Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ένα ταξίδι ανατολικά στο χώρο και στο χρόνο μέσα από την μουσική, την ιστορία και την παράδοση. Ελάτε μαζί μας να γνωρίσουμε μιαν άλλη Ελλάδα.
Την Ελλάδα του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας.
Πατρίδες από καιρό σβησμένες από τους χάρτες αλλά τόσο ζωντανές μέσα στις καρδιές μας. Γιατί και οι πατρίδες όμοια με τους ανθρώπους, πεθαίνουν όταν αρχίζουμε να τις ξεχνάμε. Το ταξίδι μας ξεκινά κάθε Σάββατο στις 12.00 από το Ράδιο Πρωινός στους 105,3.
Υπεύθυνη εκπομπής: Λένα Σαββίδου
Μια συνεργασία του Ράδιο Πρωινός και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών ν. Τρικάλων.
Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων
Καλαμπάκας 28
Τ.Κ. 42100
Τρίκαλα
Τηλ. & fax : 2431074588
pontiakostrikalon@yahoo.gr Εορτή των Γραμμάτων Το Σωματείο "Παναγία Σουμελά" σε συνεργασία με την Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Σάντας και τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Σάντας θα πραγματοποιήσει την πατροπαράδοτη εορτή των Γραμμάτων ενόψει και της εορτής των Τριών Ιεραρχών την 1 Φεβρουαρίου 2009 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Γυναικών Ν. Σάντας.
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς του Δήμου Γαλλικού.
Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Παναγίας Σουμελά
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Τανιμανίδης
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Ν. Σάντας
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Σιούτης
(Η είσοδος είναι ελεύθερη)
Τηλ. επικοινωνίας 2310271812
info@panagiasoumela.gr ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ" Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίακής Νεολαίας Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», θέλουμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στην δεντροφύτευση που θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 στη Νυμφαία Ν. Ροδόπης και συγκεκριμένα στην περιοχή που πραγματοποιείτε κάθε έτος το ολοήμερο πανηγύρι «Παρχάρια».
Σ' αυτήν μας την πρωτοβουλία σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες στην δεντροφύτευση μας που θα είναι μόνον η αρχή.
Σας περιμένουμε!!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ "Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ"
ΘΡΥΛΟΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Τ.Κ. 69100
Τ.Θ. 1143
Τηλ. 6977980957 Όλο το Θρυλόριο στην εκδήλωση της πίτας του χωριού! Είναι από τους πιό δραστήριους συλλόγους της Ροδόπης!
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Θρυλορίου "Η Κερασούντα και το Γαρς" απέδειξε χθες για μία ακόμη φορά, ότι το μυστικό της επιτυχίας σε όλες τις συλλογικές προσπάθειες, είναι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η αλληλουποστήριξη των μελών και οι ξεκάθαρες θέσεις των σκοπών που υπηρετούνται!
Γι αυτό και χθες συγκεντρώθηκε όλο το Θρυλόριο στην κοπή της πίτας του ενωτικού συλλόγου τους, συγκεντρώνοντας και όλη την τοπική εκπροσώπιση των αρμοδίων αρχών!Μπράβο και μόνο μπράβο στην πρόεδρο Χρύσα Μαυρίδου και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που υπηρετούν τόσο ζεστά, τον σύλλογο, το χωριό και τον πολιτισμό του Πόντου! Πηγή: Η Παρέμβαση ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΙ ΜΙΘΡΙΟΙ" Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού Ποντιακού Συλλόγου Συν. Ν. Βότση "ΟΙ ΜΙΘΡΙΟΙ" σας προσκαλούν στο χορό τους που θα γίνει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009 στο Music Hall Restaurant "ΑΠΟΛΛΩΝ" (6ο χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, τηλ. 2310461085).
Με τιμή, το Διοικητικό Συμβούλιο
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 20 ευρώ
Περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά
Ώρα προσέλευσης: 20.00 μ.μ. Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος "Οι Μίθριοι"
Τηλ. 2310476078 Fax 2310476079

Δεν υπάρχουν σχόλια: