKHΣ.
Aποσπάσματα θα αποδώσει η IΩANNA TΣIPIΓKOYΛH.
Tην ίδια μέρα, στο φουαγιέ του θεάτρου, θα εγκαινιαστεί η έκθεση φωτογραφίας και κολάζ της ΓIANNAΣ ΘΩΔH και της EΛENAΣ MAPOYTΣOY. Θεμιστοκλέους 104, Aθήνα, τηλ. 210-38.26.185Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίουΟ Ελευθέριος Βενιζέλος και η Κύπρος που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γεωργίου Καρατζά της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19:00.
Ομιλητές:
Ντόρα Μπακογιάννη, Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Κύπρος Χρυσοστομίδης, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλευτής Β' Αθηνών, Πολιτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: