Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Νέες εκδόσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και μοναδικές προσφορές για τους φίλους του protoporia.gr! Παρουσίαση βιβλίου στην Πρωτοπορία της ΘεσσαλονίκηςΔευτέρα 6 Απριλίου 2009 στις 8:30 μ.μ. Το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία της Θεσσαλονίκης και οι εκδόσεις Αστάρτη έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστoυ Αντωνιάδη Από τις αναμνήσεις στα όνειρα την Δευτέρα 6 Απριλίου στις 8:30 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λίτσα Αμανατίδου- Πασχαλίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Θεσσαλονίκης Λευτέρης Στυλιανού, Επίκουρος Καθηγητής Φιλοσοφίας στο ΑΠΘ Γιώτα Μουστάκα, ηθοποιός.
Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Νίκης 3, Παραλία, τηλ. 2310 226190Η Αναστασία Καλλιοντζή στην Πρωτοπορία της Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη 9/4 στις 7 μ.μ. στην Πρωτοπορία Θεσσαλονίκης θα παραβρεθεί η Αναστασία Καλλιοντζή και θα συζητήσει για το νέο της βιβλίο Χαμένο χτες.
Η ιδιαίτερα αγαπημένη συγγραφέας του κοινού, που κάθε της βιβλίο δημιουργεί αίσθηση και προκαλεί, έρχεται με το νέο της έργο να μας συγκλονίσει και να υποστηρίξει ότι το πάθος είναι η ζωή και δυστυχώς δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.
Είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας.
Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου. Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κοσμά.
Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στη Θεσσαλονίκη Την Τετάρτη 8/4 στις 7 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κοσμά, Το Α' Γυμνάσιο θηλέων Θεσσαλονίκης στο αμφιθέατρο του ΜΜΣΤ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:- κ. Σιδηρούλα Ζιώγου- Καραστεργίου, καθηγήτρια Παιδαγωγικής του ΑΠΘ- κ. Έφη Δημητριάδου- Τουφεξή, πρ. μέλος Διδακτικού προσωπικού Φιλολογικού τμήματος ΑΠΘ- κ. Ρένα Σακελλαρίδου, Αν. Καθηγήτρια τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ και ο συγγραφέας.
ΜΜΣΤ, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, πύλη ΧΑΝΘ.
Πληροφορίες: Εκδόσεις Αδελφών Κυριακίδη, τηλ. 2310 208 540

Δεν υπάρχουν σχόλια: