Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ Το Δ.Σ. της Νεολαίας του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης σας ενημερώνει ότι λόγω μη απαρτίας στην προηγούμενη συνάντηση, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Δεκεμβρίου & ώρα 7.00 μ.μ. στη Λέσχη του Συλλόγου.
Με τιμή το Δ.Σ. Νεολαίας
Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης
Πάροδος Θερμοπυλών 8
Τ.Κ. 67100
Ξάνθη
Τηλ. 2541072817 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ" ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008)
Πραγματοποιηθήκαν και φέτος οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" στα γραφεία μας.
Η συμμετοχή των μελών μας ήταν μεγάλη καθώς και η πίστη ότι θα συνεχιστεί το πρωταρχικό έργο του συλλόγου, δηλαδή η μετάδοση στις καινούργιες γενιές των παραδόσεων ηθών και εθίμων και αναμνήσεων των προγόνων μας.
Οι εκλεγέντες θα συνεδριάσουν για να συσταθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Τ.Κ. 62100
ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ & FAX : 2321058522
akritesserron@yahoo.gr ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ" ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ (19-11-2008)
Με εξαιρετική επιτυχία και για ένατη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», διοργάνωσαν Ποντιακή Βραδιά με Ποντιακά φαγητά, λύρα νταούλι και τραγούδια.
Η "βραδιά" πραγματοποιήθηκε στο Οικογενειακό Κέντρο «ΠΟΤΑΜΑΚΙ» στον Αη Γιάννη Σερρών, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008.
Προσφέρθηκαν Ποντιακά φαγητά και γλυκά (Τανουμένον σουρβάν, Συρόν, Αβριστέν, Πυσία, Τσιριχτά, Ωτία, Πυρεσκία, Φασούλε με μαύρα λάχανα, Ποντιακές Πίτες και γλυκά), που μαγείρεψαν και πρόσφεραν οι κυρίες του Συλλόγου μας σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Το μεγάλο χορευτικό του Συλλόγου παρουσίασε διάφορους ποντιακούς χορούς και στην συνέχεια οι χοροί συνεχίστηκαν από τους παρευρισκόμενους φίλους.
Στο τραγούδι ήταν ο Ξενίδης Κώστας, στην λύρα ο Μάκης Γαργαϊτίδης και Ζαραφίδης Νίκος, και στο νταούλι ο Κάτης Στάθης και Ζαραφίδης.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τις κυρίες του Συλλόγου που με πολύ μεράκι μαγείρεψαν και προσέφεραν τα νοστιμότατα ποντιακά εδέσματα και τον ιδιοκτήτη του οικ.
Κέντρου «Ποταμάκι» για την παραχώρηση της αίθουσας.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ"
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Τ.Κ. 62100
ΣΕΡΡΕΣ
ΤΗΛ & FAX : 2321058522
akritesserron@yahoo.gr ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2
Τ.Κ. 59300
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: